Inter pseudomistrzem!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 18:52

TdF pisze:
Ja nawet nie wiedziałem, ze wygraliście mecz, tylko ten temat uświadomił mi ten fakt. Zauważył bym to dopiero wieczorem zapewne. Nie wchodzę na fora milanu interu parmy czy innego badziewia. Interesuje się swoim klubem i to nie tylko przez internet.
To po co piszesz w tym temacie, jak cie to nie interesuje ?? Przygotuj się lepiej na fete z okazji awansu do Serie A.
Jestem bardzo dobrze przygotowany na tą okazje. W Poznaniu, na pewno spotkamy sie pokaźną grupą na meczu który zapewni nam awans. I na pewno po meczu nie rozejdziemy sie do domów. A na ostatni mecz sezonu najprawdopodobniej zawitam do Turynu.

Piszę tu bo żeby podkreślić żałość jaką zaprezentowałeś sobą. W chwili kiedy ty mistrzostwo świętujesz ściąganiem skrótu meczu z neta, żaden twój wcześniejszy posta nie ma dla mnie najmniejszej wartości pokazałeś jaki z ciebie kibic...

Bart pisze:A mi się bardzo dobrze świętuje przed komputerem i z gipsem na dodatek. :wink:

Aha no i wielkie dzięki za gratulacje!
Słabe wytłumaczenie po 18 latach czekania to mi by nawet obie nogi w gipsie nie przeszkodziły....
Bierii pisze:z checia pojade na mecz juventus - inter :) co Ty na to juveluś :P
Osobiście uważam, że lepiej na inter- Juventus. Tak czy inaczej na jeden z tych dwóch na pewno w przyszłym sezonie sie wybierzemy. TdF może nas zobaczy na skrócie ściągniętym z neta :lol:
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2007, 18:56 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 18:55

Miałbym ochotę wyrazić wprost swoje zdanie na ten temat,ale sami rozumiecie,że dostanę bana...Milan powracający do formy dopiero pod koniec sezonu,po zakupieniu Oddo i Ronaldo;brak Juve w Serie A;brak doświadczenia Palermo sprawiły,że tytuł zdobył inter(celowo z małej litery).Nigdy nie będę wypowiadał się o tym klubie z szacunkiem,bo czy na niego zasługuje??Udowodnione zostały przekręty tego zespołu,o czym świadczy chociażby wypowiedź człowieka odpowiedzialnego za sędziowanie we Włoszech...No cóż,kto nie potrafi wygrać z Juve,musi starać się zdobyć tytuł w inny sposób...Ale wiem,że istnieje coś takiego jak sprawiedliwość,która i niebiesko-czarnych w przyszłości dotknie.Ponadto jestem pewien,że w przyszłym sezonie upokorzymy piłkarzy z Mediolanu,także na San Siro,co zobaczy na żywo cały świat...

behemot

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 18:56

Tak, wszyscy kibice Interu powinni dziś cieszyć się do upadłego. A szampan lać strumieniami. Bo kolejna taka okazja za kilkanaście lat.

Wygraliście bo nie mieliście godnego przeciwnika. Wiadomo dlaczego. Cieszcie się cieszcie.

PS Czytałem świetny komentarz na onecie, się prawie polałem: "Inter obronił tytuł" :rotfl:

wake up! catch the rising sun!
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 18:58

trzeba Interowi przyznac to ze nie dali du** z mocnymi druzynami w Serie A. nie liczac ostatniej przegranej z Romą. no ale z drugiej strony z takim skladem jakby mistrza nie zdobyli to publika na cala europe :prochno:

podsumowujac zacytuje wypowiedz jakiegos fana:
mistrza to zdobedziecie na boisku za rok jesli zdobedziecie i jesli oczywiscie Moratti nie zaplaci za kolejny skandal!
cieszcie sie poki mozecie, bo dlugo nie potrwa :lol:

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 18:58

juveluck pisze:
TdF pisze:
Ja nawet nie wiedziałem, ze wygraliście mecz, tylko ten temat uświadomił mi ten fakt. Zauważył bym to dopiero wieczorem zapewne. Nie wchodzę na fora milanu interu parmy czy innego badziewia. Interesuje się swoim klubem i to nie tylko przez internet.
To po co piszesz w tym temacie, jak cie to nie interesuje ?? Przygotuj się lepiej na fete z okazji awansu do Serie A.
Jestem bardzo dobrze przygotowany na tą okazje. W Poznaniu, na pewno spotkamy sie pokaźną grupą na meczu który zapewni nam awans. I na pewno po meczu nie rozejdziemy sie do domów. A na ostatni mecz sezonu najprawdopodobniej zawitam do Turynu.

Piszę tu bo żeby podkreślić żałość jaką zaprezentowałeś sobą. W chwili kiedy ty mistrzostwo świętujesz ściąganiem skrótu meczu z neta, żaden twój wcześniejszy posta nie ma dla mnie najmniejszej wartości pokazałeś jaki z ciebie kibic...

Bart pisze:A mi się bardzo dobrze świętuje przed komputerem i z gipsem na dodatek. :wink:

Aha no i wielkie dzięki za gratulacje!
Słabe wytłumaczenie po 18 latach czekania to mi by nawet obie nogi w gipsie nie przeszkodziły....

Troche glupie to smianie z jego ''swietowania''. Ja mam czternascie lat,
nikt z moich znajomych nie kibicuje Juve, wiec nie mam mozliwosci na jakies wieksze swietowanie z powodow sukcesow Juve. Czy to oznacza ze nie jestem prawdziwym kibicem?

Oczywiscie gdy wygrali Scudetto to zalozylem ich flage na plecy do szkoly :D

semai2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 18:59

:rotfl:

brawa brawa brawa za heroiczna walke z jakze silnymi przeciwnikami :-D

14 tytul... fiu fiu... jeszcze 15 lat jak beda wurzucac nas s Serie A a reszcie odejmowac punkty na starcie to moze nas dogonia :-D

ale moze nie spieszmy sie z gratulacjami? przeciez moze cos wyplynie :]

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 19:04

Gratulacje.... ale nie chce mi się wierzyć, że fani jak i płkarze mają 100% satysfakcje ze zdobycia scudetto.
Nie ma sie co oszukiwać. Drogę do mistrzostwa mieli ułatwioną.
Dopiero w sezonie 07/08 zacznie się prawdziwa walka :!: :!:

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 19:17

TdF pisze:Widzę, że u niektórych frustracja sięga zenitu. :D

ps. :dance:
Świętuj mistrzu, bo o następnym scudetto dowiesz się od wnuków :twisted:

Capo di tutti capi
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 19:22

Nie wiem czemu się tak dziwicie, przecież już w wakacje cały sezon ustawili pod Inter.

Moldar

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 19:23

Ahh, jak miło przeczytać te wspaniałe wypowiedzi ;) Przez wielu przemawia sama jak ktoś to powiedział, frustracja, bo to Inter, a nie kto inny ;)

Mozna powiedzieć, Serie A słaba, ale ten rekord który Inter ustanowił, to chyba nie przypadek ? Poza tym, przecież Inter zawsze według jego przeciwników był bardzo słaby, a zajmował trzecie miejsce w poprzednich sezonach, oj liga nie była chyba za mocna ;)
Czy ktos poza interistami bierze ich ostatnie dwa scudetti na serio? Watpie.. Whistle
A czy ktoś poza tobą bierze na serio scudetto za sezon 04/05 ? Pewnie nie...
Bardzo mnie to ciekawi jak ty byś latał z gibsem, nawet nie wiedząc w jakim Bart jest stanie.... spewnością, biegałbyś po całym mieście... Jedyne co z twoich postów można wywnioskować to tylko czysta złość że Inter wygrał scudetto.

Nie wchodzę na fora milanu interu parmy czy innego badziewia.
Inni wolą się nie ograniczać ;)
Gratulacje.... ale nie chce mi się wierzyć, że fani jak i płkarze mają 100% satysfakcje ze zdobycia scudetto.
Jestem na 110 % pewny że jakby w taki sposób Juventus wygrał, to nie miałbyś nic przeciwko....

No nic, czas wypić za Mistrzostwo i pewnie dla wielu stanie się to materiałem na film sci-fi, ale z kibicami Juve i Milanu ;) którzy szczerze mi pogratulowali zwycięstwa i nie rzucali tekstami o słabej lidze i braku Juventusu ( imo z własnej winy )

Koniec sezony, czekamy na nowy, witam Juventus i oby walka o kolejne scudetto była zażarta do samego końca :) Trzymajcie się panowie ;)

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 19:49

"Inter obronił tytuł" - dobry tekst :) :rotfl:

A tak na poważnie niech się chłopaki cieczą i jednoczesnie zaczynają płakać. "wygrali", ale do Serie A wraca Juve dlatego też niech znowu zaczną się przyzwyczajać do 3 no może drugiego miejsca w lidze, bo pierwsze będzie zarezerwowane na długo :)

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 19:56

Świętujcie Wasze interowskie mistrzostwo na papierku...
Królowie 3'cich miejsc
:prochno:

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 20:01

hara pisze:
TdF pisze:Widzę, że u niektórych frustracja sięga zenitu. :D

ps. :dance:
Świętuj mistrzu, bo o następnym scudetto dowiesz się od wnuków :twisted:
Prawnuków... :D
Moldar pisze:Przez wielu przemawia sama jak ktoś to powiedział, frustracja, bo to Inter, a nie kto inny
A mogę wiedzieć, czego się spodziewałeś? Każdy dla mnie mógłby wygrać tą ligę byleby nie Inter i Roma. I myślę, że dla Ciebie, Interisty, powinno być to logiczne.
Moldar pisze:Mozna powiedzieć, Serie A słaba, ale ten rekord który Inter ustanowił, to chyba nie przypadek
Nie uważasz, że jedno i drugie ma wiele ze sobą wspólnego i jest ze sobą ściśle powiązane? Ot wpada taki mocny Inter do Serie A bez Juventusu, z niezłą Romą i Milanem raczej bez formy na rodzimym podwórku.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 20:04

Gratuluje Interowi mistrzostwa. Byli najlepsi. Zarówno na boisku w tym sezonie, jak i w sądach poprzedniego lata.

Dla mnie to Scudetto jest bezwartościowe. Zresztą, co mnie obchodzi ilość tytułów Interu...

Bądźmy poważni. Prawda jest taka, że my jesteśmy w drugiej lidze, a zespół z Mediolanu nie miał sobie równych. I naprawdę nie rozumiem po co te dyskusje, skoro nikt nikomu nic nie przetłumaczy, ehhh... :roll:

I puenta:
Szymek pisze:29 > 14

Tito81

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 20:26

Inter mistrzem??? Łaaaaaaaaał... Ale mnie zaskoczyliście!!! W życiu bym się tego nie spodziewał... Wiecie, taką mieli konkurencję i wcale nie mieli forów już na starcie sezonu! No ludzie, przecież to NAJUCZCIWIEJ zdobyte mistrzostwo w historii futbolu!!! No może ubiegłoroczne scudetto było zdobyte w bardziej uczciwy sposób :think: ...
Też bym chciał świętować tak zdobyte mistrzostwo :angry: ...

Zablokowany