Jestem bardzo dobrze przygotowany na tą okazje. W Poznaniu, na pewno spotkamy sie pokaźną grupą na meczu który zapewni nam awans. I na pewno po meczu nie rozejdziemy sie do domów. A na ostatni mecz sezonu najprawdopodobniej zawitam do Turynu.TdF pisze:To po co piszesz w tym temacie, jak cie to nie interesuje ?? Przygotuj się lepiej na fete z okazji awansu do Serie A.Ja nawet nie wiedziałem, ze wygraliście mecz, tylko ten temat uświadomił mi ten fakt. Zauważył bym to dopiero wieczorem zapewne. Nie wchodzę na fora milanu interu parmy czy innego badziewia. Interesuje się swoim klubem i to nie tylko przez internet.
Piszę tu bo żeby podkreślić żałość jaką zaprezentowałeś sobą. W chwili kiedy ty mistrzostwo świętujesz ściąganiem skrótu meczu z neta, żaden twój wcześniejszy posta nie ma dla mnie najmniejszej wartości pokazałeś jaki z ciebie kibic...
Słabe wytłumaczenie po 18 latach czekania to mi by nawet obie nogi w gipsie nie przeszkodziły....Bart pisze:A mi się bardzo dobrze świętuje przed komputerem i z gipsem na dodatek.![]()
Aha no i wielkie dzięki za gratulacje!
Osobiście uważam, że lepiej na inter- Juventus. Tak czy inaczej na jeden z tych dwóch na pewno w przyszłym sezonie sie wybierzemy. TdF może nas zobaczy na skrócie ściągniętym z neta :lol:Bierii pisze:z checia pojade na mecz juventus - interco Ty na to juveluś