Juventus w Polsce?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2007, 17:26

nom wydaje mi sie ze kazdy z nas chcialby zeby Juve zawitalo do Warszawy na towarzyski mecz z Legia...co prawda Legia nie jest moim ulubionym klubem z PL ale za to na JUVE w Polsce przyjechalbym napewno! 8)

lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2007, 18:04

Chciałbym żeby taki mecz się odbył ale szczeze mówiąc wątpie żeby to się udało

Obrazek

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2007, 22:45

Byłoby miło gości Juve w Warszawie choć specjalnie się na to nie napalam z tego powodu, że bodajże rok temu Juve też miało mieć mecz z Legią i nie doszło do niego - więc teraz wole nic nie mówić a potem być mile zaskoczony.
Bede musiał odnowić kontakt z koleżanką, która swego czasu pracowała (pracuje nadal?) w kasach Legii.
PS. Ultras, White_wolv - Wam bym załatwił bilety na Żylecie - mówiąc po drodze, że kibicujecie m.in. Wiśle K. :twisted: Byście mieli moc wrażeń.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2007, 22:58

gosciu_Muranista pisze:PS. Ultras, White_wolv - Wam bym załatwił bilety na Żylecie - mówiąc po drodze, że kibicujecie m.in. Wiśle K. :twisted: Byście mieli moc wrażeń.
A co, robilbys to nago?

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 09:21

Dionizos pisze:
gosciu_Muranista pisze:PS. Ultras, White_wolv - Wam bym załatwił bilety na Żylecie - mówiąc po drodze, że kibicujecie m.in. Wiśle K. :twisted: Byście mieli moc wrażeń.
A co, robilbys to nago?
nie, chodziłbym z Twoim menelowskim zdjęciem to by wystarczyło by rozjuszyć tłum.

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 18:47

gosciu_Muranista pisze:
Dionizos pisze:
A co, robilbys to nago?
nie, chodziłbym z Twoim menelowskim zdjęciem to by wystarczyło by rozjuszyć tłum.
Elo, elo :!: Spokojnie :P Na GG się obrzucajcie błotem. A co do żylety, to nie chciałbym tam trafić :D Chociaż jestem fanem Legi :P

Obrazek
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 18:57

Rozumiem ze to ten sektor na ktorym rozdaja zyletki za free ?Ja tam nie gole sie zyletkami tylko Gillette Mach3.Lipa ze do W-wy nie dotarla jeszcze nowa technologia i musicie popierniczac blacha Polsilvera po twarzy (co zreszta widac po niektorych).

pozdro600

wojtas_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 19:28

Żyleta to nazwa częsci trybun gdzie sa grube akcje tam siedzą bojówki itp mam zamiar tam jechać kumpel był i ja tez mam sa tak niezłe banie :D jakby wypalił mecz Legia-Juve to jade na 10000(0)% :D pozro dla kibiców Legi ;)

Mario1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2007, 10:32

Napewno bym byl na takim meczu!!! choc nie mieszkam w polsce to zucil bym wszystko by przyleciec do polski. Aczkolwiek wolal bym zeby ten mecz byl w krakowie Kochany JUVENTUS konntra Ukochana WISELKA to by bylo cos wspanialego!!!!!!!!!!!

fruwak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 09:25

Wiadomość z onet-u:
"Czy Del Piero, Nedved i Trezeguet sprawdzą formę Legii? Kibice Legii rozmawiali wczoraj z prezydent Warszawy m.in. o sprawie meczu ze słynnym Juventusem.
Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa, wspólnie z zaprzyjaźnionymi kibicami Juventusu Turyn, chcą zorganizować na stadionie Legii wielki mecz obu zespołów. Okazją będzie 63. rocznica wybuchu Powstania Warszawskiego. Całkowity dochód ze spotkania miałby zostać przekazany żyjącym powstańcom.

– Pomysł bardzo mi się spodobał. Cel szczytny, mam tylko nadzieję, że Legia poradzi sobie z organizacją, bo budżet miasta jest już uchwalony i trudno będzie znaleźć na to środki. Pomyślimy jednak nad inną formą pomocy. Ja deklaruję, że na pewno na mecz przyjdę – komentuje prezydent Hanna Gronkiewicz-Waltz.
"

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 09:38

Ciekawe,chetnie bym na taki meczyk pojechal :D ;) oby Juventus sie zgodzil i przyjechal do Warszawy.

Del_Pablo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 09:45

Wierzycie w to?? Jak polski klub pokroju Legii Warszawa, może podołac zoorganizowaniu takiej imprezy i godnie przyjąc klub pokroju Juve...
Z ich budżetem to zaprosic mogą najwyżej Szczakowianke Jaworzno xD

fruwak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 09:48

@Del_Pablo:Stary z tego co pamiętam to był niedawno Bayern Monachium,a ostatnio Celtic Glasgow,więc...ja chcę w to wierzyć!;-)

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 10:29

fruwak pisze:@Del_Pablo:Stary z tego co pamiętam to był niedawno Bayern Monachium,a ostatnio Celtic Glasgow,więc...ja chcę w to wierzyć!;-)

To byl Bayer Leverkusen :)

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Tito81

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 10:38

Jak to człowiek cały czas uczy się pokory :/ Tak mnie kole w oczy i w serce ta ,,przyjaźń"... Cóż. Trzeba być gotowym na takie sytuacje jak się kibicuje dwóm klubom.

A co do meczu to myślę, że jakby już znalazły się na to środki to Legia godnie przyjęłaby Juve. Jednak nie wierzę w to, że (jakby już do tego doszło) JT przyjechałby z największymi gwiazdami. Mimo wszystko to mecz charytatywny, towarzyski. Z całym szacunkiem dla weteranów i sympatią dla Naszych ,,kopaczy", co dla nich znaczy jakaś rocznica (żeby była chociaż okrągła) jakiegoś powstania, o którym pewnie (jeśli w ogóle) to niewiele wiedzą. Dla nas - Polaków, to wielkie wydarzenie, ale dla nich? Może to brutalne, lecz moim zdaniem prawdziwe i bardziej realne, że jeśli udałoby się zorganizować takie spotkanie to na Łazienkowskiej stawiłyby się młode ,,zebry" + jeden, no góra dwóch graczy pokroju Alexa czy Pavla.

Podsumowując. Sam pomysł jest super. Ma Legia swoją ,,sztamę" to czemu jej nie wykorzystać? Jednak mecz prędzej obejrzałbym w TV. Powód? Ot chociażby alergiczne reakcje na samą myśl o zasiądnięciu na Żylecie :whistle: Pewnie, że na następną wizytę Juve w Polsce przyjdzie mi (nam) czekać kolejne dwadzieścia parę lat, ale... Mam nadzieję, że pare osób zrozumie o czym mówię.

@Kamil_on, fruwak dobrze napisał. 08.08.2005 na Łazienkowskiej gościł BAYERN MONACHIUM. :)

ODPOWIEDZ