Serie B (21): Spezia 1-1 JUVENTUS
- lukasz9013
- Juventino
Szkoda że Juventus zremisował. Miejmy nadzieje że w meczu Napoli-Genoa też padnie remis, wtedy Juventus będzie niekwestionowanym mistrzem jesieni

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Mr Cezary
- Juventino
Akurat napisałeś te słowa przed jednym z naszych najgorszych występów. Myślę, że gdyby Juventus zagrał na 100 % swoich możliwości, Spezia mogła by stawać na głowie, a i tak schodzili by z boiska ze spuszczonymi głowami. Stało się jednak inaczej.Szymek pisze:Pytanie nadal aktualne?Mr Cezary pisze:A ciekawe skąd Ty to wiesz, kto się nas boi a kto nie?
Jakieś pytania?Szymek pisze:Spezia się nas nie boi, i będzie za wszelką cenę walczyć o trzy punkty
Skład przed meczem dawał nadzieję na dobry wynik. Jedynie, tradycyjnie już zresztą, linia obrony prezentowała się nienadzwyczajnie. I faktycznie zagrali po raz kolejny źle. Balzaretti nie umie kryć, Giannichedda ma chyba coś z głową. Nie rozumiem niektórych zachowań obrońców. Chyba najlepiej z obrońców zagrał Piccolo. W pomocy poza Nedvedem nie mieliśmy siły napędowej. W ataku to samo, z tym że tam nie było siły rażenia. Dlaczego Palladino wchodzi dopiero w 70-ej minucie?! Dlaczego cały mecz na ławce siedzi Bojinov?! Ciągle nie rozumiem decyzji DD. Poczekam jednak do końca sezonu z osądzeniem go. Wciąż mam nadzieję, że coś się zmieni i zaczniemy grać jak na Juventus przystało. Forza Juve!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W zasadzie to zgadzam się z większością powyższych opini. Nie potrafię już zrozumieć co się z nami dzieje. Gramy fatalnie i nierówno. Wczorajszy wynk można traktować jako porażkę,co to Spezia?
Badźmy powazni, jeśli taki zespól z nami jedzie w Serie A, gdybyśmy pozostali, mniemam, że nie wyszlibyśmy z - pkt. ale to już wcześniej było wiadomo.
Osoba Deschampsa, coś z nim nie tak, jego zmiany są zatrważająco kompromitujące :evil: Mam już tego dość! W dodatku gnębi Bojinova, i jak wspomnial Szymek, jesli odejdzie to bedziemy bardzo żałowali...Na dzień dzisiejszy nie widzę Didiera na naszej ławce trenerskiej w przyszłym sezonie.
Balzaretti w obornie jest fatalny, cafnął się 3 kroki w tył... :roll:
Brawa dla Nedveda i Buffona. Nie chce mi się już narzekać, niech spojrzą co się dzieje, bo jest naprawdę źle. Aha i wzmocnienia nie są potrzebne co udowadnia każdy kolejny mecz :roll:

Osoba Deschampsa, coś z nim nie tak, jego zmiany są zatrważająco kompromitujące :evil: Mam już tego dość! W dodatku gnębi Bojinova, i jak wspomnial Szymek, jesli odejdzie to bedziemy bardzo żałowali...Na dzień dzisiejszy nie widzę Didiera na naszej ławce trenerskiej w przyszłym sezonie.
Balzaretti w obornie jest fatalny, cafnął się 3 kroki w tył... :roll:
Brawa dla Nedveda i Buffona. Nie chce mi się już narzekać, niech spojrzą co się dzieje, bo jest naprawdę źle. Aha i wzmocnienia nie są potrzebne co udowadnia każdy kolejny mecz :roll:
taaa, to znakomity zawodnik, nigdy nie zagrał dobrego meczu bo jest słabiakiem, nigdy mnie do siebie nie przekonał i tego nie zrobi. Nie zasługuje by nosić naszą koszulkę. A kontrakt podpisaliśmy....bo wzieliśmy go z darmo :lol: całe szczęście...Platini-10- pisze:A co do GG to nie masz racji bo ten zawodnik jest dobrym zawodnikiem i nie raz to już pokazywał. Jego obycie w Serie A jest znaczące, widocznie ten zawodnik musi cos mieć w sobie ze podpisaliśmy z nim kontrakt.

- DamKam
- Juventino
Ja również nie potrafię zrozumieć, dlaczego gramy tak nierówno :roll: Przecież już w meczu z Bari (nie licząc tej straconej bramki w 1 minucie meczu) wydawało mi się, że powracamy na "właściwy tor". A tu znowu totalna klapa :doh: Znowu nasza defensywa gubiła się, pozwalała przeciwnikowi na zbyt wiele, a ofensywa była zbyt słaba i nieskuteczna. I po raz kolejny nasuwa się pytanie: dlaczego Bojinow znów cały mecz przesiedział na ławce
Ohh, nie podoba mi się to. Na całe szczęście w bramce mamy Buffona oraz Nedveda w polu, który potrafi właśnie takimi wspaniałymi strzałami uratować nam wynik. Teraz oby Napoli nie wygrało z Genuą...

- mesju
- Qualità Juventino
W tym poście go znajdziesz.blejzer pisze:ma ktos skrót meczu albo bramki ??
ogolnie to tragedia...nie bede sie wypowiadal na temat tego meczu...
Co do spotkania, którego niestety nie oglądałem (a może całe szczęście

Aby wygrać SerieA należy wygrywać spotkanie za spotkaniem. Na razie mniej więcej tak to wygląda, ale to jest... druga, a nie pierwsza liga. Co raz bardziej boje się co zobaczymy w przyszłym roku na boiskach pierwszoligowych...

- jasiekm
- Juventino
j aogladalem obszerny skrot meczu i porownojac to do pierwszych meczy to tragedia. W pierwszych meczach grali bardzo pewni siebie,a tutaj zachowali sie jak typowy klub drugoligowy, chlopaki jakby nie wierzyli w siebie. moze potrzebny im psyholog. Moze Adasia Małysza:P jemu pomogl
- blejzer
- Juventino
po ogladnieciu skrotu stwierdzam ze najlepszym zawodnikiem meczu okazal sie Buffon
bardzo duzo 100 % akcji wybronil !! juve powinno byc z jego dumne , ja jestem !!
brawo nedved !!!!!! juventus mial duzo akcji aby zdowyc conajmniej 2 bramki , nasz pomoc i napad zawodza !! :płaczę: