Pozycje Zambrotty

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 10:46

Ja jak większość poprzedników uważam że ZAMBROTTA, powinien grać na prawej pomocy i też myślę, że na lewej obronie nie może się za bardzo wyszaleć. Myślę, że jeśli by grał na prawej pomocy to TREZE by strzelał więcej bramek, bo CAMOR nie dośrodkowuje tak znakomicie jak ZAMBRO, chociaż szkoda mi by było żeby CAMOR siedział na ławie, ale jak powiedział TI_AMO, na boisku jest miejsce tylko dla 11 :(

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 14:18

Zambrotta odbrze spisuje sie w obronie ale jest tez dobrym skrzydlowym. Jak na razie mamy Camoranesiego wiec Zamrotta moze wystepowac w obronie. ALe jesli Mauro nie gra dobrze to Zamrotta powienien byc na prawa pomoc a w jego miejsce np Birindelli albo Pesotto. Ale nawet grajac na lewej obronie moze wyprowadzac kontry lewym skrzydlem. Jedno drugiemu nie przeszkadza.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 14:59

ZAmbrotta powinien grać jako pomocnik.Na obronie troche się marnuje, a po za tym w obronie nie gra tak dobrze jak w pomocy.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 15:28

Zambrotta powinien grać i tu i tu.Chociaz z taka różnicą, ze w ważniejszych meczach powinien grac właśnie na pomocy a w takich zwykłych, prostych, ligowych na obronie.Ale o wiele częściej chciałbym go widzieć na pomocy, gdzie może pokazać wszystkie swoje umiejetności.Ponieważ on jest jednym z najlepszych piłkarzy Juventusu.

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 15:36

ja jestem za tym zeby gral na pomocy prawej gdyz wykorzystuje swoj talent

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 16:49

Ja tam wolałem Zambrottę jako pomocnika. Czytając niektóre wypowiedzi stwierdzam że niektórzy chyba nie widzą róznicy między obrońca a pomocnikiem... Ale pamiętam jedną wypowiedź Zambrotty, który stwierdził że woli grac na lewej obornie, ponieważ wtedy widzi przed soba całe boisko, ma więcej mozlwości rozgrywania piłki i osób do podań. Ale będą obiektywnym i bezstronnym stwierdzam niech gra tam gdzie gra lepiej ;)

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 17:57

Zambrotta powinien teraz grać na lewej obronie bo:
1. Camor dobrze spisuje sie na prawej pomocy, i troche go by było szkoda, tembardzej ze ostatni strzela bramki
2. Moze Zambrotta wzmocni troche obrone, z którą cienko

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Juve1983

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 18:04

Moim zdaniem dalej lewa obrona,przekonuje mnie do tego to jakie osiagnal sukcesy grajac na tej pozycji np.nominacja do Złotej Piłki France Football.Także ilosc asyst!Ile to przeciez razy jego krosy z lewej nogi trafialy wprost na glowe Trezegola i nie tylko.Taka samą opinie wyraził Lippi.

PiotrekJuveMan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 19:49

Ja jestem zwolennikiem gry Zambrotty na lewej obronie, ale pod warunkiem że będzie miał jakiś dobrych obrońców koło siebie=

dobry obrońca patrz Mexes, Lucio... 8)

Obrazek
I Love Queen and Sting!!!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 22:38

Uwarzam że Zambrotta to piłkarz który jest idealnie pasuje do naszej drużyny, bo my lubimy grać z kontry,a on zawsze wspaniale porusza się po całej długości boiska, zawsze jest tam gdzie trzeba.
A tak na marginesie ciekaw jestem jakby się sprawdził na środku boiska jak np. partner, ale taki eksperyment można zrobić w jakimś sparingu.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 22:40

Zambrotta powinien grać prawego pomocnika, a dlatego prawego, bo na lewej mamy Nedveda, a na prawej tylko Camora, krory nie jest w dobrej formie :?

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2004, 22:48

ja uwazam ze ZAMBRO na obronie troche sie marnuje i nie moze pokazac wszystkich swoich mozliwosci. Chociaz w JUVE nie ma obecnie dobrego lewego obroncy to niech ZABROTTA gra narazie na lewej flance.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 19:40

Wg mnie bardzo dobrze spisuje się prawie na każdej pozycji, szczególnie pomocy i obronie, następnie w ataku, ciekawe jak na bramce :D .Jest jednym z moich ulubieńców, ale więcej o nim nie potrafie narazie napisać. :?

Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2004, 19:54

Moim zdaniem powinien grac na lewej obronie

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 marca 2004, 08:34

Jasiek-x pisze:Wg mnie bardzo dobrze spisuje się prawie na każdej pozycji, szczególnie pomocy i obronie, następnie w ataku, ciekawe jak na bramce :D
Przytocz mi przykład kiedy Zambrotta został wystawiony przez Lippiego w ataku... bo ja sobie tego nie przypominam :?

Obrazek
ODPOWIEDZ