Koniec triady

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 08:37

to juz nie bedzie to samo Juve co kiedys !!! Mam nadzieje ze nie odbije sie to na ostatnim meczu.

PS mam nadzieje ze nie skonczymy jak MU. Tam sie podobnie dzialo

Cr3aTiVe

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 09:26

Najgorsze jest to,że Moggi i spółka odeszli w takim momecie zostawli Klub na lodzie...

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 09:29

Cr3aTiVe pisze:Najgorsze jest to,że Moggi i spółka odeszli w takim momecie zostawli Klub na lodzie...
co ??????????? najgorsze moze dopiero nadejsc :/ degradacja itp itd !!!

PS najgorsze jest czekanie ! kiedy ma sie to wszystko skonczyc ??

Cr3aTiVe

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 09:34

Jestem kibicem Juve od 10 lat ale teraz miłość do tego klubu zamienia się w niechęć... Szkoda mi tylko takich piłkarzy jak Vieira,Emerson,Del Piero ,Buffon,Zambrotta i ALEX DEL PIERO :(

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 09:36

ja jestem 12 lat za Juve ale niechec to raczej nie jest ale bardziej wstyd mi za Moggiego. Odwalil taki numer. Odszedl z klubu jak by nigdy nic i teraz Juve musi sie bronic. Mam nadzieje ze prawnicy Juve wiedza co robia i uratuja Juve przed degradacja !!!

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 09:42

Cr3aTiVe pisze:Najgorsze jest to,że Moggi i spółka odeszli w takim momecie zostawli Klub na lodzie...
Ten pan chyba w ogóle nie zna zaistniałej sytuacji... :?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 10:03

Smialem sie jak mowili i pisali JUVEmafia, ale teraz juz nie jest mi do smiechu. Wrecz przeciwnie, a co do dzialaczy to musza miec cos na sumieniu, ze podali sie do dymisji. Tylko ze oni uciekna, moze i latwo nie znajda kolejnej posady,chociaz i tak pewnie milan ich przygarnie. A co z klubem i pilkarzmi ktorzy zostana?? Mylicie, ze kazdy z nich bedzie chcial grac w serie B!!! Ja cala ta diabelska trojce zamknalbym do kicia!!!!

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 11:19

Nie ukrywam, ze jestem ta cala sprawa niezle wkurzony. Przez te wszystkie lata nie dopuszczalem do siebie mysli, ze nasze mecze moga byc ustawiane, ze cokolwiek robimy wbrew przepisom. Nie wierzylem tym wszystkim, ktorzy nas o to posadzali. Smialem sie z nich, mowiac ze to niemozliwe, i ze sa poprostu zazdrosni o sukcesy. Jak sie okazalo, mieli racje. Wstyd mi z tego powodu. Chociaz jeszcze zaden wyrok nie zapadl, to juz caly szum wokol tego psuje wizerunek Juve i nie tylko, wizerunek ktory bedzie bardzo trudno odbudowac, bo kto nie bedzie pamietal ze mecze takiego klubu jak Juve byly ustawiane, ze sukcesy byly budowane na oszustwie. Uwazam, ze kibice Juve moga czuc sie oszukani (przynajmniej ja sie tak czuje). Czy te mistrzostwa Wloch byly poprostu fikcja, rozegrana pod stolami zarzadow klubowych? Jak sie maja odniesc do tego kibice, ktorzy emocjonwali sie kazdym meczem, wobec tego ze bycmoze caly sezon byl "drukowany"? Bardzo sie ciesze ze ludzie w to zamieszani zrezygnowali (Traida i caly zarzad). Co wiecej, jesli zapadnie wyrok skazujacy, nawet nie bede im dziekowal za te lata pracy w Juve, a wrecz delikatnie mowiac, przestane ich szanowac. Bo za co? Uwazam ze sukcesy osiagniete w ten sposob sa nic nie warte, sa porazka wloskiego futbolu.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 11:47

ulin pisze:Smialem sie jak mowili i pisali JUVEmafia, ale teraz juz nie jest mi do smiechu.
Dokładnie. Trzeba przyznać, że wszelkie zarzuty były od razu odrzucane. Kibice Juve pisali, że Milan i Inter mają kompleksy, że Moggi gra czysto... a tu takie rzeczy na jaw wychodzą. Smutno mi :|
lipa pisze:Uwazam, ze kibice Juve moga czuc sie oszukani
Ja się zastanawiam co czuje taki Del Piero czy Nedved, którzy całe życie oddali temu klubowi, najwięcej w niego wnosili... Zastanawiam się też kiedy zawodnicy dowiedzieli się o przekrętach, czy wiedzieli, że grają w meczach, które są ustawione. Przykład z Gigim udowodnił mi, że teraz już nic mnie nie zaskoczy :płaczę:

lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 12:19

mJaUcViEej pisze: Ja się zastanawiam co czuje taki Del Piero czy Nedved, którzy całe życie oddali temu klubowi, najwięcej w niego wnosili...
Myslisz, ze zawodnicy o tym nie wiedzieli? Bo ja uwazam, ze najprawdopodobniej siedza w tym w podobnym stopniu co Moggi. Wkoncu ktos musial wykonywac "odgorne ustalenia", sama pilka nie wpadala do bramek. Jest tez inna wersja: afera dotyczy tylko sedziow, a pilkarze sa kozlami ofiarnymi, bo grali jak im sedzia gwizdal, o niczym nie widzac. Mam nadzieje ze ta druga opcja okaze sie prawdziwa, bo jesli nie... az boje sie pomyslec.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 12:51

Mam już tego dość, nie wiem co się dzieje, to nie na moje siły. Toniemy powoli we własnym bagnie, do którego weszliśmy. Tak się stać niestety musiało :( Czuję się oszukany, ta moja radość, ekstaza po kolejnym tytule i co? To wszystko było ustawione? Trudno mi w to uwierzyć, w ogóle to do mnie nie dochodzi. Takie brudy, jeden za drugim...
Jeszcze to do mnie nie dociera, nie jestem przygotowany na ewentualną karę. Czy nas zdegradują? Nie wiem, może nas oszczędzą, za to, że co roku reprezentujemy włochy w pucharach, no i mamy wyrobioną markę, szkoda tylko, że teraz już raczej złą :roll: Nie chcę też stracić sukcesów... mogliby nam odjąć z 9 pkt. i już. Nie wiem, ja jestem zagubiony i wszystko przed tak ważnym meczem :angry:

Widzę w tej całej aferze jedną przyczynę. Moim zdaniem, wraz ze śmiecią Gianniego i Umberto Agneliego, skończyły się czasy czytsego Juventusu. Bez nich to nie to samo, zrobił się bałagan a my sami nie umielismy tego posprzątać, ba, nabrudziliśmy jeszcze bardziej i teraz poniesimey tego konsekwencje :(

Dlaczego !!!!!!!!!???? :angry: :(

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 13:09

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Dlaczego !!!!!!!!!???? :angry: :(
Stało się tak, dlatego, że straciliśmy człowieka/ludzi [chodzi mi o braci Agnelli], którzy byli wzorem dla innych, byli przykładem dobra. Moggi zawsze był brudny niewidać tego? Zawsze chytry, cwany i zakłamany, jednak tego nie pokazywał, bo był ktoś, kto mógł go <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i zrobić z czarnej owcy, białą.

Dziś widać, jak mocno śmierć Gianniego zmieniła nas wszystkich, ale także zmieniła bardzo mocno zarząd panujący w klubie. Wszystko jest obecnie brudne. To co się stało już nie odwrócimy, wielką moją nadzieją jest odjęcie punktów na starcie przyszłego sezonu [oczywiście Serie A!] niż degradacja klubu o parę klas niżej! Musimy być mocni, teraz tak naprawdę pokaże, kto jest prawdziwym piłkarzem, fanem czy kibicem drużyny z Turynu!

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 14:00

Niestety prawda czasem boli. Najprawdopodobniej byli winni a ta cała afera prawdą tyle głów poszło :think:
Szkada triady jednak zastanawiam się czy tacy ludzie powinni byś szefami mojego ukochanego klubu. Może dobrze ze wreszczie będą zmiany, mi bardzo zależy na czystości footballu i wole zeby Juve nie zakwalifikowało się do LM niż później miało w niej oszukiwać :angry:
Zostane z Juve zeby nawet spadli do Serie C ale zeby wszytsko było pair-play.

GOODBAY MOGGI, BATTEGA, GUARDO :!:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
OlgaJUVEntina

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 14:11

wloski pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Dlaczego !!!!!!!!!???? :angry: :(
Stało się tak, dlatego, że straciliśmy człowieka/ludzi [chodzi mi o braci Agnelli], którzy byli wzorem dla innych, byli przykładem dobra. Moggi zawsze był brudny niewidać tego? Zawsze chytry, cwany i zakłamany, jednak tego nie pokazywał, bo był ktoś, kto mógł go <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i zrobić z czarnej owcy, białą.

Dziś widać, jak mocno śmierć Gianniego zmieniła nas wszystkich, ale także zmieniła bardzo mocno zarząd panujący w klubie. Wszystko jest obecnie brudne. To co się stało już nie odwrócimy, wielką moją nadzieją jest odjęcie punktów na starcie przyszłego sezonu [oczywiście Serie A!] niż degradacja klubu o parę klas niżej! Musimy być mocni, teraz tak naprawdę pokaże, kto jest prawdziwym piłkarzem, fanem czy kibicem drużyny z Turynu!
A nie uważasz, że było to pytanie retoryczne, które rozdziera teraz duszę każdego Juventino? Poza tym Ty, odpowiadając na nie, napisałeś swoimi słowami post Dragona. Przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie.
Ja też. /Dragon

Bardzo łatwo jest coś zniszczyć, ale jakże trudno to naprawić. Zobaczymy, co pokaże czas. Kibice są m.in. od tego, żeby wierzyć. Zawsze.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 14:18

W pewnym sensie dobrze ze Moggi odszedł, gdyz nie chce takiego brudnego Juventusu jaki zrobil Luciano.
Bardzo sie na nich zawiodłem, przypomnijmy sobie wszyscy jak cieszylismy sie z wywalczenia mistrzostwa w tamtym sezonie, a teraz przez niego najprawdopodobniej zostanie one nam odebrane :płaczę: Co tam, odebranie mistrzostwa nie bedzie najgorsze, najgorsza moze byc degradacja :płaczę: W przypadku degradacji napewno wielu zawodnikow opusci Juve :płaczę: Nie pamiętam żeby juz kiedys Juventus byl w tak beznadziejnej sytuacji jak teraz :płaczę: A to wszystko przez "cudowna" triade :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Wie ktos moze czy o tej calej sytuacji wypowiadali sie jacys nasi pilkarze :?:

Czy w Serie A czy w Serie B, ja i tak, Juventus- Kocham Cię!

ODPOWIEDZ