Vieira odejdzie z Juve!?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 17:16

juve321 pisze:Mysle ze Vieira jeszcze pokaze na co go stac :wink: Jak nie pokaze jednak to chyba bedziemy musieli go sprzedac :wink: a jak do Liverpoolu to najbardziej za Gerrarda ale pewnie znowu Benitez sie nie zgodzi wiec niewiem za kogo bysmy go wymienili :wink: Ale poki co niech jeszcze gra sie zobaczy jak nadal bedzie gral slabo jak ostatnio to go sprzedamy :wink:
Ale namieszałeś :prochno:
Vieira nigdzie nie zostanie sprzedany.Na podstawie jednego sezonu potraficie ocenić zawodnika :rotfl: eksperci po prostu.
Przypuszczam że wielu z Was nie oglądało wszystkich meczy Juve w serie A, a swoje wypowiedzi opieracie na ocenach które wystawiają niektóre gazety poszczególnym zawodnikom. Vieira to zawodnik o wielkim sercu do gry, zawsze mogliśmy to zaobserwować w Arsenalu, i w Juventusie też tak jest.W miarę czasu zaaklimatyzuję sie w zespole i pokaże wszystkie swoje umiejętności.
A to że wielu dziennikarzy napisze w brukowcach że Vieira żle gra w Juventusie, to Wy od razu chcecie go sprzedać i kupić nowego zawodnika :naughty:

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
ickers

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 17:25

No cóż wg mnie transfer Vieiry do Juve okazał się błędem działaczy,gdyż Vieira nic ciekawego nie pokazuje poza pojedyńczymy,dobrymi meczami w jego wykonaniu.Rozumiem gdyby to był jeszcze młody gracz ale nasz Patrick ma już jak na piłkarza sporo na karku.Wg mnie należałoby go jak najszybciej sprzedać i z nabytych pieniędzy zakupić młodego pomocnika typu:Fabregas lub Alexander Hleb...niestety nie wiem co robią działacze Juve podczsa gdy z przed nosa uciekają im kolejne talenty :/

Obrazek
The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 17:29

Ja bym chciał, zeby został. To bardzo wartościowy zawodnik, tylko czasami tez trzeba dać pograć innym, zeby mógł odpocząć, bo widać co sie dzieje, stracił forme.

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 18:01

Pavon : to oficjalna wiadomość z konferencji prasowej ..... Juventus przedstawił do wiadomości publicznej wszystkie dokumenty dotyczące finansów klubu i zawodników ..... !!!
wynika z nich jasno ,że Vieira zarabia 7,5 miliona euro rocznie !!!!!

E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 18:06

CUORE BIANCO-NERO pisze:według jednego z włoskich portali internetowych Vieira przedłużył kontrakt z Juve , ma podobno zarabiać 7,5 miliona euro rocznie
Z tego jasno wynika, że gdzieś o tym przeczytałaś. A ja chcę potwierdzenia tej wiadomości, bo Ci nie wierzę. Głupoty piszesz i tyle.

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 18:10

Powtarzam poraz kolejny ,że juventus przedstawił wszystkie dokumanty dotyczące finansów klubu do wiadomości publicznej !!!!!!!
wszystkie te informacje można sciągnąć z oficjalnej strony Juve !!!!
jeśli mówisz biegle po włosku to życzę powodzenia , plik dokumentów składa się z kilkunastu stron , można przeczytać tam wszystko !

... pozatym poprawiłam się , dodałam ,że Vieira zarabia 7,5 miliona rocznie , a kwestia dotyczyła tylko przedłużenia kontraktu !

LA JUVE !
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 18:15

To poproszę linka do tego pliku, bo nie mogę tego znaleźć na oficjalnej stronie. Zapewne i tak mi go nie podasz, bo takiego czegoś nie ma. :whistle:

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 18:19

bo nie znasz włoskiego , gdybyś znał to odrazu byś znalazł .... , a skoro nie mówisz po włosku to nie rozumiem po co Ci to .... i tak przecież niczego nie zrozumiesz ! :rotfl:

przeszukaj archiwum newsów na stronie Juve , pod oficjalnym komunikatem jest podany link ..... stamtąd można ściągnąć cały plik dokumentów jaki został przedstawiony do wiadomości publicznej .
Możesz go znaleść w wersji anglojęzycznej strony Juve ,ale dokumenty są i tak tylko po włosku .

LA JUVE !
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 18:24

Pavon pisze:To poproszę linka do tego pliku, bo nie mogę tego znaleźć na oficjalnej stronie. Zapewne i tak mi go nie podasz, bo takiego czegoś nie ma. :whistle:
Kolezance chodzilo o dokumenty takie do pobrania jak ten
http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=7841
nie wiem czy to dokladnie ten z Vieira bo wloskiego nie znam ale jak wejdziesz w ten link tam bedzie pisalo Comunicato stampa i po lewej stronie strzalka zeby wejsc w to i ci sie te dokumenty sciagaja,ale jak mowie nie ejstem pewien czy to dokladnie do tego zrodla z Vieira link.

Wracajac do tematu to sadze ,ze Vieira mzoe zmienic barwy klubowe jak tylko sie skonczy cala ta afera bo jak nie daj Boze Juve zdegraduja to Vieira nie ebedzie chcial grac w nizzszej lidze i znacznie z mniejszymi zarobkami :roll:

Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 18:29

CUORE BIANCO-NERO pisze:... pozatym poprawiłam się , dodałam ,że Vieira zarabia 7,5 miliona rocznie , a kwestia dotyczyła tylko przedłużenia kontraktu !
Vieira zarabia 5 mil E. Źródło. Żadne przedłużenie kontraktu nie miało miejsca, na stronie głownej nie było takiej informacji jak i na żadnym portalu.
bo nie znasz włoskiego , gdybyś znał to odrazu byś znalazł .... , a skoro nie mówisz po włosku to nie rozumiem po co Ci to .... i tak przecież niczego nie zrozumiesz !
Bo może ktoś kogo znam pomoże w tłumaczeniu tego? Zresztą i tak coś takiego nie istnieje, więc nie będzie to konieczne.
przeszukaj archiwum newsów na stronie Juve , pod oficjalnym komunikatem jest podany link
To mi zaoszczędź szukania i podaj bezpośredni link. Tym samym udowodnij, że masz rację. :whistle:

CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 18:31

Mati spokojnie .... nie zdegradują nas :D . Śledzę na bierząco w radiu i telewizji wszystkie newsy , póki co kluby wylewają na siebie kolejne porcje błota , ... podobno prokuratura z Neapolu i Rzymu doszły do porozumienia w sprawie całego "zamieszania" porozumiały się w kwestii zebranych dowodów .. jeszcze nie ma oficjalnego komunikatu ,ale mówią ,że wyszły z tego ładne kwiatki ..... nie wiem co ma to oznaczać, mieli rzekomo dojść do "interesujących" wniosków , ale nie oznacza to (chyba) ,że mają jakieś naprawdę przekonywujące dowody ..... teraz dobrali się do tyłka również Romie.

Pavon : czytaj uważnie to co piszę , bo potem gadasz bzdury ! nie powiedziałam ,że na stronie Juve została podana informacje o przedłużeniu kontraktu Vieiry ! tak mówi się we włoskiej prasie , a kwestie finansowe są zawarte w oficjalnych dokumentach klubu , jeśli tego nie znalazłeś to znaczy ,że nie znasz włoskiego i nie zawracaj du....

LA JUVE !
Yogi_Forza Juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 19:30

pamiętacie może co Vieira na pisał o Van Nistelroyu i to jak mowił ze nienawidzi Manchesteru i nigdy w nim nie zagra

Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 20:29

CUORE BIANCO-NERO pisze:tak mówi się we włoskiej prasie
Mówi się i mówi, podaj w końcu linka do tego. Czy to takie trudne?
kwestie finansowe są zawarte w oficjalnych dokumentach klubu , jeśli tego nie znalazłeś to znaczy ,że nie znasz włoskiego
Już napisałem, że nie znam włoskiego. Zresztą nawet nie muszę znać tego języka, żeby odczytać z tych dokumentów ile zarabia Vieira. Podaj tylko linka. Zresztą: "Mów do słupa, a słup jak dupa"

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 20:39

No nie wiem, nie wiem... Jakoś się ten Vieira nie sprawdza w Juve. Gdyby go opchnąc, to trochę kasy by wpadło, a sporo klubów mogłoby chcieć go kupic. Poza tym ma już swoje lata... :think:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
CUORE BIANCO-NERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 21:13

Pavon : czy Ty naprawdę jesteś taki głupi czy tylko udajesz ? , a może nie umiesz czytać .... przecież powiedziałam ,że o przedłużeniu kontraktu Vieiry mówi się głośno WE WŁOSKIEJ PRASIE !!!! więc jakiego linka mam Ci podać ... ? a co do dokumentów ze strony Juve to jeszcze raz powtarzam , skoro nie znasz włoskiego to nawet się nie dostaniesz do tych informacji .... jeśli ktoś z forum zna włoski to może zechce mu się tłumaczyć to wszystko ...mnie się nie chce to kilkanaście stron .....
Tobie wydaje się ,że tam jest napisane wielkimi literami .... VIEIRA 7,5 MILIONA EURO .... tak ? :rotfl: ,żeby przeczytać kolejne strony też trzeba znać włoski , linka nie muszę podawać , każy może ściągnąć sobie te informacje z oficjalnej strony Juve , to żaden problem , kilka sekund i po sprawie .... , a skoro Ty nawet tego nie potrafisz znaleść to nie wiem po co się tak pienisz ? :?

LA JUVE !
ODPOWIEDZ