Stroje Juve na przyszły sezon
- Grzechu
- Juventino
Nie wyobrażam sobie trykotów domowych innych niż klasyczne biało-czarne, chciałbym aby powrócono do niebieskich strojów wyjazdowych. Jeśli chodzi zas o tegoroczne stroje to tylko co do tych czerwonych mam mieszane oddczucia, żółte mogą byc 

- naros
- Juventino
Postanowiłem zrobić sam koszulke wyjazdową na przyszły sezon bo mam nadzieje ze domowa pozostanie taka sama (chodz nie chce mi sie w to wierzyc napewno Nike cos wymysli
) oto moje dzieło
[img=http://img86.imageshack.us/img86/605/super6sq.th.png]
Robiłem to w paincie wiec nie wymagajcie za wiele

Robiłem to w paincie wiec nie wymagajcie za wiele

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Szymek
- Juventino
O ile się nie mylę to właśnie takie koszulki ma Juve jako treningowe, tylko, że w odwrotnych kolorach - całe białe z czarnymi dodatkami. I właśnie takie stroje bym chciał jako wyjazdowe, białe getry, białe spodenki i biała koszulka.naros pisze:Postanowiłem zrobić sam koszulke wyjazdową na przyszły sezon bo mam nadzieje ze domowa pozostanie taka sama (chodz nie chce mi sie w to wierzyc napewno Nike cos wymysli) oto moje dzieło
![]()
Robiłem to w paincie wiec nie wymagajcie za wiele![]()
![]()
- kubinho 10
- Juventino
Ale to jest chyba nie możliwe dlatego że Nike "woli" kiedy Juventus ma biłe spodenki i białe getry i wtedy stroje domowe i wyjazdowe z daleka prawktycznie by sie nie różniły. No ale zobaczymy co Nike wymyśli na następny sezon, bo mam nadzieje że Juve nie zgodzi sie na te stroje w stylu "Stand Up Speak Up". Wszystko okaże się już w najbliższym miesiącach więc musimy poczekać.Szymek pisze:I właśnie takie stroje bym chciał jako wyjazdowe, białe getry, białe spodenki i biała koszulka.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- r3iko
- Juventino
Proszę, spójrzcie i powiedzcie co o tym myślicie, znalazłem to na zagranicznym forum piłkarskim.

Wydaje mi się że Nike może zaproponować takie rozwiązanie w strojach, gdyż szerając w necie znalazłem jeszcze:

Jak widać stylem koszulki domowe są podobne. Zobaczymy co z tego będzie.

Wydaje mi się że Nike może zaproponować takie rozwiązanie w strojach, gdyż szerając w necie znalazłem jeszcze:

Jak widać stylem koszulki domowe są podobne. Zobaczymy co z tego będzie.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2006, 20:08 przez r3iko, łącznie zmieniany 1 raz.

- juverm
- Juventino
Mi się tam te dresiki podobaja
Wiadomo, ze historii się nie rusza ale czemu nie spróbować czegoś nowego
Najwyzej na kolejny sezon się wróci do klasyki 8) Bodajże jeszcze Atletico ma takie stroje...
Pozdro
EDIT:
Przemyślałem tę sprawę i teraz twierdzę:
PASY MUSZĄ ZOSTAĆ :!:

Pozdro
EDIT:
Przemyślałem tę sprawę i teraz twierdzę:
PASY MUSZĄ ZOSTAĆ :!:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 19:13 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

- Hawk
- Juventino
Te stroje (czarno biale) to sa wlasnie przekolorwane stroje Atl. Madrid. Juve jak i Barcelona jeszcze nie oddaly odpowiedzi na propozycje zmian designu koszulek (liwkidacja pasow) Zarzad Atl sie zgodzil ale teraz ma problem poniewaz nie podoba sie to zarowno pilkarzom jak i sympatykom klubu ktorzy groza nawet bojkotem jesli nie powroca czerwono biale pasy.
Co do polityki Nike to tak jakby pasy nie pasowaly do ich nowch designow i chca sie ich na sile pozbyc. Mnie osobiscie sie to nie podoba bo jednak jakby na to nie patrzec to jest tradycja ktora nalezaloby uszanowac.
Pozdro
Co do polityki Nike to tak jakby pasy nie pasowaly do ich nowch designow i chca sie ich na sile pozbyc. Mnie osobiscie sie to nie podoba bo jednak jakby na to nie patrzec to jest tradycja ktora nalezaloby uszanowac.
Pozdro
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
dajcie spokój z tym strojami, nie ma takiej opcji... jak się dowiedziałem o zmianie strojów dla atletico to byłem przeciwny, a jak zobaczyłem zmiany dla nas to wybuchłem... podobały mi się te wyjazdówki niebieskie z lat 90tych, ale no request wobec najki, niech robią co chcą, to tylko wyjazdówki, jestem orwarty na różne rozwiązania, oby nie różowe 

Capo di tutti capi
- Ziolowy
- Juventino
Ja juz widzialem oficjalna wersje tych koszulekr3iko pisze:Proszę, spójrzcie i powiedzcie co o tym myślicie, znalazłem to na zagranicznym forum piłkarskim.

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Zapytajcie na San Siro...
- Pawel_GL
- Juventino
Tutaj jest pokój z petycją o odrzucenie tych nowych koszulek Nike:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 038#220038
Anglojęzyczna część forum, ale petycja została przetłumaczona nawet na dwa sposoby :] oczywiście znaczące to samo.
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 038#220038
Anglojęzyczna część forum, ale petycja została przetłumaczona nawet na dwa sposoby :] oczywiście znaczące to samo.
Właśnie, odbiegają od tradycji, i w tym właśnie cały problem z nimi.. Jeśli Milan i Inter zachowają swoje tradycyjne stroje to będzie to pierwsza rzecz jakiej im będę naprawdę zazdrościł :roll:Odbiegaja od traducji, ale bynajmniej bedzie to jakas odmiana Very Happy I niech koledzy z Mediolanu graja w tych swoich paskach Very Happy Pokazemy im nowe trendy, hehehehe Very Happy Very Happy

- Joe
- Juventino
Osobiscie podobaly mi sie te rozowe koszulki(wyjazdowe). Nie byl to taki "pedalski roz" tylko taki "inny", fajny. Nie mozna przeciez zapominac, ze Juve gralo w takich strojach przez pierwsze lata istnienia klubu
A co do koszulek domowych to obecne sa fajne. Dla mnie na koszulkach Juve najwazniejsze jest tak naprawde to, ze mamy naszywke Scudetto 
- witkosbond
- Juventino
pasy sa od zawsze na zawsze
moze jako strój alternatywny moga byc te nowe stroje
moze jako strój alternatywny moga byc te nowe stroje