Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Grzechu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 16:13

Nie wyobrażam sobie trykotów domowych innych niż klasyczne biało-czarne, chciałbym aby powrócono do niebieskich strojów wyjazdowych. Jeśli chodzi zas o tegoroczne stroje to tylko co do tych czerwonych mam mieszane oddczucia, żółte mogą byc :D

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 12:19

Postanowiłem zrobić sam koszulke wyjazdową na przyszły sezon bo mam nadzieje ze domowa pozostanie taka sama (chodz nie chce mi sie w to wierzyc napewno Nike cos wymysli :/ ) oto moje dzieło :D
[img=http://img86.imageshack.us/img86/605/super6sq.th.png]

Robiłem to w paincie wiec nie wymagajcie za wiele :D :D :D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 14:46

naros pisze:Postanowiłem zrobić sam koszulke wyjazdową na przyszły sezon bo mam nadzieje ze domowa pozostanie taka sama (chodz nie chce mi sie w to wierzyc napewno Nike cos wymysli :/ ) oto moje dzieło :D
[img=http://img86.imageshack.us/img86/605/super6sq.th.png]

Robiłem to w paincie wiec nie wymagajcie za wiele :D :D :D
O ile się nie mylę to właśnie takie koszulki ma Juve jako treningowe, tylko, że w odwrotnych kolorach - całe białe z czarnymi dodatkami. I właśnie takie stroje bym chciał jako wyjazdowe, białe getry, białe spodenki i biała koszulka.

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2006, 15:00

Szymek pisze:I właśnie takie stroje bym chciał jako wyjazdowe, białe getry, białe spodenki i biała koszulka.
Ale to jest chyba nie możliwe dlatego że Nike "woli" kiedy Juventus ma biłe spodenki i białe getry i wtedy stroje domowe i wyjazdowe z daleka prawktycznie by sie nie różniły. No ale zobaczymy co Nike wymyśli na następny sezon, bo mam nadzieje że Juve nie zgodzi sie na te stroje w stylu "Stand Up Speak Up". Wszystko okaże się już w najbliższym miesiącach więc musimy poczekać.

Grande Juve, Vinci Per Noi
r3iko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2006, 19:55

Proszę, spójrzcie i powiedzcie co o tym myślicie, znalazłem to na zagranicznym forum piłkarskim.

Obrazek

Wydaje mi się że Nike może zaproponować takie rozwiązanie w strojach, gdyż szerając w necie znalazłem jeszcze:

Obrazek

Jak widać stylem koszulki domowe są podobne. Zobaczymy co z tego będzie.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2006, 20:08 przez r3iko, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2006, 20:02

Nie podobają mi się. :/ Zupełnie jak nie Juventus. Mam nadzieje że w czymś takim grać Juve nie będzie w przyszłym sezonie. W pasach jednak jest najlepiej, niech nic nie kombinują!

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2006, 15:16

Mi się tam te dresiki podobaja :) Wiadomo, ze historii się nie rusza ale czemu nie spróbować czegoś nowego :?: Najwyzej na kolejny sezon się wróci do klasyki 8) Bodajże jeszcze Atletico ma takie stroje...

Pozdro

EDIT:

Przemyślałem tę sprawę i teraz twierdzę:

PASY MUSZĄ ZOSTAĆ :!:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 19:13 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2006, 15:50

Te stroje (czarno biale) to sa wlasnie przekolorwane stroje Atl. Madrid. Juve jak i Barcelona jeszcze nie oddaly odpowiedzi na propozycje zmian designu koszulek (liwkidacja pasow) Zarzad Atl sie zgodzil ale teraz ma problem poniewaz nie podoba sie to zarowno pilkarzom jak i sympatykom klubu ktorzy groza nawet bojkotem jesli nie powroca czerwono biale pasy.

Co do polityki Nike to tak jakby pasy nie pasowaly do ich nowch designow i chca sie ich na sile pozbyc. Mnie osobiscie sie to nie podoba bo jednak jakby na to nie patrzec to jest tradycja ktora nalezaloby uszanowac.

Pozdro

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2006, 15:53

dajcie spokój z tym strojami, nie ma takiej opcji... jak się dowiedziałem o zmianie strojów dla atletico to byłem przeciwny, a jak zobaczyłem zmiany dla nas to wybuchłem... podobały mi się te wyjazdówki niebieskie z lat 90tych, ale no request wobec najki, niech robią co chcą, to tylko wyjazdówki, jestem orwarty na różne rozwiązania, oby nie różowe :D

Capo di tutti capi
Ziolowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 18:01

r3iko pisze:Proszę, spójrzcie i powiedzcie co o tym myślicie, znalazłem to na zagranicznym forum piłkarskim.

Obrazek
Ja juz widzialem oficjalna wersje tych koszulek :D Rozni sie od Twoich polozeniem herbu (herb jest na srodku koszulki a Italia i gwiazdki tak jak do tej pory, po lewej stronie) oraz rozni sie tyl koszulki (numer i nazwisko pilkarza jest koloru bialego, na czarnym tle, poniewaz wieksza czesc tylnej czesci stroju jest czarna). W sumie nie przeszkadzaja mi takie koszulki :-D Odbiegaja od traducji, ale bynajmniej bedzie to jakas odmiana :D I niech koledzy z Mediolanu graja w tych swoich paskach :D Pokazemy im nowe trendy, hehehehe :D :D

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Pawel_GL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 18:40

Tutaj jest pokój z petycją o odrzucenie tych nowych koszulek Nike:

http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 038#220038

Anglojęzyczna część forum, ale petycja została przetłumaczona nawet na dwa sposoby :] oczywiście znaczące to samo.
Odbiegaja od traducji, ale bynajmniej bedzie to jakas odmiana Very Happy I niech koledzy z Mediolanu graja w tych swoich paskach Very Happy Pokazemy im nowe trendy, hehehehe Very Happy Very Happy
Właśnie, odbiegają od tradycji, i w tym właśnie cały problem z nimi.. Jeśli Milan i Inter zachowają swoje tradycyjne stroje to będzie to pierwsza rzecz jakiej im będę naprawdę zazdrościł :roll:

Obrazek
Obrazek
Joe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 18:49

Osobiscie podobaly mi sie te rozowe koszulki(wyjazdowe). Nie byl to taki "pedalski roz" tylko taki "inny", fajny. Nie mozna przeciez zapominac, ze Juve gralo w takich strojach przez pierwsze lata istnienia klubu :wink: A co do koszulek domowych to obecne sa fajne. Dla mnie na koszulkach Juve najwazniejsze jest tak naprawde to, ze mamy naszywke Scudetto :wink:

staller

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 23:29

jest szansa, ze stroje zarzadu Juve (ktory wlasnie podal sie do dylisji) w przyszlym roku tez beda pasiaste a z tylu beda numery :D

witkosbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 23:08

pasy sa od zawsze na zawsze
moze jako strój alternatywny moga byc te nowe stroje

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 23:21

Niech Ktos poda link prezentujacy oficjalne koszulki Juve an nowy sezon ( o ile takie sa :prochno: )

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
ODPOWIEDZ