"a najbardziej mi żal" czyli Juve bez ....
- JuventinoPS
- Juventino
- kaper88
- Juventino
Prawie wszyscy wymienili Moggiego i ja też się przyłącze, to wyśmienity działacz i lepiej żeby z Juve został jak najdłużej. Co do piłkarzy to każdego zawodnika byłoby szkoda, jakby nie było każdy bardzo dużo wnosi dla drużyny, prezentują bardzo dobrą gra i strata jakiegokolwiek zawodnika byłaby zauważalna. Jednakże wymienie zawodników którzy są już z Juve dość długo i po których miałbym największy smutek. Zaczne od Thurama - według mnie jeden z najlepszych obrońców w histori Juve, niestety jego kariera dobiega końca; Zambrotta - siła napędowa całej drużyny; Camoranesi - zdarzają mu się wpadki ale jest bardzo dobrym zawodnikiem; i oczywiście Alex - zapisał się już w histori Juve, zasłużył na to i naprwde byłoby szkoda gdyby opuścił Juve.
To jest oczywiście tylko moje zdanie.
!!!FORZA JUVE!!!
To jest oczywiście tylko moje zdanie.
!!!FORZA JUVE!!!
- Tom A Juve
- Juventino
Juverm : Capello był juz w Realu i nic nie osiągnął Więc przestańmy już z tym geniuszem trenerskim, ok
jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- Gooray
- Juventino
A najbardzie mi żal: kolorowych jarmarków, blaszanych zegarków...
Nie ale tak na serio to nie wyobrażam sobie Alexa w innej koszulce niż Juventusu(no oprócz reprezentacji Włoch)!!! Pamiętam jak kiedyś w radiowej trójce w Prima Aprilis podali że dzięki znajomościom Bońka. Alex Del Piero ma przejść do Widzewa Łódź i ja młody, głupi w to uwierzyłem!!! Dopiero mi Teta uświadomił że dziś Prima Aprilis!!! Poza Alexem to chyba najbardziej żal by było: Camoranesiego, Gigi'ego, ostatnio mi Mutu bardzo podpasował, Niedźwiedzia no i chyba w ogóle wszystkich by brakowało oprócz Zebiny, ktory może całkiem nieźle grał ale po tych słowach co mówił na JUVE to nie zasługuje na noszenie koszulki z herbem JUVE!!!
Nie ale tak na serio to nie wyobrażam sobie Alexa w innej koszulce niż Juventusu(no oprócz reprezentacji Włoch)!!! Pamiętam jak kiedyś w radiowej trójce w Prima Aprilis podali że dzięki znajomościom Bońka. Alex Del Piero ma przejść do Widzewa Łódź i ja młody, głupi w to uwierzyłem!!! Dopiero mi Teta uświadomił że dziś Prima Aprilis!!! Poza Alexem to chyba najbardziej żal by było: Camoranesiego, Gigi'ego, ostatnio mi Mutu bardzo podpasował, Niedźwiedzia no i chyba w ogóle wszystkich by brakowało oprócz Zebiny, ktory może całkiem nieźle grał ale po tych słowach co mówił na JUVE to nie zasługuje na noszenie koszulki z herbem JUVE!!!

- Capitan
- Juventino
W tym sezonie słuszałem juz nie jedną opinię, że Juve ma najlepszy, najsilniejszy skład od wielu lat. Mozliwe, że aż od 8-9 lat.
Dlatego nie chciabym, żeby jakikolwiek zawodnik odszedł. Drużyna jest zgrana a między zawodnikami są bardzo dobre relację. Taka ekipa może wszystko!
To samo tyczy się działaczy i trenerów.
Możliwe, że jedynym wyjątkiem byłby Zebina. Od dawna już nie gra i niewiele wnosi w obecny sukces.
Dlatego nie chciabym, żeby jakikolwiek zawodnik odszedł. Drużyna jest zgrana a między zawodnikami są bardzo dobre relację. Taka ekipa może wszystko!
To samo tyczy się działaczy i trenerów.
Możliwe, że jedynym wyjątkiem byłby Zebina. Od dawna już nie gra i niewiele wnosi w obecny sukces.
- Radidam
- Juventino
Na całym swiecie sa trenerzy co nic nieosiagneli. Naprzyklad Franklin Rijkard był trenerem Sparty Rotterdam . Trenował ich i oni spadli pierwszy raz w historii klubu do drugiej ligi. A przeszedł do Barcelony i teraz ma jedne z najlepszych zespolow w Europie. Moim zdaniem Capello to swietny trener to on zdobył z As Roma mistrzostwo włoch w sezonie 2000/01. A teraz z Juventusem idzie po mistrzostw włoch drugi raz z rzedu.Tom A Juve pisze:Juverm : Capello był juz w Realu i nic nie osiągnął Więc przestańmy już z tym geniuszem trenerskim, ok

- deszczowy
- Juventino
Hmm, ja nie wyobrażam sobie Juve bez Buffona, Alexa i Treze. A, no i Zambro, ofkoz. Jak dla mnie ci gracze tworzą trzon drużyny. Brak Buffona był mimo wszystko odczuwalny. Alex i Trezegol...no wiadomo. Zawsze do końca, zawsze z mnóstwem serca do gry, zawsze można na nich liczyć. Tak samo z Zambro. A swoją drogą jednym z największych błedów działaczy Juve była sprzedaż Davidsa. Zawsze zaangażowany, a według mnie jakoś niedoceniany. No,ale mniejsza... Fajny temat, swoja drogą 
- seba99
- Juventino
Alexa Del Piero (żywa historia Juventusu), Buffon (jeżeli nie trapią go kontuzje, to stale gra na równym, dobrym poziomie) Trezeguet (strzela bramki w najtrudniejszych momentach i nie tylko) Cannavaro (waleczny, szybki i mimo niskiego wzrostu świetnie gra głową) Moggi (potrafi zciągnąć prawie każdego piłkarza) Capello (haryzmatyczny przywódca, który wie co robi) !!!
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
- fanjuvekubat
- Juventino
Zgadzam się z Tomem A Juve że Capello to żaden trenerski geniusz.
A najbardziej oczywiście byłoby mi żal DEL PIERO.
MAm nadziej że będzie grał do 40
i zawsze na najwyzszym poziomie
A najbardziej oczywiście byłoby mi żal DEL PIERO.
MAm nadziej że będzie grał do 40
i zawsze na najwyzszym poziomie
Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Gwiazdy Odchodza Gwiazdy Sie Rodza...kolej rzeczy tak jak wczesniej odeszli z Juventusu Angelo Di Livio Didier Deschamps Moreno Torricelli Paulo Manuel Dimas Daniel Fonseca i chocby nawet Angelo Peruzzi tez za nimi tesknilem ale na ich miejsce przyszli nowi zawodnicy... a Jesli chodzi o terazniejszy sklad to najbardziej brakowaloby Alexa to normalne i Gianluci Zambrotty.Aha mi Nadal brakuje Marcela Lipiego Chociaz Capello dobry Trener Ale Jednak Moja milosc do Juve Zaczela Sie Kiedy Lippi byl trenerem Juve i dlugie Lata SPrawowal Ta funkcje Z 2 letnia przerwa Kiedy to trenowal nas Ancelotti.Dla Mnie Lippi jest takim samym Symbolem JUVE tak jak DeL Piero
JUVENTUS&CRACOVIA:)
JUVENTUS&CRACOVIA:)
- Szymek
- Juventino
Hmm, ciężko jest mi wybrać kogoś, bo żal było by mi kazdego naszego zawodnika. Ale cuż, trzeba się godzić z koleją losu. Jedni muszą odejść, aby zrobić miejsce innym, młodszm. Gdybym odchodził z Juve Alex Del Piero, nie ukrywam, że był bym załamany, ale również był bym załamny gdyby z Juve odszedł jakiś inny piłakrz, który zostawił na murawi Delle Alpi "swoje zdrowie". Oczywiśćie, żal było by mi również takich wspaniałych ludzi jak L.Moggi, czy F.Capello, ale jak juz wspominałem, cos się zaczyna coś się kończy.