Trofeo Birra Morretti- JUVE 2-0 Inter,Napoli 1-1(k.3-1)JUVE

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 16:05

gonzo pisze:Pizarro - będziesz inaczej mówił jak wkreci dziadków Cannavaro i Thurama w ziemie. Chyba nie wiesz dokładnie o kim mówisz, nie widziales pewnie zadnego jego meczu i stąd ta ignorancja
Ty zapewne mówisz o tym Cannavaro z Interu? Ten z Juve jest całkiem inny, lepszy. Zresztą Lilian niewiele od niego odbiega.

Kolejny turniej towarzyski, który dla mnie niewiele znaczy. Jeśli będzie transmisja w necie, oczywiście Grande Juve pooglądam, jeśli takowej nie będzie, raczej wyjdę z domu, może nawet uda mi się obejrzeć mecz przed koncertem. Z Napoli powinniśmy gładko wygrać, Inter zresztą też powinien pokonać zespół z Neapolu. Wszystko rozstrzygnie się w bezpośrednim pojedynku. Napewno łatwo nie będzie, Inter lubi wygrywać takie turnieje. Mimo wszystko jak zawsze jestem za Juve, jeśli Stara Dama przegra rozpaczać nie będę, jeśli wygra zbytniej euforii też nie będzie. To tylko turniej towarzyski, mający na celu szlifowanie formy na zbliżający się dużymi krokami sezon. Napewno ciekawie będzie jeśli przyjdzie mi oglądać niecodzienne karne, ciekaw jestem jak to wygląda w praktyce. zbytnio na ten turniej radzę się nie nastawiać, poczekajmy na mecz o Superpuchar.
Pozdrawiam.

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 16:17

Coolfi pisze:poczekajmy na mecz o Superpuchar.
Święte słowa, wtedy dopiero się okaże w jakiej formie jest ekipa Juventusu. Mecze towarzyskie rozgrywają się własnymi prawami. Inter, który ponoć jest pretendentem do tytułu ( jak zawsze zresztą :smile: ) , zrobił "świetne" transfery ( jak zawsze zresztą :smile: ) więc po tym meczu będzie można spekulować na temat tego kto będzie miał Scudetto 05-06. Jednak jak znam Serie A , to prawdziwy sezon zacznie się w marcu i czy naprawdę Inter jest taki dobry okaże się dopiero wiosną, bo o Juventus się nie boję 8)

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 16:25

Capello da pograć każdemu , nie będę przywiązywał wagi do tego turnieju bo nawet Napoli go może wygrać oczywiście chciałbym abyśmy wygrali ale bardziej niż nasze wyniki będzie mnie interesowała gra naszych zawodików , mecze są na Canale 5 więc będę miał okazję obejrzeć, jestem ciekaw jak zaprezentuje się ...LUIS FIGO :wink:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 16:44

To juz drugi tego typu turniej ktory bede mial przyjemnosc ogladac na Canale 5 :-D W Trofeo TIM Juve nie wypadl za rewelacyjnie, tak wiec mam ogromna nadzieje ze tym razem bedzimy ogladac lepszy Juventus :!: Tak jak powiedzial Gigi Buffon w niedawnym wywiadzie: trzeba wygrac z Interem zeby nie poczuli sie za mocni :wink: A co do skladu, wydaje mi sie ze Capello powoli musi skonczyc z eksperymentami i zaczac zgrywac pierwszy sklad.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 18:12

Mam nadzieje ze wygramy ten turniej i mysle ze tak wlasnie bedzie. A jesli karne byly by z polowy to Ibra po swojej ostatniej bramce z Pilotechnika moze strzelac z połowy :) :) :)

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 18:47

A Ci tych którzy nie będa widzieć meczu, mogą zajrzeć na mojego bloga, gdzie juz jutro wieczorem będzie statystyka występu napastnikow Juventusu z meczu z Interem :-D , szczegółowa statystyka :-D

A ja wam mówię...WYGRAMU TEN TURNIEJ

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 20:26

gonzo pisze:
Rzeczywiście się poważnie wzmocnił Rolling Eyes . Samuel, Figo i Solari za słabi na pierwszą jedenastkę Realu, Pizarro i Wome nigdy nie byli piłkarzami genialnymi Rolling Eyes .
Samuel - 1 sezon gry w Realu = 36 meczy, praktycznie wszystkie w pierwszej jedenastce
Figo - 5 lat gry = 40 meczy na sezon co roku, w ostatnim 42 mecze
Solari - być może nie był podstawowym graczem ale po 30 na sezon grał

Pizarro - będziesz inaczej mówił jak wkreci dziadków Cannavaro i Thurama w ziemie. Chyba nie wiesz dokładnie o kim mówisz, nie widziales pewnie zadnego jego meczu i stąd ta ignorancja

Co do turnieju, to wygrywajcie sobie, tyle Waszego
Ty pewniaczek ! Myslisz ze twoj Interek kupi sobie 4 graczy nie mieszczaczch sie w pierwszych skladach innych druzun i od razu takis pewien ! Przypomne ci O ile Masz Taka krotka Pamiec ! Troszeczke Statystyk Interu medional !

Dzis jest 18/8/2005
Od Waszego ostatniego Pucharu mistrzow Mineło 14687 dni ( 40 Lat i 2 miesiace)
Od Waszego Ostatniego Scudetto Mineło 5892 Dni ( 16 Lat 1 Miesiac )

Nie chce mi sie Dalej wymieniac wszych oszalamiajacych Zwyciest wiec nie Kozacz bo Takich jak ty to sprowadza sie do parteru w mniej niz 10 sec ! :happy:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Qba007

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 20:35

Ma ktoś linka do meczu na żywo przez internet?

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 20:36

RuTeK pisze: Troszeczke Statystyk Interu medional !
A co to takiego ?
RuTeK pisze: Dzis jest 18/8/2005
Od Waszego ostatniego Pucharu mistrzow Mineło 14687 dni ( 40 Lat i 2 miesiace)
Od Waszego Ostatniego Scudetto Mineło 5892 Dni ( 16 Lat 1 Miesiac )
Długo to liczyłeś ??

A tak w ogóle o czym to świadczy. Może o tym, że dzięki tym statystykom wygracie turniej towarzyski ? :ok:

Dawno nie oznacza nigdy :idea:

Inter per SempreObrazek
MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 21:25

Jakby ktos mial bramki z meczu to prosze jak najszybciej podać!!!!!!

alexx15

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 21:29

DAJCIE linka do meczu na live kurde prosze...

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 21:42

Pierwszy mecz wygrany !! Inter przegrał 2:0 - dwie bramki Ibrahimovica :twisted: Teraz tylko pokonać Napoli i puchar nasz :happy: Oby to zwycięstwo utwierdzilo naszych w przekonaniu że ten sezon należy do nich :bravo:

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 22:05

gonzo pisze:Samuel - 1 sezon gry w Realu = 36 meczy, praktycznie wszystkie w pierwszej jedenastce
Przyszedł za 22 mln Euro, po sezonie odszedł za 17 mln Euro. Doskonały interes. Samuel grał 36 meczów? Jeśli on by nie grał, to kto :lol: ? Kolejny junior? Często spotykam się z opinią fanów Realu, którzy cieszą się, że Samuel odszedł z klubu.
gonzo pisze:Figo - 5 lat gry = 40 meczy na sezon co roku, w ostatnim 42 mecze
Świadczy to tylko o krótkiej ławce rezerwowych. Real nie chciał przedłużyć z nim kontraktu, uważali, że piłkarz nie gra na miarę otrzymywanej pensji. Jeśli Real pozbywa się piłkarza "galaktycznego", musi to o czymś świadczyć.
gonzo pisze:Solari - być może nie był podstawowym graczem ale po 30 na sezon grał
Jak wyżej. Krótka ławka rezerwowych, dzięki czemu grali tacy piłkarze jak Solari.
gonzo pisze:Pizarro - będziesz inaczej mówił jak wkreci dziadków Cannavaro i Thurama w ziemie. Chyba nie wiesz dokładnie o kim mówisz, nie widziales pewnie zadnego jego meczu i stąd ta ignorancja
Napisałem, że nie jest piłkarzem genialnym i miałem rację. Nie wiem o co tyle krzyku. Do gry Cannavaro i Thurama przyczepić się nie umiałeś, więc musiałeś wypomnieć nam ich wiek :lol: ?
gonzo pisze:Co do turnieju, to wygrywajcie sobie, tyle Waszego
Naszego? Za to Wasz będzie kolejny rekord remisów i kolejny sezon bez żadnego znaczącego trofeum :lol: .

W pierwszym meczu Juventus wygrał z Interem, który dokonał fenomenalnych zakupów, 2:0, a sądząc z komentarzy, powinni wygrać wyżej :roll: . Nie po raz pierwszy Materazzi nie umiał zastopować Ibrahimovica i musiał go brutalnie faulować :evil: . Braki w wyszkoleniu technicznym nadrabia brutalnością i chamstwem :roll: . Mam nadzieję, że w meczu z Napoli obędzie się bez takich sytuacji :roll: . Do zobaczenia na Superpucharze.

:roll:
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 22:36

Diego pisze:
gonzo pisze:Samuel - 1 sezon gry w Realu = 36 meczy, praktycznie wszystkie w pierwszej jedenastce
Przyszedł za 22 mln Euro, po sezonie odszedł za 17 mln Euro. Doskonały interes. Samuel grał 36 meczów? Jeśli on by nie grał, to kto :lol: ? Kolejny junior? Często spotykam się z opinią fanów Realu, którzy cieszą się, że Samuel odszedł z klubu.
niech o jego klasie poswiadczy chociazby ilosc bramek straconych przez Real w lidze hiszpanskiej w ostatnich latach:
1995-1996 51
1996-1997 36
1997-1998 45
1998-1999 62
1999-2000 48
2000-2001 40
2001-2002 44
2002-2003 42
2003-2004 54
2004-2005 32 (Samuel)

a to czy Real zrobil na nim interes chyba nie jest w tym momencie wazne. wazne, ze Inter zrobil
Diego pisze:
gonzo pisze:Figo - 5 lat gry = 40 meczy na sezon co roku, w ostatnim 42 mecze
Świadczy to tylko o krótkiej ławce rezerwowych. Real nie chciał przedłużyć z nim kontraktu, uważali, że piłkarz nie gra na miarę otrzymywanej pensji. Jeśli Real pozbywa się piłkarza "galaktycznego", musi to o czymś świadczyć.
tak, ze kupuja na jego miejsce mlodszego zawodnika.
a kontrakt mial wazny jeszcze przez rok - sytuacja analogiczna do transferu Vieiego.
Diego pisze:
gonzo pisze:Solari - być może nie był podstawowym graczem ale po 30 na sezon grał
Jak wyżej. Krótka ławka rezerwowych, dzięki czemu grali tacy piłkarze jak Solari.
tzn jacy? czy on jest jakims ogorkiem? dobry zawodnik. tyle, ze bez nazwiska.
Diego pisze:W pierwszym meczu Juventus wygrał z Interem, który dokonał fenomenalnych zakupów, 2:0, a sądząc z komentarzy, powinni wygrać wyżej :roll: .
hmm. nie to zebym sie czepial, ale chyba na tym forum jest zawsze cala masa glosow, ze turnieje towarzyskie nie maja zadnego znaczenia? :wink:

a zwyciestwa gratuluje.

i prosba do adminow: moge dostac range Interista jak TdF czy gonzo?

No możesz,możesz , jasne że możesz :)

TreDelIbra

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 22:41

no i super :]
Juve - Inter 2:0
Napoli - Inter 2:1
Juve - Napoli ( : ) wydaje mi sie ,że będzie 1:0 :]
no i poraz trzeci wygramy ten pucharek :]
a w Sperpucharze włoch mam nadzieje ,że wygramy z Interem tak jak dzisiaj :]

Zablokowany