Trofeo Birra Morretti- JUVE 2-0 Inter,Napoli 1-1(k.3-1)JUVE
- Coolfi
- Juventino
Ty zapewne mówisz o tym Cannavaro z Interu? Ten z Juve jest całkiem inny, lepszy. Zresztą Lilian niewiele od niego odbiega.gonzo pisze:Pizarro - będziesz inaczej mówił jak wkreci dziadków Cannavaro i Thurama w ziemie. Chyba nie wiesz dokładnie o kim mówisz, nie widziales pewnie zadnego jego meczu i stąd ta ignorancja
Kolejny turniej towarzyski, który dla mnie niewiele znaczy. Jeśli będzie transmisja w necie, oczywiście Grande Juve pooglądam, jeśli takowej nie będzie, raczej wyjdę z domu, może nawet uda mi się obejrzeć mecz przed koncertem. Z Napoli powinniśmy gładko wygrać, Inter zresztą też powinien pokonać zespół z Neapolu. Wszystko rozstrzygnie się w bezpośrednim pojedynku. Napewno łatwo nie będzie, Inter lubi wygrywać takie turnieje. Mimo wszystko jak zawsze jestem za Juve, jeśli Stara Dama przegra rozpaczać nie będę, jeśli wygra zbytniej euforii też nie będzie. To tylko turniej towarzyski, mający na celu szlifowanie formy na zbliżający się dużymi krokami sezon. Napewno ciekawie będzie jeśli przyjdzie mi oglądać niecodzienne karne, ciekaw jestem jak to wygląda w praktyce. zbytnio na ten turniej radzę się nie nastawiać, poczekajmy na mecz o Superpuchar.
Pozdrawiam.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Solaris
- Juventino
Święte słowa, wtedy dopiero się okaże w jakiej formie jest ekipa Juventusu. Mecze towarzyskie rozgrywają się własnymi prawami. Inter, który ponoć jest pretendentem do tytułu ( jak zawsze zresztąCoolfi pisze:poczekajmy na mecz o Superpuchar.

- Vincitore
- Juventino
Capello da pograć każdemu , nie będę przywiązywał wagi do tego turnieju bo nawet Napoli go może wygrać oczywiście chciałbym abyśmy wygrali ale bardziej niż nasze wyniki będzie mnie interesowała gra naszych zawodików , mecze są na Canale 5 więc będę miał okazję obejrzeć, jestem ciekaw jak zaprezentuje się ...LUIS FIGO 
- DamKam
- Juventino
To juz drugi tego typu turniej ktory bede mial przyjemnosc ogladac na Canale 5 :-D W Trofeo TIM Juve nie wypadl za rewelacyjnie, tak wiec mam ogromna nadzieje ze tym razem bedzimy ogladac lepszy Juventus :!: Tak jak powiedzial Gigi Buffon w niedawnym wywiadzie: trzeba wygrac z Interem zeby nie poczuli sie za mocni
A co do skladu, wydaje mi sie ze Capello powoli musi skonczyc z eksperymentami i zaczac zgrywac pierwszy sklad.
- Corcky
- Juventino
A Ci tych którzy nie będa widzieć meczu, mogą zajrzeć na mojego bloga, gdzie juz jutro wieczorem będzie statystyka występu napastnikow Juventusu z meczu z Interem :-D , szczegółowa statystyka :-D
A ja wam mówię...WYGRAMU TEN TURNIEJ
A ja wam mówię...WYGRAMU TEN TURNIEJ

Alessandro Del Piero ole!
- RuTeK
- Juventino
Ty pewniaczek ! Myslisz ze twoj Interek kupi sobie 4 graczy nie mieszczaczch sie w pierwszych skladach innych druzun i od razu takis pewien ! Przypomne ci O ile Masz Taka krotka Pamiec ! Troszeczke Statystyk Interu medional !gonzo pisze:Samuel - 1 sezon gry w Realu = 36 meczy, praktycznie wszystkie w pierwszej jedenastceRzeczywiście się poważnie wzmocnił Rolling Eyes . Samuel, Figo i Solari za słabi na pierwszą jedenastkę Realu, Pizarro i Wome nigdy nie byli piłkarzami genialnymi Rolling Eyes .
Figo - 5 lat gry = 40 meczy na sezon co roku, w ostatnim 42 mecze
Solari - być może nie był podstawowym graczem ale po 30 na sezon grał
Pizarro - będziesz inaczej mówił jak wkreci dziadków Cannavaro i Thurama w ziemie. Chyba nie wiesz dokładnie o kim mówisz, nie widziales pewnie zadnego jego meczu i stąd ta ignorancja
Co do turnieju, to wygrywajcie sobie, tyle Waszego
Dzis jest 18/8/2005
Od Waszego ostatniego Pucharu mistrzow Mineło 14687 dni ( 40 Lat i 2 miesiace)
Od Waszego Ostatniego Scudetto Mineło 5892 Dni ( 16 Lat 1 Miesiac )
Nie chce mi sie Dalej wymieniac wszych oszalamiajacych Zwyciest wiec nie Kozacz bo Takich jak ty to sprowadza sie do parteru w mniej niz 10 sec !

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- TdF
- Interista
A co to takiego ?RuTeK pisze: Troszeczke Statystyk Interu medional !
Długo to liczyłeś ??RuTeK pisze: Dzis jest 18/8/2005
Od Waszego ostatniego Pucharu mistrzow Mineło 14687 dni ( 40 Lat i 2 miesiace)
Od Waszego Ostatniego Scudetto Mineło 5892 Dni ( 16 Lat 1 Miesiac )
A tak w ogóle o czym to świadczy. Może o tym, że dzięki tym statystykom wygracie turniej towarzyski ?

Dawno nie oznacza nigdy :idea:
Inter per Sempre

- M.
- Juventino
Przyszedł za 22 mln Euro, po sezonie odszedł za 17 mln Euro. Doskonały interes. Samuel grał 36 meczów? Jeśli on by nie grał, to kto :lol: ? Kolejny junior? Często spotykam się z opinią fanów Realu, którzy cieszą się, że Samuel odszedł z klubu.gonzo pisze:Samuel - 1 sezon gry w Realu = 36 meczy, praktycznie wszystkie w pierwszej jedenastce
Świadczy to tylko o krótkiej ławce rezerwowych. Real nie chciał przedłużyć z nim kontraktu, uważali, że piłkarz nie gra na miarę otrzymywanej pensji. Jeśli Real pozbywa się piłkarza "galaktycznego", musi to o czymś świadczyć.gonzo pisze:Figo - 5 lat gry = 40 meczy na sezon co roku, w ostatnim 42 mecze
Jak wyżej. Krótka ławka rezerwowych, dzięki czemu grali tacy piłkarze jak Solari.gonzo pisze:Solari - być może nie był podstawowym graczem ale po 30 na sezon grał
Napisałem, że nie jest piłkarzem genialnym i miałem rację. Nie wiem o co tyle krzyku. Do gry Cannavaro i Thurama przyczepić się nie umiałeś, więc musiałeś wypomnieć nam ich wiek :lol: ?gonzo pisze:Pizarro - będziesz inaczej mówił jak wkreci dziadków Cannavaro i Thurama w ziemie. Chyba nie wiesz dokładnie o kim mówisz, nie widziales pewnie zadnego jego meczu i stąd ta ignorancja
Naszego? Za to Wasz będzie kolejny rekord remisów i kolejny sezon bez żadnego znaczącego trofeum :lol: .gonzo pisze:Co do turnieju, to wygrywajcie sobie, tyle Waszego
W pierwszym meczu Juventus wygrał z Interem, który dokonał fenomenalnych zakupów, 2:0, a sądząc z komentarzy, powinni wygrać wyżej :roll: . Nie po raz pierwszy Materazzi nie umiał zastopować Ibrahimovica i musiał go brutalnie faulować :evil: . Braki w wyszkoleniu technicznym nadrabia brutalnością i chamstwem :roll: . Mam nadzieję, że w meczu z Napoli obędzie się bez takich sytuacji :roll: . Do zobaczenia na Superpucharze.
:roll:
- klsmkr
- Interista
niech o jego klasie poswiadczy chociazby ilosc bramek straconych przez Real w lidze hiszpanskiej w ostatnich latach:Diego pisze:Przyszedł za 22 mln Euro, po sezonie odszedł za 17 mln Euro. Doskonały interes. Samuel grał 36 meczów? Jeśli on by nie grał, to kto :lol: ? Kolejny junior? Często spotykam się z opinią fanów Realu, którzy cieszą się, że Samuel odszedł z klubu.gonzo pisze:Samuel - 1 sezon gry w Realu = 36 meczy, praktycznie wszystkie w pierwszej jedenastce
1995-1996 51
1996-1997 36
1997-1998 45
1998-1999 62
1999-2000 48
2000-2001 40
2001-2002 44
2002-2003 42
2003-2004 54
2004-2005 32 (Samuel)
a to czy Real zrobil na nim interes chyba nie jest w tym momencie wazne. wazne, ze Inter zrobil
tak, ze kupuja na jego miejsce mlodszego zawodnika.Diego pisze:Świadczy to tylko o krótkiej ławce rezerwowych. Real nie chciał przedłużyć z nim kontraktu, uważali, że piłkarz nie gra na miarę otrzymywanej pensji. Jeśli Real pozbywa się piłkarza "galaktycznego", musi to o czymś świadczyć.gonzo pisze:Figo - 5 lat gry = 40 meczy na sezon co roku, w ostatnim 42 mecze
a kontrakt mial wazny jeszcze przez rok - sytuacja analogiczna do transferu Vieiego.
tzn jacy? czy on jest jakims ogorkiem? dobry zawodnik. tyle, ze bez nazwiska.Diego pisze:Jak wyżej. Krótka ławka rezerwowych, dzięki czemu grali tacy piłkarze jak Solari.gonzo pisze:Solari - być może nie był podstawowym graczem ale po 30 na sezon grał
hmm. nie to zebym sie czepial, ale chyba na tym forum jest zawsze cala masa glosow, ze turnieje towarzyskie nie maja zadnego znaczenia?Diego pisze:W pierwszym meczu Juventus wygrał z Interem, który dokonał fenomenalnych zakupów, 2:0, a sądząc z komentarzy, powinni wygrać wyżej :roll: .
a zwyciestwa gratuluje.
i prosba do adminow: moge dostac range Interista jak TdF czy gonzo?
No możesz,możesz , jasne że możesz

- TreDelIbra
- Juventino
no i super :]
Juve - Inter 2:0
Napoli - Inter 2:1
Juve - Napoli ( : ) wydaje mi sie ,że będzie 1:0 :]
no i poraz trzeci wygramy ten pucharek :]
a w Sperpucharze włoch mam nadzieje ,że wygramy z Interem tak jak dzisiaj :]
Juve - Napoli ( : ) wydaje mi sie ,że będzie 1:0 :]
no i poraz trzeci wygramy ten pucharek :]
a w Sperpucharze włoch mam nadzieje ,że wygramy z Interem tak jak dzisiaj :]