3 najlepszych piłkarzy Juventusu
- mateusz017
- Juventino
Doceniam pracę jaka wykonuja wszyscy zawodnicy Juve na boisku
wybralem:
ALexa Del Piero- historia Juve i do tego ciagle żywa skromny czlowiek na boisku jak i poza nim
Giggi Buffon- najlepszy bramkarz Świata, wspanialy refleks itp wszystko co potrzebne bramkarzowi on to posiada
Pavel Nedved -najbardziej waleczny ze wszystkich wojownikow Juve!
wybralem:
ALexa Del Piero- historia Juve i do tego ciagle żywa skromny czlowiek na boisku jak i poza nim
Giggi Buffon- najlepszy bramkarz Świata, wspanialy refleks itp wszystko co potrzebne bramkarzowi on to posiada
Pavel Nedved -najbardziej waleczny ze wszystkich wojownikow Juve!
- Konrad(mojo)
- Juventino
Zlatan - technika spryt i umiejetnosc osmieszenia przeciwnika
AleX - przywodczosc kapitan z prawdziwego zdarzenia:bravo:
Gigi -prawdziwa ostoja w bramce najlepszy na swojej pozycji:bravo:
I TAK MOZNA BY O KAZDY ZAWODNI JUVE PISAC ALE CI 3 DLA MIE SA NAJBARDZEJ SPEKTAKULARNI
POZDRO
WSZYSTKIM

AleX - przywodczosc kapitan z prawdziwego zdarzenia:bravo:
Gigi -prawdziwa ostoja w bramce najlepszy na swojej pozycji:bravo:
I TAK MOZNA BY O KAZDY ZAWODNI JUVE PISAC ALE CI 3 DLA MIE SA NAJBARDZEJ SPEKTAKULARNI
POZDRO

KONRAD MOJO - TYLKO <JUVE>
- Gregor del Ptasior
- Juventino
No więc mój typ wygląda następująco:
1. Zlatan Ibrahimovic - kapitalnie wprowadził się do drużyny.Świetny drybling, kapitalna technika, siła i instynkt strzelecki. Wyprawia z piłką niesamowite rzeczy. Absolutna nadzieja na lata !!!
2. Gianluca Zambrotta - rewelacyjny obrońca/pomocnik. W obronie prawie nie do przejścia, w pomocy prawie nie do zatrzymania !!! Piekielnie szybki i niezmordowany. Uwielbiam tego gościa !!!
3. Gianluigi Buffon - kapitalne parad. Wielokrotnie to on ratował mecz dla Juve. Zdarzały mu się wpadki, ale generalnie przez cały sezon bardzo pewny punkt Juve.
1. Zlatan Ibrahimovic - kapitalnie wprowadził się do drużyny.Świetny drybling, kapitalna technika, siła i instynkt strzelecki. Wyprawia z piłką niesamowite rzeczy. Absolutna nadzieja na lata !!!
2. Gianluca Zambrotta - rewelacyjny obrońca/pomocnik. W obronie prawie nie do przejścia, w pomocy prawie nie do zatrzymania !!! Piekielnie szybki i niezmordowany. Uwielbiam tego gościa !!!
3. Gianluigi Buffon - kapitalne parad. Wielokrotnie to on ratował mecz dla Juve. Zdarzały mu się wpadki, ale generalnie przez cały sezon bardzo pewny punkt Juve.
- Hiras
- Juventino
Treze - strzela bramki zawsze kiedy trzeba
Cannavaro - mały a jaki skoczny
Gigi - noga mnie zabolała jak patrzyłem jak bronił strzał Carlosa w meczu z Realem

Cannavaro - mały a jaki skoczny
Gigi - noga mnie zabolała jak patrzyłem jak bronił strzał Carlosa w meczu z Realem

Jednym słowem, a raczej dwoma i paroma wykrzyknikami: FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Pancho
- Juventino
ja nie mialem problemow z wytypowaniem 3 najlepszych
1)Cannavaro-bezsprzecznie najlepszy zawodnik juve zero bledow rowna wysoka forma najlepszy transfer za darmoche bez niego nie byloby scudetto!nie wyobrazam sobie obrony bez Fabio!!!
2)ibrahimovic-dobry ale troche nadpobudliwy jego glupie zachowanie wykluczylo go z meczu z milanem!jednak wygralismy,bez cannavaro byloby to niemozliwe
3)buffon-klasa swiatowa nic wiecej nie potrzeba dodawac!
1)Cannavaro-bezsprzecznie najlepszy zawodnik juve zero bledow rowna wysoka forma najlepszy transfer za darmoche bez niego nie byloby scudetto!nie wyobrazam sobie obrony bez Fabio!!!
2)ibrahimovic-dobry ale troche nadpobudliwy jego glupie zachowanie wykluczylo go z meczu z milanem!jednak wygralismy,bez cannavaro byloby to niemozliwe
3)buffon-klasa swiatowa nic wiecej nie potrzeba dodawac!
Pancho
- Axel
- Juventino
NEDVED - jak dla mnie jest to jeden z najlepszych piłkaży świata.
BUFFON - najlepszy bramkarz świta(wg.mnie)
DEL PIERO - jak oglądam jego akcje to aż ciary po ciele przechodzą:]
Trzech najlepszych piłkaży bardzo ciężko wymienić, do tych co już wymieniłem dodałbym jeszcze: Trezeguet, Cannavaro, Thurama, Ibrahimovica.
Pozdro!
BUFFON - najlepszy bramkarz świta(wg.mnie)
DEL PIERO - jak oglądam jego akcje to aż ciary po ciele przechodzą:]
Trzech najlepszych piłkaży bardzo ciężko wymienić, do tych co już wymieniłem dodałbym jeszcze: Trezeguet, Cannavaro, Thurama, Ibrahimovica.
Pozdro!
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- Browaks
- Juventino
Moim zdaniem napewno w pierwszej trójce jest Buffon.
Jeśli chodzi o pozostałych to mam wątpliwości:
Cannavaro, Ibrahimović i Nedved.
Trudno wybrac z nich 2
Mam nadzieję, że Alex utrzyma wysoką formę z końca poprzedniego sezonu i do nich dołączy w następnmym.
Jeśli chodzi o pozostałych to mam wątpliwości:
Cannavaro, Ibrahimović i Nedved.
Trudno wybrac z nich 2

Mam nadzieję, że Alex utrzyma wysoką formę z końca poprzedniego sezonu i do nich dołączy w następnmym.
- Corcky
- Juventino
Gigi Buffon - klasa sama w sobie
Alex Del Piero - poprowadził Juve do zwycięstwa nad Milanem
Fabio Cannavaro - Moim zdaniem, transfer jeszcze lepszy od Zlatana. Pewny punkt defensywy. Jeden z najlepszych obrońców w sezonie 2004/20005 - jeśli nie najlepszy :twisted:
Za nimi Zlatan, Camoranesi, Nedved
Alex Del Piero - poprowadził Juve do zwycięstwa nad Milanem
Fabio Cannavaro - Moim zdaniem, transfer jeszcze lepszy od Zlatana. Pewny punkt defensywy. Jeden z najlepszych obrońców w sezonie 2004/20005 - jeśli nie najlepszy :twisted:
Za nimi Zlatan, Camoranesi, Nedved

Alessandro Del Piero ole!
- dario13
- Juventino
Dla mnie to wygląda nastepujaco
1 Zambrotta - nie ma lepszego od niego
2 Del Piero - Kapitan od wiekow gra w Juve i ta jego bajeczna technika
3 Buffon - najlepszy bramkaz na swiecie
1 Zambrotta - nie ma lepszego od niego
2 Del Piero - Kapitan od wiekow gra w Juve i ta jego bajeczna technika
3 Buffon - najlepszy bramkaz na swiecie
Juventus to klub stworzony do zwycięstwa

- Benjamin007
- Juventino
3 to troche zamało ja bym tu z 5 wymienił, ale jak mus to mus.
1. Buffon
2. Zlatan
3. Nedved
1. Buffon
2. Zlatan
3. Nedved