LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2011, 21:56

Vimes pisze:Przyszła kryska na matyska, a właściwie na Mourinho. Po raz pierwszy od dziewięciu lat prowadzony przez niego zespół przegrał mecz rozgrywany w roli gospodarza. Poprzednią porażkę poniósł jeszcze w Porto 23 lutego 2002 roku.
To ostatnia rzecz jakiej bym się spodziewał. W zeszłym sezonie, kiedy inter grał z Barcą, w obu przypadkach stawiałem na Barcelonę, bo myślałem sobie "jak Mourinho ma przegrać u siebie to kiedy jak nie teraz?" :) Szok, nikt by chyba tego nie przewidział. I to jeszcze ze Sportingiem Gijon! :shock: Ciekawe co Żoze powie?

Ciekawe jak w takim razie potoczą się prawdopodobnie aż 4 Gran Derbi jakie zostały do końca sezonu?

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2011, 22:02

Cóż, The Special One (jak niektórzy go określają) jest tylko człowiekiem, chociaż spodziewalem się przerwania tej passy dopiero w meczu z Barceloną.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2011, 22:06

No i bardzo dobrze. Nie lubię go i wyczekiwałem tego momentu, aczkolwiek kiedy jak kiedy - dzisiaj się go nie spodziewałem. Co mnie ciekawi? Czy jeśli Real nie poradzi sobie wybitnie w Lidze Mistrzów (bo o wygraniu Primera Division już mogą zapomnieć) to Mourinho utrzyma swój stołek czy z niego spadnie? Czytałem nawet, że niejaki Benitez jest już powoli przygotowywany na to miejsce :prochno:

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2011, 22:19

szczypek pisze:No i bardzo dobrze. Nie lubię go i wyczekiwałem tego momentu, aczkolwiek kiedy jak kiedy - dzisiaj się go nie spodziewałem. Co mnie ciekawi? Czy jeśli Real nie poradzi sobie wybitnie w Lidze Mistrzów (bo o wygraniu Primera Division już mogą zapomnieć) to Mourinho utrzyma swój stołek czy z niego spadnie? Czytałem nawet, że niejaki Benitez jest już powoli przygotowywany na to miejsce :prochno:
Myślę, że jednak Mourinho zachowa swój stołek nawet gdyby Real odpadł z LM (bo ligi raczej już nie wygra).

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2011, 22:34

szczypek pisze:No i bardzo dobrze. Nie lubię go i wyczekiwałem tego momentu, aczkolwiek kiedy jak kiedy - dzisiaj się go nie spodziewałem. Co mnie ciekawi? Czy jeśli Real nie poradzi sobie wybitnie w Lidze Mistrzów (bo o wygraniu Primera Division już mogą zapomnieć) to Mourinho utrzyma swój stołek czy z niego spadnie? Czytałem nawet, że niejaki Benitez jest już powoli przygotowywany na to miejsce :prochno:
Mourinho nie wyleci z Realu. W tym momencie ta drużyna nie będzie miała lepszego szkoleniowca. Nie ma opcji. Trzeba też pamiętać, że Barcelona nię będzie tak grała wiecznie. Prędzej czy później Mourinho wyprzedzi Barcelonę w jakiś rozgrywkach.

Benitez? Przymierzany tylko i wyłącznie przez dziennikarzy i to w kontekście ewentualnego powrotu Mourinho do Anglii. Dobrowolnego powrotu. Portugalczyk dość często podsyca plotki o tym, że tęskni za Anglią, że ma wielu przyjaciół w Anglii. Prędzej czy później to nastąpi.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 00:27

steru pisze: Mourinho nie wyleci z Realu. W tym momencie ta drużyna nie będzie miała lepszego szkoleniowca. Nie ma opcji. Trzeba też pamiętać, że Barcelona nię będzie tak grała wiecznie. Prędzej czy później Mourinho wyprzedzi Barcelonę w jakiś rozgrywkach.
Zgadzam się. Tym bardziej, że Pep Guardiola coraz to częściej mówi, że jego koniec na ławce trenerskiej Barcy jest bliżej niż dalej. Można wiele psioczyć na Barcę, ale grają najrówniej od paru lat, przy tym równie efektownie. Jedna z lepszych drużyn w historii futbolu.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 00:39

zoff pisze:
steru pisze: Mourinho nie wyleci z Realu. W tym momencie ta drużyna nie będzie miała lepszego szkoleniowca. Nie ma opcji. Trzeba też pamiętać, że Barcelona nię będzie tak grała wiecznie. Prędzej czy później Mourinho wyprzedzi Barcelonę w jakiś rozgrywkach.
Zgadzam się. Tym bardziej, że Pep Guardiola coraz to częściej mówi, że jego koniec na ławce trenerskiej Barcy jest bliżej niż dalej. Można wiele psioczyć na Barcę, ale grają najrówniej od paru lat, przy tym równie efektownie. Jedna z lepszych drużyn w historii futbolu.
Poprowadzić Barcę z takim składem, to nawet weterynarz psa Andrzeja by umiał.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 08:39

deszczowy pisze:
zoff pisze:
Poprowadzić Barcę z takim składem, to nawet weterynarz psa Andrzeja by umiał.
Bredzisz deszczu. Można poprowadzić w 1 lub 2 meczach. Ale ułożyc cykl treningowy, przygotowanie do sezonu, tak żeby utrzymać formę nie jest prosto. Do tego ten kolektyw zbudował właśnie Guardiola, gdy przejmował Barcę po Rijkardzie, gdy odchodził gwiazdor Ronaldinho.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 10:30

szczypek pisze:Mourinho utrzyma swój stołek czy z niego spadnie? Czytałem nawet, że niejaki Benitez jest już powoli przygotowywany na to miejsce :prochno:
Mou odrazu przy przejściu do Realu apelował że dopiero w drugim sezonie należy spodziewać się jakichś sukcesów więc wątpie by wyleciał, a zatrudniając Rafe Perez by tylko pogorszył sytuacje która zresztą jest bardzo dobra.

PS.Mou i tak z Realem już dużo osiągnął! 1/4 LM po latach robi swoje ;)

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2011, 16:15

Kto wg Was dzisiaj wygra na Bernabeu? Ja myślę, że wygra drugi raz Barca. Real w tym sezonie nic nie ugra w meczach z ekipą Guardioli. Obstawiam 3:1 dla Barcy.

Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2011, 16:29

Antichrist pisze:Kto wg Was dzisiaj wygra na Bernabeu? Ja myślę, że wygra drugi raz Barca. Real w tym sezonie nic nie ugra w meczach z ekipą Guardioli. Obstawiam 3:1 dla Barcy.
Uważam,że Barca ma wieksze szanse na wygraną ale napewno nie powtórzą pamiętnego 5:0. Obstawiam 2:1 dla Barcy,choć nie ukrywam niechęci do tej drużyny i cieszyłbym się jeśli moje prognozy się nie sprawdzą.

Obrazek
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2011, 16:46

Ja mysle ze Real u siebie nie przegra i mecz skonczy sie remisem ewentualnie Real wygra 1 bramka

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2011, 17:49

deszczowy pisze:Poprowadzić Barcę z takim składem, to nawet weterynarz psa Andrzeja by umiał.
nie słyszałem, żebyś miał jakiegoś weterynarza, deszczu.

Mimo najsilniejszego składu Realu, myślę że Real odpuści. Dla nich liczy się LM i puchar Hiszpanii. Jeśli miałbym stawiać hajs, to na remis.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2011, 18:08

pan Zambrotta pisze:
deszczowy pisze:Poprowadzić Barcę z takim składem, to nawet weterynarz psa Andrzeja by umiał.
nie słyszałem, żebyś miał jakiegoś weterynarza, deszczu.
Jak to mówią... Andrzej to stan umysłu.

Chyba persony Ci się pomyliły, Pluszaku :)
pan Zambrotta pisze:Mimo najsilniejszego składu Realu, myślę że Real odpuści. Dla nich liczy się LM i puchar Hiszpanii. Jeśli miałbym stawiać hajs, to na remis.
Ja bym stawał jednak na Barcę. Są w sumie na fali, a w lidze Real ostatnio cudów nie pokazuje.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2011, 18:22

deszczowy pisze:
pan Zambrotta pisze:Mimo najsilniejszego składu Realu, myślę że Real odpuści. Dla nich liczy się LM i puchar Hiszpanii. Jeśli miałbym stawiać hajs, to na remis.
Ja bym stawał jednak na Barcę. Są w sumie na fali, a w lidze Real ostatnio cudów nie pokazuje.
Barca ponoć też nie gra tak jak w pierwszej części sezonu. No i problemy z obroną co było widać w meczu z Szachtarem.
Także mecz na pewno będzie bardziej wyrównany niż ten pierwszy w tym sezonie, pieniędzy nie postawiłbym na żadną drużynę :P

#AllegriOut
ODPOWIEDZ