LaLiga
- Pan Mietek
- Juventino
To ostatnia rzecz jakiej bym się spodziewał. W zeszłym sezonie, kiedy inter grał z Barcą, w obu przypadkach stawiałem na Barcelonę, bo myślałem sobie "jak Mourinho ma przegrać u siebie to kiedy jak nie teraz?"Vimes pisze:Przyszła kryska na matyska, a właściwie na Mourinho. Po raz pierwszy od dziewięciu lat prowadzony przez niego zespół przegrał mecz rozgrywany w roli gospodarza. Poprzednią porażkę poniósł jeszcze w Porto 23 lutego 2002 roku.

Ciekawe jak w takim razie potoczą się prawdopodobnie aż 4 Gran Derbi jakie zostały do końca sezonu?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Cóż, The Special One (jak niektórzy go określają) jest tylko człowiekiem, chociaż spodziewalem się przerwania tej passy dopiero w meczu z Barceloną.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No i bardzo dobrze. Nie lubię go i wyczekiwałem tego momentu, aczkolwiek kiedy jak kiedy - dzisiaj się go nie spodziewałem. Co mnie ciekawi? Czy jeśli Real nie poradzi sobie wybitnie w Lidze Mistrzów (bo o wygraniu Primera Division już mogą zapomnieć) to Mourinho utrzyma swój stołek czy z niego spadnie? Czytałem nawet, że niejaki Benitez jest już powoli przygotowywany na to miejsce 

- Antichrist
- Juventino
Myślę, że jednak Mourinho zachowa swój stołek nawet gdyby Real odpadł z LM (bo ligi raczej już nie wygra).szczypek pisze:No i bardzo dobrze. Nie lubię go i wyczekiwałem tego momentu, aczkolwiek kiedy jak kiedy - dzisiaj się go nie spodziewałem. Co mnie ciekawi? Czy jeśli Real nie poradzi sobie wybitnie w Lidze Mistrzów (bo o wygraniu Primera Division już mogą zapomnieć) to Mourinho utrzyma swój stołek czy z niego spadnie? Czytałem nawet, że niejaki Benitez jest już powoli przygotowywany na to miejsce
- steru
- Qualità Juventino
Mourinho nie wyleci z Realu. W tym momencie ta drużyna nie będzie miała lepszego szkoleniowca. Nie ma opcji. Trzeba też pamiętać, że Barcelona nię będzie tak grała wiecznie. Prędzej czy później Mourinho wyprzedzi Barcelonę w jakiś rozgrywkach.szczypek pisze:No i bardzo dobrze. Nie lubię go i wyczekiwałem tego momentu, aczkolwiek kiedy jak kiedy - dzisiaj się go nie spodziewałem. Co mnie ciekawi? Czy jeśli Real nie poradzi sobie wybitnie w Lidze Mistrzów (bo o wygraniu Primera Division już mogą zapomnieć) to Mourinho utrzyma swój stołek czy z niego spadnie? Czytałem nawet, że niejaki Benitez jest już powoli przygotowywany na to miejsce
Benitez? Przymierzany tylko i wyłącznie przez dziennikarzy i to w kontekście ewentualnego powrotu Mourinho do Anglii. Dobrowolnego powrotu. Portugalczyk dość często podsyca plotki o tym, że tęskni za Anglią, że ma wielu przyjaciół w Anglii. Prędzej czy później to nastąpi.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zgadzam się. Tym bardziej, że Pep Guardiola coraz to częściej mówi, że jego koniec na ławce trenerskiej Barcy jest bliżej niż dalej. Można wiele psioczyć na Barcę, ale grają najrówniej od paru lat, przy tym równie efektownie. Jedna z lepszych drużyn w historii futbolu.steru pisze: Mourinho nie wyleci z Realu. W tym momencie ta drużyna nie będzie miała lepszego szkoleniowca. Nie ma opcji. Trzeba też pamiętać, że Barcelona nię będzie tak grała wiecznie. Prędzej czy później Mourinho wyprzedzi Barcelonę w jakiś rozgrywkach.
- deszczowy
- Juventino
Poprowadzić Barcę z takim składem, to nawet weterynarz psa Andrzeja by umiał.zoff pisze:Zgadzam się. Tym bardziej, że Pep Guardiola coraz to częściej mówi, że jego koniec na ławce trenerskiej Barcy jest bliżej niż dalej. Można wiele psioczyć na Barcę, ale grają najrówniej od paru lat, przy tym równie efektownie. Jedna z lepszych drużyn w historii futbolu.steru pisze: Mourinho nie wyleci z Realu. W tym momencie ta drużyna nie będzie miała lepszego szkoleniowca. Nie ma opcji. Trzeba też pamiętać, że Barcelona nię będzie tak grała wiecznie. Prędzej czy później Mourinho wyprzedzi Barcelonę w jakiś rozgrywkach.
- stahoo
- Juventino
Bredzisz deszczu. Można poprowadzić w 1 lub 2 meczach. Ale ułożyc cykl treningowy, przygotowanie do sezonu, tak żeby utrzymać formę nie jest prosto. Do tego ten kolektyw zbudował właśnie Guardiola, gdy przejmował Barcę po Rijkardzie, gdy odchodził gwiazdor Ronaldinho.deszczowy pisze:Poprowadzić Barcę z takim składem, to nawet weterynarz psa Andrzeja by umiał.zoff pisze:Zgadzam się. Tym bardziej, że Pep Guardiola coraz to częściej mówi, że jego koniec na ławce trenerskiej Barcy jest bliżej niż dalej. Można wiele psioczyć na Barcę, ale grają najrówniej od paru lat, przy tym równie efektownie. Jedna z lepszych drużyn w historii futbolu.steru pisze: Mourinho nie wyleci z Realu. W tym momencie ta drużyna nie będzie miała lepszego szkoleniowca. Nie ma opcji. Trzeba też pamiętać, że Barcelona nię będzie tak grała wiecznie. Prędzej czy później Mourinho wyprzedzi Barcelonę w jakiś rozgrywkach.
- Wojtek
- Juventino
Mou odrazu przy przejściu do Realu apelował że dopiero w drugim sezonie należy spodziewać się jakichś sukcesów więc wątpie by wyleciał, a zatrudniając Rafe Perez by tylko pogorszył sytuacje która zresztą jest bardzo dobra.szczypek pisze:Mourinho utrzyma swój stołek czy z niego spadnie? Czytałem nawet, że niejaki Benitez jest już powoli przygotowywany na to miejsce
PS.Mou i tak z Realem już dużo osiągnął! 1/4 LM po latach robi swoje

- Antichrist
- Juventino
Kto wg Was dzisiaj wygra na Bernabeu? Ja myślę, że wygra drugi raz Barca. Real w tym sezonie nic nie ugra w meczach z ekipą Guardioli. Obstawiam 3:1 dla Barcy.
- Adamosus
- Juventino
Uważam,że Barca ma wieksze szanse na wygraną ale napewno nie powtórzą pamiętnego 5:0. Obstawiam 2:1 dla Barcy,choć nie ukrywam niechęci do tej drużyny i cieszyłbym się jeśli moje prognozy się nie sprawdzą.Antichrist pisze:Kto wg Was dzisiaj wygra na Bernabeu? Ja myślę, że wygra drugi raz Barca. Real w tym sezonie nic nie ugra w meczach z ekipą Guardioli. Obstawiam 3:1 dla Barcy.
- kosciu88
- Juventino
Ja mysle ze Real u siebie nie przegra i mecz skonczy sie remisem ewentualnie Real wygra 1 bramka
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pan Zambrotta
- Juventino
nie słyszałem, żebyś miał jakiegoś weterynarza, deszczu.deszczowy pisze:Poprowadzić Barcę z takim składem, to nawet weterynarz psa Andrzeja by umiał.
Mimo najsilniejszego składu Realu, myślę że Real odpuści. Dla nich liczy się LM i puchar Hiszpanii. Jeśli miałbym stawiać hajs, to na remis.
- deszczowy
- Juventino
Jak to mówią... Andrzej to stan umysłu.pan Zambrotta pisze:nie słyszałem, żebyś miał jakiegoś weterynarza, deszczu.deszczowy pisze:Poprowadzić Barcę z takim składem, to nawet weterynarz psa Andrzeja by umiał.
Chyba persony Ci się pomyliły, Pluszaku

Ja bym stawał jednak na Barcę. Są w sumie na fali, a w lidze Real ostatnio cudów nie pokazuje.pan Zambrotta pisze:Mimo najsilniejszego składu Realu, myślę że Real odpuści. Dla nich liczy się LM i puchar Hiszpanii. Jeśli miałbym stawiać hajs, to na remis.
- jarmel
- Redaktor
Barca ponoć też nie gra tak jak w pierwszej części sezonu. No i problemy z obroną co było widać w meczu z Szachtarem.deszczowy pisze:Ja bym stawał jednak na Barcę. Są w sumie na fali, a w lidze Real ostatnio cudów nie pokazuje.pan Zambrotta pisze:Mimo najsilniejszego składu Realu, myślę że Real odpuści. Dla nich liczy się LM i puchar Hiszpanii. Jeśli miałbym stawiać hajs, to na remis.
Także mecz na pewno będzie bardziej wyrównany niż ten pierwszy w tym sezonie, pieniędzy nie postawiłbym na żadną drużynę

#AllegriOut