# 10 Paul Pogba
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Przemyślałem sprawę i moim zdaniem przedstawia się to następująco:
Pogba pozostanie w Juventusie 65%
Pogba wyląduje w Realu 25%
Pogba wyląduje w Man Utd 8%
Pogba wyląduje w zupełnie innym klubie 2%
W Angoli nie jestem w stanie uwierzyć, po prostu to się nie kalkuluje w żaden sposób.
Pogba pozostanie w Juventusie 65%
Pogba wyląduje w Realu 25%
Pogba wyląduje w Man Utd 8%
Pogba wyląduje w zupełnie innym klubie 2%
W Angoli nie jestem w stanie uwierzyć, po prostu to się nie kalkuluje w żaden sposób.
- dawidm
- Juventino

w sumie nie patrzyłem na to w ten sposób

mogłaby już się ta telenowela zakończyć (w jedną albo drugą stronę), aczkolwiek mimo ogromnych potencjalnych wpływów ze sprzedaży Pogby, to ciężko byłoby nie stracić jakości w środku pola... Porównywalni gracze grają w klubach, które raczej nie sprzedają swoich najlepszych piłkarzy, taka prawda.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Wrzucam tutaj, bo ostatnio w temacie mercato posty pojawiają się częściej niż terroryści we Francji.
Przeżyłem Vidala, przeżyję i Pogbę. Przy 100 mln niezbędne minimum to klasowy napastnik + zastępstwo dla Francuza z grona: Eriksen, Rakitić, Hamsik, Koke, Payet, Isco, Pastore (kolejność nie przypadkowa). Nie wypada celować niżej, nawet jeśli Marotta musiałby przepłacić. Ewentualnie przełknąłbym jakiegoś prospekta typu Tielemans czy Bazoer, który mógłby przejść podobną ścieżkę jak PogBoom.
Tyle ode mnie.
Przeżyłem Vidala, przeżyję i Pogbę. Przy 100 mln niezbędne minimum to klasowy napastnik + zastępstwo dla Francuza z grona: Eriksen, Rakitić, Hamsik, Koke, Payet, Isco, Pastore (kolejność nie przypadkowa). Nie wypada celować niżej, nawet jeśli Marotta musiałby przepłacić. Ewentualnie przełknąłbym jakiegoś prospekta typu Tielemans czy Bazoer, który mógłby przejść podobną ścieżkę jak PogBoom.
Tyle ode mnie.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- panlider
- Juventino
Moim zdaniem o Rakiticiu, Hamsiku i Koke możemy zapomnieć. Barcelona nie sprzeda swojego podstawowego zawodnika, to samo tyczy się Koke, który ma w dodatku dość wysoką klauzulę wykupu z tego co kojarzę. Co do Słowaka, to kibice wynieśliby De Laurentisa na widłach, jakby sprzedał kolejnego kluczowego piłkarza. Isco mnie nie przekonuje, zresztą chyba on nawet nie chcę odchodzić z Madrytu. Zostaje Payet, który też tani nie będzie oraz Pastore, który jest chyba najbardziej realny z wymienionych przez Ciebie piłkarzy.jackop pisze:Wrzucam tutaj, bo ostatnio w temacie mercato posty pojawiają się częściej niż terroryści we Francji.
Tyle ode mnie.
Tielemansa i Bazoera nawet nie rozważam, bo to bardzo ciekawi zawodnicy, ale nie pomogą nam wygrać LM.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- jackop
- Juventino
Wiesz, równie dobrze mógłbym napisać, że Juvenus nie sprzeda swojego podstawowego zawodnika, a jednak Paul być może nas opuści
Ot, kwestia ceny, a pisząc o przepłaceniu ze strony Marotty miałem na myśli kwoty sięgające 60-80 baniek.
- Hamsika wymieniłem jeszcze przed info o Gonzalo
- Barcelona kupiła Andre Gomesa, w tym upatrywałbym szansy
- Atletico nigdy konkretnego hajsu za swoich grajków nie odmawiało: Torres, Aguero i wielu innych
- podobnie jak Spurs gdzie Levy jednak zdecydował się puścić Bale'a do Realu; Eriksen za te 80 to przyzwoity deal.
- pozostałą trójkę prezesi przynieśliby do Turynu na barana, gdyby trafiła im się taka oferta
Co do młodych talentów, to wolałbym już zainwestować w przyszłość niż ściągać jakiegoś przeciętniaka/zapchajdziurę, byleby wypełnić miejsce po Pogbie.
Na razie nie ma co więcej spekulować. Liczę tylko, że Beppe nie straci swoich cojones, które pokazał przy dealu z Alvesem, Pjaniciem i być może Igłą.

- Hamsika wymieniłem jeszcze przed info o Gonzalo

- Barcelona kupiła Andre Gomesa, w tym upatrywałbym szansy
- Atletico nigdy konkretnego hajsu za swoich grajków nie odmawiało: Torres, Aguero i wielu innych
- podobnie jak Spurs gdzie Levy jednak zdecydował się puścić Bale'a do Realu; Eriksen za te 80 to przyzwoity deal.
- pozostałą trójkę prezesi przynieśliby do Turynu na barana, gdyby trafiła im się taka oferta
Co do młodych talentów, to wolałbym już zainwestować w przyszłość niż ściągać jakiegoś przeciętniaka/zapchajdziurę, byleby wypełnić miejsce po Pogbie.
Na razie nie ma co więcej spekulować. Liczę tylko, że Beppe nie straci swoich cojones, które pokazał przy dealu z Alvesem, Pjaniciem i być może Igłą.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a po co nam oni skoro jest Pjanic? jak sobie wyobrażasz skład po takiej wymianie? za Pogbę musi przyjść możliwie kreatywny b2b jeśli już a nie kolejny ofensywny zawodnik
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jackop
- Juventino
Skład wyobrażam sobie normalnie, wpisując jednego z nich w miejsce Pogby, którego największym atutem w ostatnich sezonach są walory stricte ofensywne.
Nie wierzę w żadnego kreatywnego b2b, co najwyżej przecinaka jak choćby ten Matić, ale to już abstrahując od tego czy Pogba zostanie czy odejdzie. Wróci Marchisio i tyle.
Nie widzę potrzeby by hamować walec jaki najwyraźniej budujemy.
Nie wierzę w żadnego kreatywnego b2b, co najwyżej przecinaka jak choćby ten Matić, ale to już abstrahując od tego czy Pogba zostanie czy odejdzie. Wróci Marchisio i tyle.
Nie widzę potrzeby by hamować walec jaki najwyraźniej budujemy.

- panlider
- Juventino
Zapomniałem o Eriksenie. Jego chyba najbardziej chciałbym zobaczyć w miejsce Pogby, jeżeli ten zdecyduje się odejść, ale nie jestem przekonany, że Tottenham będzie chciał go puścić. Poprzedni sezon pokazał, że u Kogutów w końcu coś zaczęło trybić i nie sądzę, że Pochettino będzie chciał pozbywać się jednego ze swoich najważniejszych piłkarzy.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
Wywiad z Mourinho jakby ktoś nie widział... Nie wygląda na pewnego siebie -
edit.
No masz datę kolego - 21.07 wrzucone, więc coś koło tego.
edit.
No masz datę kolego - 21.07 wrzucone, więc coś koło tego.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2016, 23:44 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- cinek_uk
- Juventino
Z kiedy ten wywiad? Mysle, ze to troche zasłona dymna...w sumie to już sam nie wiem co myślec.... :co?:Cobra pisze:Wywiad z Mourinho jakby ktoś nie widział... Nie wygląda na pewnego siebie -
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jeśli ktoś się jeszcze łudził to chyba ten news pozamiata jego nadzieje...
http://www.sportskeeda.com/football/pog ... line-store
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Olek1987
- Juventino
Nie trolluj....Maly pisze:jeśli ktoś się jeszcze łudził to chyba ten news pozamiata jego nadzieje...
Pogba jest zarówno na grafice jak i jest możliwosc zakupu koszulki z jego nazwiskiem....
Zero szacunku dla Pogby
- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Zastąpiony Pjanicem, a na głównej stronie jest Benatia. Czyli po prostu chwalimy sie nowymi nabytkami. Niedługo za Bonu będzie pewnie Higuain i kompletnie niczego to nie zmieni
A koszulki z Pogbą i dychą dalej dostępne, więc no.

A koszulki z Pogbą i dychą dalej dostępne, więc no.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja tak dla odświeżenia danych wyczyściłem cache przeglądarki - nie, nie został usunięty, a na stronie głównej js jest, ale trochę niżej. Koszulki też wszystkie są.Maly pisze:jeśli ktoś się jeszcze łudził to chyba ten news pozamiata jego nadzieje...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy