Liga Mistrzów 2010/11
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Już odebrały. Następny sezon będzie ostatnim z 4 włoskimi zespołami w LM.francois pisze:Absolutnie nie jestem kibicem Interu nie jestem, ale występy włoskich drużyn w tym sezonie grożą odebranie Serie A jednego miejsca w CL :evil:
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Lord of San Siro
- Interista

Będzie ostatnim i przez długie lata Serie A nie odzyska tego miejsca. 5 lat bez 4 miejsc dla ligi włoskiej będzie łagodnym wymiarem kary. Zresztą Włosi już nie mają co oglądać się na Niemców, lada moment krajem, na który będą spoglądali z nadzieją doścignięcia będzie Hiszpania.Antichrist pisze: Już odebrały. Następny sezon będzie ostatnim z 4 włoskimi zespołami w LM.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- Nasir
- Juventino

Lord of San Siro pisze:Będzie ostatnim i przez długie lata Serie A nie odzyska tego miejsca. 5 lat bez 4 miejsc dla ligi włoskiej będzie łagodnym wymiarem kary. Zresztą Włosi już nie mają co oglądać się na Niemców, lada moment krajem, na który będą spoglądali z nadzieją doścignięcia będzie Hiszpania.Antichrist pisze: Już odebrały. Następny sezon będzie ostatnim z 4 włoskimi zespołami w LM.
W sumie gdy patrze na grę takiej Sampdorii w eliminacjach LM cieszę się, że 1 miejsce zostanie odebrane!
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Chciales powiedziec Francja i PortugaliaLord of San Siro pisze:Będzie ostatnim i przez długie lata Serie A nie odzyska tego miejsca. 5 lat bez 4 miejsc dla ligi włoskiej będzie łagodnym wymiarem kary. Zresztą Włosi już nie mają co oglądać się na Niemców, lada moment krajem, na który będą spoglądali z nadzieją doścignięcia będzie Hiszpania.Antichrist pisze: Już odebrały. Następny sezon będzie ostatnim z 4 włoskimi zespołami w LM.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Antichrist
- Juventino

Napewno odpadnięcie wszystkich (!) zespołów z Serie A na poziomie 1/8 finału nie pomoże. Cóż, szkoda. Mam tylko nadzieję, że tymi, które będą reprezentować ligę włoską w nadchodzących latach będą Juve, Milan i Inter.Lord of San Siro pisze:Będzie ostatnim i przez długie lata Serie A nie odzyska tego miejsca. 5 lat bez 4 miejsc dla ligi włoskiej będzie łagodnym wymiarem kary. Zresztą Włosi już nie mają co oglądać się na Niemców, lada moment krajem, na który będą spoglądali z nadzieją doścignięcia będzie Hiszpania.
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Chłopie lekarz nigdy Ci nie mówił ? nie mieszaj leków z alkoholem ? A Ty na dodatek jeszcze do tego je przedawkowałeś a na koniec zajarałeś zioło :doh:Antichrist pisze: Mam tylko nadzieję, że tymi, które będą reprezentować ligę włoską w nadchodzących latach będą Juve, Milan i Inter.
Nie ma co narzekać. Róbmy swoje jak to ktoś kiedyś pięknie rzekł. Nie patrzmy na innych, tylko sami walczmy o miejsca 1-2, a nie narzekajmy że 4 teamy z ligi wloskiej nie wchodza do LM, prosze was
BESTER MANN, BESTEEER !

- KielbikJUVE
- Juventino

Z jednej strony chce jak najgorzej dla Milanów, czy innych Interów, no ale... Lazio, Udinese ??? Zmiłuj się ! :doh:Dobry Mudżyn pisze:Chłopie lekarz nigdy Ci nie mówił ? nie mieszaj leków z alkoholem ? A Ty na dodatek jeszcze do tego je przedawkowałeś a na koniec zajarałeś zioło :doh:Antichrist pisze: Mam tylko nadzieję, że tymi, które będą reprezentować ligę włoską w nadchodzących latach będą Juve, Milan i Inter.

- Antichrist
- Juventino

A Tobie, Mudżynku nie mówili ludzie, żebyś nie schodził z drzewa? Nie pałam ślepą nienawiścią do Interu, czy Milanu, jak Ty, czy spora grupa innych osób na forum. Kibicuję Juventusowi - bez trzody i bawienia się w hatera. I wolę, by Serie A w CL reprezentowały akurat te kluby.Dobry Mudżyn pisze:Chłopie lekarz nigdy Ci nie mówił ? nie mieszaj leków z alkoholem ? A Ty na dodatek jeszcze do tego je przedawkowałeś a na koniec zajarałeś zioło :doh:Antichrist pisze: Mam tylko nadzieję, że tymi, które będą reprezentować ligę włoską w nadchodzących latach będą Juve, Milan i Inter.
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Roma, Fiorentina, mające imperialistyczne ambicje Napoli?KielbikJUVE pisze:Z jednej strony chce jak najgorzej dla Milanów, czy innych Interów, no ale... Lazio, Udinese ??? Zmiłuj się ! :doh:Dobry Mudżyn pisze:Chłopie lekarz nigdy Ci nie mówił ? nie mieszaj leków z alkoholem ? A Ty na dodatek jeszcze do tego je przedawkowałeś a na koniec zajarałeś zioło :doh:Antichrist pisze: Mam tylko nadzieję, że tymi, które będą reprezentować ligę włoską w nadchodzących latach będą Juve, Milan i Inter.
No wlasnie. Ja mysle ze Roma z Ancelottim i dofinansowana, lub Napoli moga dac duzo wiecej niz Inter. Nie, Inter do Ligi Europy. Forever.
@Antichrist
Nie palam nienawiscia do Milanu, ba, Milanistow nawet lubię, a do Interu to tez nie nienawisc. Bym kogos nienawidzil, musialby naprawde zalezc mnie osobiscie za skore. Ot zwykla GŁĘBOKA, wielka, niechęć i zyczenie slabej gry i wynikow
BESTER MANN, BESTEEER !

- M.R.
- Juventino

W wyjściowym składzie Arsenalu są van Persie i Fabregas - z tymi graczami szanse Kanonierów na awans w mojej opinii "podskoczyły". Nie wyobrażam sobie żeby na Barcelone Wenger wystawił w ataku takie drewno jak Bendtner 
- sharikk
- Juventino

Nadzieja matką głupich Szczypku:) Dziś powtórka z poprzedniego sezonu, a raczej kolejna La Manita i 5-0 dla Barcy!!!szczypek pisze:Z całego serca jestem dziś za Arsenalem. Niech skopią te katalońskie tyłki, chce płaczu ''obiektywnych'' dziennikarzy i Messiego na kolanach.
VeB!
JUVE PER SEMPRE!!!
- Lypsky
- Juventino

Mnie zastawia czy spora część Stefanów kibicujących Barcelonie tylko wtedy kiedy gra pięknie i wygrywa (przy okazji robiąc wstyd wiernym fanom Katalończyków), przejmują się porażkami? Może po dzisiejszym meczu przeskoczą na Arsenal? Ja również za Arsenalem, tyko dlatego by utrzeć nosa takim gamoniom.szczypek pisze:Z całego serca jestem dziś za Arsenalem. Niech skopią te katalońskie tyłki, chce płaczu ''obiektywnych'' dziennikarzy i Messiego na kolanach.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtek
- Juventino

Napewno nie chciałbym aby sytuacja powtórzyła się sprzed roku...Chciałbym żeby Barca wkońcu odpadła...a Arsenal? Jeśli ich pokonają to staną się jednym z faworytów czego im życze!
Chciałbym awansu Szachtaru i Arsenalu ale pewnie skończy się na awansie Szachtaru i Barcy (
)
Chciałbym awansu Szachtaru i Arsenalu ale pewnie skończy się na awansie Szachtaru i Barcy (