Liga Mistrzów 2010/11

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 20:33

francois pisze:Absolutnie nie jestem kibicem Interu nie jestem, ale występy włoskich drużyn w tym sezonie grożą odebranie Serie A jednego miejsca w CL :evil:
Już odebrały. Następny sezon będzie ostatnim z 4 włoskimi zespołami w LM.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 13:54

Antichrist pisze: Już odebrały. Następny sezon będzie ostatnim z 4 włoskimi zespołami w LM.
Będzie ostatnim i przez długie lata Serie A nie odzyska tego miejsca. 5 lat bez 4 miejsc dla ligi włoskiej będzie łagodnym wymiarem kary. Zresztą Włosi już nie mają co oglądać się na Niemców, lada moment krajem, na który będą spoglądali z nadzieją doścignięcia będzie Hiszpania.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
Nasir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 13:58

Lord of San Siro pisze:
Antichrist pisze: Już odebrały. Następny sezon będzie ostatnim z 4 włoskimi zespołami w LM.
Będzie ostatnim i przez długie lata Serie A nie odzyska tego miejsca. 5 lat bez 4 miejsc dla ligi włoskiej będzie łagodnym wymiarem kary. Zresztą Włosi już nie mają co oglądać się na Niemców, lada moment krajem, na który będą spoglądali z nadzieją doścignięcia będzie Hiszpania.

W sumie gdy patrze na grę takiej Sampdorii w eliminacjach LM cieszę się, że 1 miejsce zostanie odebrane!

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 15:48

Lord of San Siro pisze:
Chciales powiedziec Francja i Portugalia :smile:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 16:25

Lord of San Siro pisze:Będzie ostatnim i przez długie lata Serie A nie odzyska tego miejsca. 5 lat bez 4 miejsc dla ligi włoskiej będzie łagodnym wymiarem kary. Zresztą Włosi już nie mają co oglądać się na Niemców, lada moment krajem, na który będą spoglądali z nadzieją doścignięcia będzie Hiszpania.
Napewno odpadnięcie wszystkich (!) zespołów z Serie A na poziomie 1/8 finału nie pomoże. Cóż, szkoda. Mam tylko nadzieję, że tymi, które będą reprezentować ligę włoską w nadchodzących latach będą Juve, Milan i Inter.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 16:54

Antichrist pisze: Mam tylko nadzieję, że tymi, które będą reprezentować ligę włoską w nadchodzących latach będą Juve, Milan i Inter.
Chłopie lekarz nigdy Ci nie mówił ? nie mieszaj leków z alkoholem ? A Ty na dodatek jeszcze do tego je przedawkowałeś a na koniec zajarałeś zioło :doh:

Nie ma co narzekać. Róbmy swoje jak to ktoś kiedyś pięknie rzekł. Nie patrzmy na innych, tylko sami walczmy o miejsca 1-2, a nie narzekajmy że 4 teamy z ligi wloskiej nie wchodza do LM, prosze was :whistle:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
KielbikJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 17:11

Dobry Mudżyn pisze:
Antichrist pisze: Mam tylko nadzieję, że tymi, które będą reprezentować ligę włoską w nadchodzących latach będą Juve, Milan i Inter.
Chłopie lekarz nigdy Ci nie mówił ? nie mieszaj leków z alkoholem ? A Ty na dodatek jeszcze do tego je przedawkowałeś a na koniec zajarałeś zioło :doh:
Z jednej strony chce jak najgorzej dla Milanów, czy innych Interów, no ale... Lazio, Udinese ??? Zmiłuj się ! :doh:

Obrazek
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 17:16

Dobry Mudżyn pisze:
A Tobie, Mudżynku nie mówili ludzie, żebyś nie schodził z drzewa? Nie pałam ślepą nienawiścią do Interu, czy Milanu, jak Ty, czy spora grupa innych osób na forum. Kibicuję Juventusowi - bez trzody i bawienia się w hatera. I wolę, by Serie A w CL reprezentowały akurat te kluby.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 18:04

KielbikJUVE pisze:
Dobry Mudżyn pisze:
Z jednej strony chce jak najgorzej dla Milanów, czy innych Interów, no ale... Lazio, Udinese ??? Zmiłuj się ! :doh:
Roma, Fiorentina, mające imperialistyczne ambicje Napoli?
No wlasnie. Ja mysle ze Roma z Ancelottim i dofinansowana, lub Napoli moga dac duzo wiecej niz Inter. Nie, Inter do Ligi Europy. Forever. :stop:

@Antichrist
Nie palam nienawiscia do Milanu, ba, Milanistow nawet lubię, a do Interu to tez nie nienawisc. Bym kogos nienawidzil, musialby naprawde zalezc mnie osobiscie za skore. Ot zwykla GŁĘBOKA, wielka, niechęć i zyczenie slabej gry i wynikow :prochno:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2011, 19:26

Dziś pierwsze rewanże 1/8 Ligi Mistrzów. Ciekawe jak poradzą sobie na wyjazdach Arsenal i Roma ? Czy będą niespodzianki czy też mecze "pod gospodarzy" ? :think:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 08 marca 2011, 19:28

Z całego serca jestem dziś za Arsenalem. Niech skopią te katalońskie tyłki, chce płaczu ''obiektywnych'' dziennikarzy i Messiego na kolanach.

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2011, 19:54

W wyjściowym składzie Arsenalu są van Persie i Fabregas - z tymi graczami szanse Kanonierów na awans w mojej opinii "podskoczyły". Nie wyobrażam sobie żeby na Barcelone Wenger wystawił w ataku takie drewno jak Bendtner :smile:

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2011, 20:09

szczypek pisze:Z całego serca jestem dziś za Arsenalem. Niech skopią te katalońskie tyłki, chce płaczu ''obiektywnych'' dziennikarzy i Messiego na kolanach.
Nadzieja matką głupich Szczypku:) Dziś powtórka z poprzedniego sezonu, a raczej kolejna La Manita i 5-0 dla Barcy!!! :P

VeB! :dance:

JUVE PER SEMPRE!!!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2011, 20:14

szczypek pisze:Z całego serca jestem dziś za Arsenalem. Niech skopią te katalońskie tyłki, chce płaczu ''obiektywnych'' dziennikarzy i Messiego na kolanach.
Mnie zastawia czy spora część Stefanów kibicujących Barcelonie tylko wtedy kiedy gra pięknie i wygrywa (przy okazji robiąc wstyd wiernym fanom Katalończyków), przejmują się porażkami? Może po dzisiejszym meczu przeskoczą na Arsenal? Ja również za Arsenalem, tyko dlatego by utrzeć nosa takim gamoniom.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2011, 20:14

Napewno nie chciałbym aby sytuacja powtórzyła się sprzed roku...Chciałbym żeby Barca wkońcu odpadła...a Arsenal? Jeśli ich pokonają to staną się jednym z faworytów czego im życze!

Chciałbym awansu Szachtaru i Arsenalu ale pewnie skończy się na awansie Szachtaru i Barcy ( :angry: )

ODPOWIEDZ