AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 10:48

zostało jeszcze 3 dni do końca wpłat a tu nie ma nawet połowy wpłat od osób które się zapisały!!! powysyłałem wiadomości na PW do osób od których nie mam jeszcze wpłat

w dalszym ciągu można się zapisać warunkiem jest wpłacenie od razu pieniędzy!

Obrazek
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2009, 14:00

przypominam o wpłatach tym którzy jeszcze nie wpłacili!

Obrazek
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2009, 12:49

tylko dziś i jutro można wpłacać pieniądze!, wysłałem znowu wiadomości do osób których nie mam jeszcze na zielono na liście, bo brakuje jeszcze wpłat od 19 osób :/

aha mam 2 wolne kalendarze na liście, jak by ktoś chciał, to wpłacać od razu kasiore!

Obrazek
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2009, 13:10

ok 16 grudnia ;d kto nie zapłacił niech żałuje !

dawaj jak najszybciej ten kalendarz na pocztę i wysyłaj bo nie umiem się doczekać :)

dobra akcja faja69

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2009, 13:23

Buri pisze:dawaj jak najszybciej ten kalendarz na pocztę i wysyłaj bo nie umiem się doczekać :)
zdaję się że jeszcze proces druku pozostał, chyba że faja założył wcześniej jakąś kasę za Was i druk już trwa albo się nawet kończy.. ale to dosyć ryzykowne bo jak widać trochę ludzi nie wpłaciło i później można zostać z kalendarzami, których nikt nie weźmie..

Obrazek
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2009, 13:43

no jutro składam zamówienie, mówili ze zarezerwowali dla mnie czas i mają się podobno wyrobić przed świętami, trochę boje się wysyłać przed świętami bo poczta jest zawalona wtedy i paczki lubią ginąć lub priorytety dochodzić nawet tydzień. ale postaram się wyrobić w tym roku jeszcze.

no ja niestety nie mam drukarni w domu, ba niektórzy nawet chcieli za pobraniem, i po tygodniu rezygnowali także sami wiecie, że nie opłaca się zakładać pieniędzy, tyle ile będę miał wpłat tyle zamawiam kalendarzy. może wezmę ze 2-3 na zapas w razie czego.

PRZYPOMINAM ŻE DZISIAJ JEST OSTATNIA SZANSA NA WPŁATĘ, MÓJ BANK KOŃCZY KSIĘGOWANIE OK 16:30 TAKŻE JAK KTOŚ WPŁACI PO TYM CZASIE WYSYŁAJCIE NA MAILA POTWIERDZENIE PRZELEWU!
l.nowosad@interia.eu

Obrazek
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2009, 17:13

no więc tak mój bank zakończył księgowanie dzisiaj. jutro składam zamówienie na tyle szt.na ile mam wpłat. także kto nie jest jeszcze na zielono na liście a wpłacił proszony jest o wysyłanie dowodów wpłat na meila l.nowosad@interia.eu.

mam również wpłatę od niejakiego lesiu89, jednak nie mam go na liście, a sprawdzałem i jest taki użytkownik w bazie JP. nie wiem czy to ktoś się pomylił z osób będących na liście, czy po prostu ten użytkownik nie wie na jakich zasadach prowadzone są akcje na forum...

Obrazek
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2009, 14:27

Ja w końcu uporałem się z bankiem i udało mi się przelać pieniądzę, PW poszło wraz z mailem ! Cóż pozostaje nam czekać na kalendarze !

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2009, 15:25

a wiec tak zamówienie złożone, mają się wyrobić z wysyłką do mnie przed świętami jeszcze:)

Obrazek
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2009, 15:27

ja wplacilem powinienes miec zaksiegowane u siebie w banku! Niestety nie mam skanera ani aparatu na stancji zeby Ci potwierdzenie wysłac! Jutro bede w domu to Ci przesle

Obrazek
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2009, 15:31

Z tego co policzyłem dotacja dla JP wynosi 26.88 wynik nie jest rewelacyjny ale nie jest źle ;)

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2009, 17:41

faja69 pisze:a wiec tak zamówienie złożone, mają się wyrobić z wysyłką do mnie przed świętami jeszcze:)
Pewnie poczta i tak da dupy przed świętami :) Także zadowolony będę jak kalendarz do mnie trafi kiedykolwiek...niestety mam z tą instytucją niemiłe wspomnienia i praktycznie co roku coś mi zgubią, a że dużo na allegro handluje to mają zawsze duże prawdopodobieństwo :) taka historia z tamtego roku...paczka wysłana 22 grudnia poleconym, doszła do mnie 5 stycznia :) także wszyscy bądźmy spokojni faja dołoży wszelkich starań jak zawsze żeby było dobrze, nad resztą nie możemy zapanować :)

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2009, 18:02

no niestety potwierdzam, że czasem trzeba dłużej poczekać, do jednego dojdzie w 1 dzień do innego tydzień
ale taki mamy okres i nic na to nie poradzimy, najważniejsze, żeby w ogóle przesyłka dotarła, nie zaginęła bo później tylko dużo załatwiania, co prawda jest jakieś odszkodowanie ale kalendarza już nie ma..
myślę, że jak do kogoś dojdzie w pierwszym czy drugim tygodniu stycznia to wytrzyma bez kalendarza tyle czasu :wink:

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2009, 18:30

blads pisze:taka historia z tamtego roku...paczka wysłana 22 grudnia poleconym, doszła do mnie 5 stycznia
nic w tym nadzwyczajnego, dzisiaj w tvn mówili, że jeśli ktoś wyśle kartkę świąteczną z życzeniami po 18 grudnia to nie ma szans aby doszła przed nowym rokiem. sorry za off topa ale to tak gwoli wyjaśnienia dla niecierpliwych - jeśli otrzyma ktoś kalendarz (oprócz Faji oczywiście) w pierwszym tygodniu stycznia (od 4 do 10) będzie ogromnym szczęściarzem :wink:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2009, 07:40

Jak ktoś się boi, że przesyłka mu zaginie może przecież poprosić o wysłanie po Nowym Roku :prochno:

Fakt jest taki, że to najgorszy okres poczty w roku i trzeba się liczyć z gigantycznymi opóźnieniami. Sama poczta na to zwraca uwagę. Nawet u wielu osób na allegro się pojawiły informację, że wysyłają towary tylko do 17-18 grudnia bo później to nie ma sensu.

ODPOWIEDZ