AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane
- faja69
- Juventino
zostało jeszcze 3 dni do końca wpłat a tu nie ma nawet połowy wpłat od osób które się zapisały!!! powysyłałem wiadomości na PW do osób od których nie mam jeszcze wpłat
w dalszym ciągu można się zapisać warunkiem jest wpłacenie od razu pieniędzy!
w dalszym ciągu można się zapisać warunkiem jest wpłacenie od razu pieniędzy!

- faja69
- Juventino
tylko dziś i jutro można wpłacać pieniądze!, wysłałem znowu wiadomości do osób których nie mam jeszcze na zielono na liście, bo brakuje jeszcze wpłat od 19 osób
aha mam 2 wolne kalendarze na liście, jak by ktoś chciał, to wpłacać od razu kasiore!

aha mam 2 wolne kalendarze na liście, jak by ktoś chciał, to wpłacać od razu kasiore!

- Buri
- Juventino
ok 16 grudnia ;d kto nie zapłacił niech żałuje !
dawaj jak najszybciej ten kalendarz na pocztę i wysyłaj bo nie umiem się doczekać
dobra akcja faja69
dawaj jak najszybciej ten kalendarz na pocztę i wysyłaj bo nie umiem się doczekać

dobra akcja faja69
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- tabo89
- Juventino
zdaję się że jeszcze proces druku pozostał, chyba że faja założył wcześniej jakąś kasę za Was i druk już trwa albo się nawet kończy.. ale to dosyć ryzykowne bo jak widać trochę ludzi nie wpłaciło i później można zostać z kalendarzami, których nikt nie weźmie..Buri pisze:dawaj jak najszybciej ten kalendarz na pocztę i wysyłaj bo nie umiem się doczekać
- faja69
- Juventino
no jutro składam zamówienie, mówili ze zarezerwowali dla mnie czas i mają się podobno wyrobić przed świętami, trochę boje się wysyłać przed świętami bo poczta jest zawalona wtedy i paczki lubią ginąć lub priorytety dochodzić nawet tydzień. ale postaram się wyrobić w tym roku jeszcze.
no ja niestety nie mam drukarni w domu, ba niektórzy nawet chcieli za pobraniem, i po tygodniu rezygnowali także sami wiecie, że nie opłaca się zakładać pieniędzy, tyle ile będę miał wpłat tyle zamawiam kalendarzy. może wezmę ze 2-3 na zapas w razie czego.
PRZYPOMINAM ŻE DZISIAJ JEST OSTATNIA SZANSA NA WPŁATĘ, MÓJ BANK KOŃCZY KSIĘGOWANIE OK 16:30 TAKŻE JAK KTOŚ WPŁACI PO TYM CZASIE WYSYŁAJCIE NA MAILA POTWIERDZENIE PRZELEWU!
l.nowosad@interia.eu
no ja niestety nie mam drukarni w domu, ba niektórzy nawet chcieli za pobraniem, i po tygodniu rezygnowali także sami wiecie, że nie opłaca się zakładać pieniędzy, tyle ile będę miał wpłat tyle zamawiam kalendarzy. może wezmę ze 2-3 na zapas w razie czego.
PRZYPOMINAM ŻE DZISIAJ JEST OSTATNIA SZANSA NA WPŁATĘ, MÓJ BANK KOŃCZY KSIĘGOWANIE OK 16:30 TAKŻE JAK KTOŚ WPŁACI PO TYM CZASIE WYSYŁAJCIE NA MAILA POTWIERDZENIE PRZELEWU!
l.nowosad@interia.eu

- faja69
- Juventino
no więc tak mój bank zakończył księgowanie dzisiaj. jutro składam zamówienie na tyle szt.na ile mam wpłat. także kto nie jest jeszcze na zielono na liście a wpłacił proszony jest o wysyłanie dowodów wpłat na meila l.nowosad@interia.eu.
mam również wpłatę od niejakiego lesiu89, jednak nie mam go na liście, a sprawdzałem i jest taki użytkownik w bazie JP. nie wiem czy to ktoś się pomylił z osób będących na liście, czy po prostu ten użytkownik nie wie na jakich zasadach prowadzone są akcje na forum...
mam również wpłatę od niejakiego lesiu89, jednak nie mam go na liście, a sprawdzałem i jest taki użytkownik w bazie JP. nie wiem czy to ktoś się pomylił z osób będących na liście, czy po prostu ten użytkownik nie wie na jakich zasadach prowadzone są akcje na forum...

- blads
- Juventino
Pewnie poczta i tak da dupy przed świętamifaja69 pisze:a wiec tak zamówienie złożone, mają się wyrobić z wysyłką do mnie przed świętami jeszcze:)

- tabo89
- Juventino
no niestety potwierdzam, że czasem trzeba dłużej poczekać, do jednego dojdzie w 1 dzień do innego tydzień
ale taki mamy okres i nic na to nie poradzimy, najważniejsze, żeby w ogóle przesyłka dotarła, nie zaginęła bo później tylko dużo załatwiania, co prawda jest jakieś odszkodowanie ale kalendarza już nie ma..
myślę, że jak do kogoś dojdzie w pierwszym czy drugim tygodniu stycznia to wytrzyma bez kalendarza tyle czasu
ale taki mamy okres i nic na to nie poradzimy, najważniejsze, żeby w ogóle przesyłka dotarła, nie zaginęła bo później tylko dużo załatwiania, co prawda jest jakieś odszkodowanie ale kalendarza już nie ma..
myślę, że jak do kogoś dojdzie w pierwszym czy drugim tygodniu stycznia to wytrzyma bez kalendarza tyle czasu
- mateo369
- Juventino
nic w tym nadzwyczajnego, dzisiaj w tvn mówili, że jeśli ktoś wyśle kartkę świąteczną z życzeniami po 18 grudnia to nie ma szans aby doszła przed nowym rokiem. sorry za off topa ale to tak gwoli wyjaśnienia dla niecierpliwych - jeśli otrzyma ktoś kalendarz (oprócz Faji oczywiście) w pierwszym tygodniu stycznia (od 4 do 10) będzie ogromnym szczęściarzemblads pisze:taka historia z tamtego roku...paczka wysłana 22 grudnia poleconym, doszła do mnie 5 stycznia
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- steru
- Qualità Juventino
Jak ktoś się boi, że przesyłka mu zaginie może przecież poprosić o wysłanie po Nowym Roku
Fakt jest taki, że to najgorszy okres poczty w roku i trzeba się liczyć z gigantycznymi opóźnieniami. Sama poczta na to zwraca uwagę. Nawet u wielu osób na allegro się pojawiły informację, że wysyłają towary tylko do 17-18 grudnia bo później to nie ma sensu.

Fakt jest taki, że to najgorszy okres poczty w roku i trzeba się liczyć z gigantycznymi opóźnieniami. Sama poczta na to zwraca uwagę. Nawet u wielu osób na allegro się pojawiły informację, że wysyłają towary tylko do 17-18 grudnia bo później to nie ma sensu.