Wszystko o Interze
- MarcineR
- Interista
No fajnie, wyłapałeś wypowiedzi dwóch osób, plus odpowiedź jednej na głupie odzywki jednego z was. Potem te rozmowy przypiszecie całej grupie kibiców Interu. Podobne wypowiedzi mógłbym znaleźć i tutaj o nas, albo i jeszcze gorsze więc nie rozumiem celu takich starań z tymi screenami.szczypek pisze:Si si...Serpente pisze:No, aż jeden komentarz pochodzi z forum (i to jeszcze po prowokacji jednego z waszych) reszta jest ze strony głównej spod newsa którego link widnieje chyba na poprzedniej stronie tego tematu, radzę zapoznać się z tym czym jest komentowanie na forum a komentowanie pod newsem, jak widać jesteś jeszcze bardziej ogarnięty od nas.Marat87 pisze:Coś człowieka trafia jak widzi takie przekręty Szkoda, że sędzia w tej sytuacji popełnił błąd, tymbardziej że gdyby Catania ograła Juventus, mielibyśmy tylko punkt straty do "czystego" Juve...
Marat87 pisze:Sezon, dwa i znowu coś wyjdzie na jaw. Złodziej zawsze będzie złodziejem;)
Marat87 pisze:Śmiać, to się będę jak wszechmocne Juve nie wyjdzie z grupy w LM. Tam sędziowie już tak nie pomagają nie?
Marat87 pisze:Pewny zwycięstwa jesteś...Rozumiem, że sędzia już kupiony?
Marat87 pisze:nawet zwycięstwo z nami 4-0 nie sprawi że przestaniecie być najbardziej umoczonym w korupcję klubem w Italii...
65 i 66 strona tego tematu, żeby nie było wątpliwości.
Chyba, że jest jeszcze jakieś inne forum, którego nie znam![]()
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Żadnych wypowiedzi nie wyłapałem. Serpente napisał, że wypowiedzi te to komentarze pod jakimś newsem i że takowe trzeba traktować jak śmietnik (czyt. nie warte uwagi). Warte uwagi są te na forum, toteż pokazałem mu, ze te właśnie wypowiedzi pochodzą z forum. Interistów jest tak mało, że wystarczą wypowiedzi dwóch czy trzech aby wyrobić sobie zdanie o całości.MarcineR pisze:No fajnie, wyłapałeś wypowiedzi dwóch osób, plus odpowiedź jednej na głupie odzywki jednego z was. Potem te rozmowy przypiszecie całej grupie kibiców Interu. Podobne wypowiedzi mógłbym znaleźć i tutaj o nas, albo i jeszcze gorsze więc nie rozumiem celu takich starań z tymi screenami.
Złoty argument.Serpente pisze:u was jest dokładnie to samo
Nie oceniam. Jak piszę "Interiści uważają" to każdy w miarę ogarnięty człowiek wie, że przeczytałem kilka/kilkanaście wypowiedzi i na takiej podstawie to pisze. Wejdziesz na naszej stronie na newsa o Llorente, przeczytasz 10 komentarzy, które mówią "tak, chcemy go u nas" i 1-2 "nie, nie nadaje się", potem wejdziesz na forum w temat o mercato i odnajdziesz kilka postów o Llorente i 6 będzie "o tak, to ten top", 2 "chyba Was...?". Wejdziesz na swoje forum i napiszesz "kibice Juventusu chcą u siebie Llorente", bo to logiczne. A, że są skrajne opinie? Zawsze były i będą. Przykład taki o.Serpente pisze:nie oceniałbym całego kibicowskiego środowiska danego klubu do wypowiedzi paru typów.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ej no dwa razy do roku, mogę sobie trochę "pochejcić" chyba mam do tego prawo. Szybko niektórzy zapominają, co się działo w przeszłości. Były takie osoby, które tutaj przychodziły i kulturalnie dyskutowały, by na swoim forum wyzywać nas od Jude. Pamiętaj nigdy nie ufaj kibicowi interu! 

- n00beq
- Interista
No mi się wydaje że będziemy tu chętnie wchodzić po dzisiejszej(ewentualnej)porażce, bo zdaje mi się że będzie o czym dyskutować...Smok-u pisze:Dobra, wylewajcie te swoje żale gdzieś indziej. Mam nadzieję ,że po dzisiejszej porażce interu, równie chętnie będziecie tu wchodzić.
- bendzamin
- Redaktor
- juvemaroko
- Juventino
Cuz kazda seri musi sie kiedys konczyc szczegolnie jak sie slabo gra od kilku spotkan.
- baka
- Juventino
Ahh szkoda gadać i aż nie chce mi się patrzeć jak Ci nasi napastnicy są nieudolni. Dwie bramki stracone przez Marchisio i szkoda , że ta nasza passa zostaję przerwana w takim meczu i w takim stylu. Chciałbym takie napastnika jak Milito , a nie nic nie robiącego Vucinicia i Giovinco , który potrafi wpaść w pole karne i się przewrócić.
- naros
- Juventino
Tylko dlaczego akurat z nimi na Juventus Stadium???juvemaroko pisze:Cuz kazda seri musi sie kiedys konczyc szczegolnie jak sie slabo gra od kilku spotkan.
Wolałbym już z taką Catanią albo Sieną...

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- baka
- Juventino
Ja dokładnie to samo. Teraz wszędzie będzie mnie prześladowała ciesząca się morda Morattiego , który chełpi się po zwycięstwie.naros pisze:Tylko dlaczego akurat z nimi na Juventus Stadium???juvemaroko pisze:Cuz kazda seri musi sie kiedys konczyc szczegolnie jak sie slabo gra od kilku spotkan.
Wolałbym już z taką Catanią albo Sieną...
- juvemaroko
- Juventino
Inter jest po prostu w tej chwili w lepszej dyspozycji.
Nasi slabo graja od kilka tygodnie i gdyby blysk kilku pilkarze byloby juz od kilku spotkan koniec tej serii bez porazek
Nasi slabo graja od kilka tygodnie i gdyby blysk kilku pilkarze byloby juz od kilku spotkan koniec tej serii bez porazek