Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
MarcineR

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 09:20

szczypek pisze:
Serpente pisze:No, aż jeden komentarz pochodzi z forum (i to jeszcze po prowokacji jednego z waszych) reszta jest ze strony głównej spod newsa którego link widnieje chyba na poprzedniej stronie tego tematu, radzę zapoznać się z tym czym jest komentowanie na forum a komentowanie pod newsem, jak widać jesteś jeszcze bardziej ogarnięty od nas.
Si si...
Marat87 pisze:
Coś człowieka trafia jak widzi takie przekręty Szkoda, że sędzia w tej sytuacji popełnił błąd, tymbardziej że gdyby Catania ograła Juventus, mielibyśmy tylko punkt straty do "czystego" Juve...
Obrazek
Marat87 pisze:
Sezon, dwa i znowu coś wyjdzie na jaw. Złodziej zawsze będzie złodziejem;)
Obrazek
Marat87 pisze:
Śmiać, to się będę jak wszechmocne Juve nie wyjdzie z grupy w LM. Tam sędziowie już tak nie pomagają nie?
Obrazek
Marat87 pisze:
Pewny zwycięstwa jesteś...Rozumiem, że sędzia już kupiony?
Obrazek
Marat87 pisze:
nawet zwycięstwo z nami 4-0 nie sprawi że przestaniecie być najbardziej umoczonym w korupcję klubem w Italii...
Obrazek
65 i 66 strona tego tematu, żeby nie było wątpliwości.
Chyba, że jest jeszcze jakieś inne forum, którego nie znam :prochno:
No fajnie, wyłapałeś wypowiedzi dwóch osób, plus odpowiedź jednej na głupie odzywki jednego z was. Potem te rozmowy przypiszecie całej grupie kibiców Interu. Podobne wypowiedzi mógłbym znaleźć i tutaj o nas, albo i jeszcze gorsze więc nie rozumiem celu takich starań z tymi screenami.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 11:18

Dobra, wylewajcie te swoje żale gdzieś indziej. Mam nadzieję ,że po dzisiejszej porażce interu, równie chętnie będziecie tu wchodzić.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 14:31

MarcineR pisze:No fajnie, wyłapałeś wypowiedzi dwóch osób, plus odpowiedź jednej na głupie odzywki jednego z was. Potem te rozmowy przypiszecie całej grupie kibiców Interu. Podobne wypowiedzi mógłbym znaleźć i tutaj o nas, albo i jeszcze gorsze więc nie rozumiem celu takich starań z tymi screenami.
Żadnych wypowiedzi nie wyłapałem. Serpente napisał, że wypowiedzi te to komentarze pod jakimś newsem i że takowe trzeba traktować jak śmietnik (czyt. nie warte uwagi). Warte uwagi są te na forum, toteż pokazałem mu, ze te właśnie wypowiedzi pochodzą z forum. Interistów jest tak mało, że wystarczą wypowiedzi dwóch czy trzech aby wyrobić sobie zdanie o całości.
Serpente pisze:u was jest dokładnie to samo
Złoty argument.
Serpente pisze:nie oceniałbym całego kibicowskiego środowiska danego klubu do wypowiedzi paru typów.
Nie oceniam. Jak piszę "Interiści uważają" to każdy w miarę ogarnięty człowiek wie, że przeczytałem kilka/kilkanaście wypowiedzi i na takiej podstawie to pisze. Wejdziesz na naszej stronie na newsa o Llorente, przeczytasz 10 komentarzy, które mówią "tak, chcemy go u nas" i 1-2 "nie, nie nadaje się", potem wejdziesz na forum w temat o mercato i odnajdziesz kilka postów o Llorente i 6 będzie "o tak, to ten top", 2 "chyba Was...?". Wejdziesz na swoje forum i napiszesz "kibice Juventusu chcą u siebie Llorente", bo to logiczne. A, że są skrajne opinie? Zawsze były i będą. Przykład taki o.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 18:26

Ej no dwa razy do roku, mogę sobie trochę "pochejcić" chyba mam do tego prawo. Szybko niektórzy zapominają, co się działo w przeszłości. Były takie osoby, które tutaj przychodziły i kulturalnie dyskutowały, by na swoim forum wyzywać nas od Jude. Pamiętaj nigdy nie ufaj kibicowi interu! :D

n00beq

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:35

Smok-u pisze:Dobra, wylewajcie te swoje żale gdzieś indziej. Mam nadzieję ,że po dzisiejszej porażce interu, równie chętnie będziecie tu wchodzić.
No mi się wydaje że będziemy tu chętnie wchodzić po dzisiejszej(ewentualnej)porażce, bo zdaje mi się że będzie o czym dyskutować...

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:42

Tak się środowisko Interu srało z tymi sędziami, że dostali kupą w twarz. No i trzeba było tak narzekać? 8)

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 21:45

n00beq pisze:No mi się wydaje że będziemy tu chętnie wchodzić po dzisiejszej(ewentualnej)porażce, bo zdaje mi się że będzie o czym dyskutować...
Powialo groza :lol:

inter gra dzisiaj dobrze do 40. metra, Zanetti jest strasznie objezdzany przez Asamoaha

Obrazek
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 22:02

Cuz kazda seri musi sie kiedys konczyc szczegolnie jak sie slabo gra od kilku spotkan.

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 22:38

Ahh szkoda gadać i aż nie chce mi się patrzeć jak Ci nasi napastnicy są nieudolni. Dwie bramki stracone przez Marchisio i szkoda , że ta nasza passa zostaję przerwana w takim meczu i w takim stylu. Chciałbym takie napastnika jak Milito , a nie nic nie robiącego Vucinicia i Giovinco , który potrafi wpaść w pole karne i się przewrócić.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 22:38

juvemaroko pisze:Cuz kazda seri musi sie kiedys konczyc szczegolnie jak sie slabo gra od kilku spotkan.
Tylko dlaczego akurat z nimi na Juventus Stadium???
Wolałbym już z taką Catanią albo Sieną...

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 22:43

naros pisze:
juvemaroko pisze:Cuz kazda seri musi sie kiedys konczyc szczegolnie jak sie slabo gra od kilku spotkan.
Tylko dlaczego akurat z nimi na Juventus Stadium???
Wolałbym już z taką Catanią albo Sieną...
Ja dokładnie to samo. Teraz wszędzie będzie mnie prześladowała ciesząca się morda Morattiego , który chełpi się po zwycięstwie.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 22:58

Inter jest po prostu w tej chwili w lepszej dyspozycji.
Nasi slabo graja od kilka tygodnie i gdyby blysk kilku pilkarze byloby juz od kilku spotkan koniec tej serii bez porazek

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 23:06

Słabeusze, przegrać u siebie z interem 3:1... Szkoda słów

FORZA JUVE!!!
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 23:10

No, to teraz szykujemy popcorn na dyskusje Szczypka z Interistami, których będzie tutaj zatrzęsienie 8)

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2012, 23:20

To był dobry dzień dla obu ekip z Mediolanu: 5:1 i 1:3. :o Wypada pogratulować wygranej i liczyć, że odegramy się w rundzie rewanżowej. ;)

ODPOWIEDZ