Liga Mistrzów 2007/2008
- blazejrondel
- Juventino
Jacy wy jesteście żałośni przez to nienawidzenie Ronaldo tylko dlatego że obecnie żaden piłkarz mu nie dorównuje pod każdym wzgledem( szybkość, skuteczność, technika, drybling). Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.
Co do meczu to nie był za ciekawy i we wtorek Manchester powinien sobie bez problemu poradzić z Barceloną. Ja bardzo chce angielskiego finału ponieważ liga angielska jest obecnie najlepsza i finał byłby tego potwierdzeniem.
Co do meczu to nie był za ciekawy i we wtorek Manchester powinien sobie bez problemu poradzić z Barceloną. Ja bardzo chce angielskiego finału ponieważ liga angielska jest obecnie najlepsza i finał byłby tego potwierdzeniem.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
nie no przygotowanie fizyczne barcy do meczu porownywalne z tym polakow w meczu polska - usa. z taka gra to oni moga sobie z shalke co najawyzej wygrac (a szkoda bo wole zeby oni wygrali niz mu). a jezeli tak gra mu w wielkiej formie i najwspanialszym skladem to ja sie boje myslec jak oni graja bez formy 

Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2008, 23:16 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Sapo
- Juventino
To czemu reprezentacji Anglii nie ma w tym roku na Euro?blazejrondel pisze:Jacy wy jesteście żałośni przez to nienawidzenie Ronaldo tylko dlatego że obecnie żaden piłkarz mu nie dorównuje pod każdym wzgledem( szybkość, skuteczność, technika, drybling). Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.

PS. Prosze nas nie obrazac, bo sie pogniewamy :naughty:
EDIT.
przypomina mi to sytuacje w kadrze obecnego MISZCZA WŁOCHmarcinek pisze: @Sapo_JuveFan
dlatego nie ma reprezentacji anglii bo o sile premiership nie decyduja anglicy chyba prosta odpowiedz. tylko jakies lalusie (c. ronaldo)

Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2008, 23:19 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
@Sapo_JuveFan
dlatego nie ma reprezentacji anglii bo o sile premiership nie decyduja anglicy chyba prosta odpowiedz. tylko jakies lalusie (c. ronaldo
)
dlatego nie ma reprezentacji anglii bo o sile premiership nie decyduja anglicy chyba prosta odpowiedz. tylko jakies lalusie (c. ronaldo

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- steru
- Qualità Juventino
Ty już lepiej niż nie pisz bo tylko żal Twojej klawiatury...blazejrondel pisze:Jacy wy jesteście żałośni przez to nienawidzenie Ronaldo
A co do meczu to "taki se". Mam wrażenie, że gdyby padła bramka z karnego to mecz byłby o wiele ciekawszy...
Nie miałem wiele okazji do oglądania Barcelony w tym sezonie ale muszę powiedzieć, że to jak grają takie gwiazdy jak Henry, Zambrotta czy Messi to jakaś paranoja... Zero pomysłu na grę. Miałem wrażenie że Messi za każdym razem wbiega w 2 piłkarzy Man U i liczy na to, że uda mu się środkiem przebiec... No ale cóż taki futbol.
P.S Słuchając Szpaka zastanawiałem się jak się wymawia nazwisko Xavi bo przecież chyba nie "Czabi". No i ta "Barsa" i "Krykic". Trochę uszy bolą...
- gawron
- Juventino
Nie porównuj reprezentacji angielskiej do ligi angielskiej. Proszę cię ,przecież tam są praktycznie sami "cudzoziemcy":D:D Jak w interze_Sapo_JuveFan pisze:To czemu reprezentacji Anglii nie ma w tym roku na Euro?blazejrondel pisze:Jacy wy jesteście żałośni przez to nienawidzenie Ronaldo tylko dlatego że obecnie żaden piłkarz mu nie dorównuje pod każdym wzgledem( szybkość, skuteczność, technika, drybling). Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.
Co do meczu to nie był za ciekawy i we wtorek Manchester powinien sobie bez problemu poradzić z Barceloną. Ja bardzo chce angielskiego finału ponieważ liga angielska jest obecnie najlepsza i finał byłby tego potwierdzeniem.![]()
![]()
edit.
o doszliście do tego samego

- darek
- Juventino
- blazejrondel
- Juventino
Man Utd; Rooney, Carrick, Ferdinand, Scholes, Neville, Hargreaves, Brovn.
Chelsea: Terry, Lampard, Joe Cole, Aschley Cole, Bright, Wright-Philips.
W ogóle Anglicy nie grają w angielskich klubach. Arsenal to wyjątek a w słabszych lkubach grają głównie Anglicy. Pieprzycie takie głupoty że aż oczy bolą.
Dla przykładu
Roma: Totti, De Rossi, Casetti, Aquilani, Tonetto, Ferrari.
Inter: Materazzi, Balotelli.
Milan: Nesta, Gilardino, Pirlo, Gattuso, Inzaghi. Ambrosini.
Dodam jeszcze że gdy Juventu wygrywał mistrzosto to w pierwszym składzie grało 3-4 włochów
Chelsea: Terry, Lampard, Joe Cole, Aschley Cole, Bright, Wright-Philips.
W ogóle Anglicy nie grają w angielskich klubach. Arsenal to wyjątek a w słabszych lkubach grają głównie Anglicy. Pieprzycie takie głupoty że aż oczy bolą.
Dla przykładu
Roma: Totti, De Rossi, Casetti, Aquilani, Tonetto, Ferrari.
Inter: Materazzi, Balotelli.
Milan: Nesta, Gilardino, Pirlo, Gattuso, Inzaghi. Ambrosini.
Dodam jeszcze że gdy Juventu wygrywał mistrzosto to w pierwszym składzie grało 3-4 włochów
- Łukasz
- Juventino
Być może niestety to prawda. Jego statysyki są w tym sezonie imponujące.blazejrondel pisze: [...]obecnie żaden piłkarz mu [C. ronaldo] nie dorównuje pod każdym wzgledem( szybkość, skuteczność, technika, drybling).
U mnie przejawiałoby się to ciężką depresją i całkowitym zwątpieniem w obecny zarząd.blazejrondel pisze: Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.
Lepiej zainteresować się Riise, bo po tym samobóju jego akcje u Rafy na pewno nie wzrosły.
- delpierofan
- Juventino
W życiu nie chciałbym tej płaczki ronaldo w Juve... On chyba kasę ładuje tylko w fryz... Śmiech na sali, jak wczoraj strzelał karnego...
"Maszeruj albo giń"
- Okoni
- Juventino
Kto jest od niego lepszy:blazejrondel pisze:Jacy wy jesteście żałośni przez to nienawidzenie Ronaldo tylko dlatego że obecnie żaden piłkarz mu nie dorównuje pod każdym wzgledem( szybkość, skuteczność, technika, drybling). Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.
-Szybszy jest Walcott lub Henry
-On jest skuteczny na jakiej podstawie tak sądzisz??? bo strzela dużo bramek???
-Fakt technikę ma nie złą, ale na pewno nie najlepszą na świecie.
-Jego drybling to okiwanie 2-3 piłkarzy i zatrzymanie się na 4.
Jeśli na JP pojawiłby się news o treści "Ronaldo podpisał kontrakt z Juventusem" to mój komentarz byłby taki:
"Ma ktoś może numer telefonu płatnego mordercy i adres Secco?"
- Łukasz
- Juventino
A możew być inne kryterium skuteczności?Okoni pisze:On jest skuteczny na jakiej podstawie tak sądzisz??? bo strzela dużo bramek???
- Venomik
- Juventino
Henry na pewno nie. Saha jest bardzo szybkim zawodnikiem, ale na szybkości kariery zrobić się nie da.-Szybszy jest Walcott lub Henry
40 bramek w sezonie to wystarczająco dużo by powiedzieć, że pod względem skuteczności nie da mu się wiele zarzucić.On jest skuteczny na jakiej podstawie tak sądzisz??? bo strzela dużo bramek???
Często się opierasz na banałach powtarzanych i nie zmienianych mimo innej sytuacji? Może rok, dwa lata temu Ronaldo grał indywidualine, teraz potrafi zagrać pod drużynę a nie pod siebie. Nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy ale mam małe podejrzenie.-Fakt technikę ma nie złą, ale na pewno nie najlepszą na świecie.
-Jego drybling to okiwanie 2-3 piłkarzy i zatrzymanie się na 4.
Nie oglądasz meczów ManU
Dirty mind
- losbond
- Juventino
Po pierwszym meczu Barca - MU mam nadzieje, ze awansuje duma Katalonii. MU gra tak brzydka pilke, ze az zeby bola
. Nie chce przezywac kolejnych katuszy w finale, wiec niech to Barca awansuje
.
Co do C. Ronaldo, o ktorym to sie temat zrobil
, to dla mnie nie pilkarz, tylko gwiazdorek pokroju Bekhama - cos umie (nawet calkiem sporo), ale to nie gra, klub i druzyna licza sie dla niego najbardziej tylko gwiazdowanie
.

Co do C. Ronaldo, o ktorym to sie temat zrobil

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- alex_pl
- Juventino
Powtórzę to co napisałem jakiś czas temu; Pan Stec w studiu TVP parę miesięcy temu powiedział porównując Cristiano Ronaldo do Benzemy, iż ten drugi prezentuje się lepiej- a uargumentował to tak że as ManU strzela niestety głównie bramki z potencjalnie słabszymi rywalami, bramki w meczach z Arsenalem Liverpoolem czy też Chelsea idzie policzyć na palcach jednej ręki, wczoraj w meczu z Barcą się to potwierdziło, dużo biegania, machania rękami i bezsilności.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri