Liga Mistrzów 2007/2008

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
blazejrondel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 23:11

Jacy wy jesteście żałośni przez to nienawidzenie Ronaldo tylko dlatego że obecnie żaden piłkarz mu nie dorównuje pod każdym wzgledem( szybkość, skuteczność, technika, drybling). Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.

Co do meczu to nie był za ciekawy i we wtorek Manchester powinien sobie bez problemu poradzić z Barceloną. Ja bardzo chce angielskiego finału ponieważ liga angielska jest obecnie najlepsza i finał byłby tego potwierdzeniem.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 23:14

nie no przygotowanie fizyczne barcy do meczu porownywalne z tym polakow w meczu polska - usa. z taka gra to oni moga sobie z shalke co najawyzej wygrac (a szkoda bo wole zeby oni wygrali niz mu). a jezeli tak gra mu w wielkiej formie i najwspanialszym skladem to ja sie boje myslec jak oni graja bez formy :P
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2008, 23:16 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 23:15

blazejrondel pisze:Jacy wy jesteście żałośni przez to nienawidzenie Ronaldo tylko dlatego że obecnie żaden piłkarz mu nie dorównuje pod każdym wzgledem( szybkość, skuteczność, technika, drybling). Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.

Co do meczu to nie był za ciekawy i we wtorek Manchester powinien sobie bez problemu poradzić z Barceloną. Ja bardzo chce angielskiego finału ponieważ liga angielska jest obecnie najlepsza i finał byłby tego potwierdzeniem.
To czemu reprezentacji Anglii nie ma w tym roku na Euro? :whistle:
:smile:

PS. Prosze nas nie obrazac, bo sie pogniewamy :naughty:

EDIT.
marcinek pisze: @Sapo_JuveFan

dlatego nie ma reprezentacji anglii bo o sile premiership nie decyduja anglicy chyba prosta odpowiedz. tylko jakies lalusie (c. ronaldo ;))
przypomina mi to sytuacje w kadrze obecnego MISZCZA WŁOCH :prochno: z tym ze o ich sukcesach kazdy wie co decydowalo ;)
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2008, 23:19 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 23:17

@Sapo_JuveFan

dlatego nie ma reprezentacji anglii bo o sile premiership nie decyduja anglicy chyba prosta odpowiedz. tylko jakies lalusie (c. ronaldo ;))

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 23:18

blazejrondel pisze:Jacy wy jesteście żałośni przez to nienawidzenie Ronaldo
Ty już lepiej niż nie pisz bo tylko żal Twojej klawiatury...

A co do meczu to "taki se". Mam wrażenie, że gdyby padła bramka z karnego to mecz byłby o wiele ciekawszy...

Nie miałem wiele okazji do oglądania Barcelony w tym sezonie ale muszę powiedzieć, że to jak grają takie gwiazdy jak Henry, Zambrotta czy Messi to jakaś paranoja... Zero pomysłu na grę. Miałem wrażenie że Messi za każdym razem wbiega w 2 piłkarzy Man U i liczy na to, że uda mu się środkiem przebiec... No ale cóż taki futbol.

P.S Słuchając Szpaka zastanawiałem się jak się wymawia nazwisko Xavi bo przecież chyba nie "Czabi". No i ta "Barsa" i "Krykic". Trochę uszy bolą...

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 23:21

Sapo_JuveFan pisze:
blazejrondel pisze:Jacy wy jesteście żałośni przez to nienawidzenie Ronaldo tylko dlatego że obecnie żaden piłkarz mu nie dorównuje pod każdym wzgledem( szybkość, skuteczność, technika, drybling). Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.

To czemu reprezentacji Anglii nie ma w tym roku na Euro? :whistle:
Nie porównuj reprezentacji angielskiej do ligi angielskiej. Proszę cię ,przecież tam są praktycznie sami "cudzoziemcy":D:D Jak w interze_

edit.
o doszliście do tego samego ;) śmieszne ,że to takie jasne dla wszystkich :smile:

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2008, 23:26

blazejrondel pisze:Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.
Uwierz mi, że tak się nie stanie. Jeśli nawet to ja na pewno nie byłbym zadowolony. Nie chcę go w Juve. Wole Amauriego

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
blazejrondel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 10:02

Man Utd; Rooney, Carrick, Ferdinand, Scholes, Neville, Hargreaves, Brovn.
Chelsea: Terry, Lampard, Joe Cole, Aschley Cole, Bright, Wright-Philips.

W ogóle Anglicy nie grają w angielskich klubach. Arsenal to wyjątek a w słabszych lkubach grają głównie Anglicy. Pieprzycie takie głupoty że aż oczy bolą.
Dla przykładu
Roma: Totti, De Rossi, Casetti, Aquilani, Tonetto, Ferrari.
Inter: Materazzi, Balotelli.
Milan: Nesta, Gilardino, Pirlo, Gattuso, Inzaghi. Ambrosini.

Dodam jeszcze że gdy Juventu wygrywał mistrzosto to w pierwszym składzie grało 3-4 włochów

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 12:57

blazejrondel pisze: [...]obecnie żaden piłkarz mu [C. ronaldo] nie dorównuje pod każdym wzgledem( szybkość, skuteczność, technika, drybling).
Być może niestety to prawda. Jego statysyki są w tym sezonie imponujące.
blazejrondel pisze: Ciekaw jestem jakie byłyby komentarze gdyby okazało się że przechodzi do Juventusu.
U mnie przejawiałoby się to ciężką depresją i całkowitym zwątpieniem w obecny zarząd.

Lepiej zainteresować się Riise, bo po tym samobóju jego akcje u Rafy na pewno nie wzrosły.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
delpierofan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 13:12

W życiu nie chciałbym tej płaczki ronaldo w Juve... On chyba kasę ładuje tylko w fryz... Śmiech na sali, jak wczoraj strzelał karnego...

"Maszeruj albo giń"
Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 13:35

Kto jest od niego lepszy:
-Szybszy jest Walcott lub Henry
-On jest skuteczny na jakiej podstawie tak sądzisz??? bo strzela dużo bramek???
-Fakt technikę ma nie złą, ale na pewno nie najlepszą na świecie.
-Jego drybling to okiwanie 2-3 piłkarzy i zatrzymanie się na 4.

Jeśli na JP pojawiłby się news o treści "Ronaldo podpisał kontrakt z Juventusem" to mój komentarz byłby taki:

"Ma ktoś może numer telefonu płatnego mordercy i adres Secco?"

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 14:01

Okoni pisze:On jest skuteczny na jakiej podstawie tak sądzisz??? bo strzela dużo bramek???
A możew być inne kryterium skuteczności?

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 14:08

-Szybszy jest Walcott lub Henry
Henry na pewno nie. Saha jest bardzo szybkim zawodnikiem, ale na szybkości kariery zrobić się nie da.
On jest skuteczny na jakiej podstawie tak sądzisz??? bo strzela dużo bramek???
40 bramek w sezonie to wystarczająco dużo by powiedzieć, że pod względem skuteczności nie da mu się wiele zarzucić.
-Fakt technikę ma nie złą, ale na pewno nie najlepszą na świecie.
-Jego drybling to okiwanie 2-3 piłkarzy i zatrzymanie się na 4.
Często się opierasz na banałach powtarzanych i nie zmienianych mimo innej sytuacji? Może rok, dwa lata temu Ronaldo grał indywidualine, teraz potrafi zagrać pod drużynę a nie pod siebie. Nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy ale mam małe podejrzenie.
Nie oglądasz meczów ManU

Dirty mind
losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 14:09

Po pierwszym meczu Barca - MU mam nadzieje, ze awansuje duma Katalonii. MU gra tak brzydka pilke, ze az zeby bola :stop: . Nie chce przezywac kolejnych katuszy w finale, wiec niech to Barca awansuje :pray: .
Co do C. Ronaldo, o ktorym to sie temat zrobil :P , to dla mnie nie pilkarz, tylko gwiazdorek pokroju Bekhama - cos umie (nawet calkiem sporo), ale to nie gra, klub i druzyna licza sie dla niego najbardziej tylko gwiazdowanie :/ .

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2008, 14:13

Powtórzę to co napisałem jakiś czas temu; Pan Stec w studiu TVP parę miesięcy temu powiedział porównując Cristiano Ronaldo do Benzemy, iż ten drugi prezentuje się lepiej- a uargumentował to tak że as ManU strzela niestety głównie bramki z potencjalnie słabszymi rywalami, bramki w meczach z Arsenalem Liverpoolem czy też Chelsea idzie policzyć na palcach jednej ręki, wczoraj w meczu z Barcą się to potwierdziło, dużo biegania, machania rękami i bezsilności.

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
ODPOWIEDZ