Serie A (36): JUVENTUS 2-2 Chievo
- Qrczak
- Juventino
Nie oglądałem meczu i widze ,że to była tragedia .
Teraz lepiej nie marnować czasu na oglądanie 2 ostatnich meczów.
- francois
- Juventino
Wychodząc do piłki Gigi wydawał się być pewny, momentami nawet zbyt pewny. Dobrze, że dobrą decyzję o zostaniu na linii podjął MarchisioQrczak pisze:Nie oglądałem meczu i widze ,że to była tragedia .
Teraz lepiej nie marnować czasu na oglądanie 2 ostatnich meczów.

Pomijając wynik, który zamyka drogę do LM był to najciekawszy mecz jaki widziałem w tym sezonie. Od bramki Matriego co chwila były jakieś ciekawe akcje. Szkoda akcji Grosso, może byłoby po meczu.
Strata prowadzenia w ciągu 2 minut? Po raz kolejny dajemy sobie wyrwać zwycięstwo

Wg mnie zespół grał dobrze. Zabrakło chyba koncentracji w ciągu tych dwóch minut...
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- srilanka
- Juventino
Buractwo wychodzi z butów.Dragon pisze:l
Buffon kompromitacja 220% :rotfl: Co za bramkarzyna z A klasy![]()
Rozumiem, że można być wściekłym po tym czym uświadcza nas Juventus. Rozumiem, że można być nie zadowolonym z postawy Buffona. Ale 'co za bramkarzyna'?

Co do meczu. Jesteśmy żałośni, niech ten koszmar się już skończy...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Katastrofa.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co Ty jakis chory jesteś?/ wygrać LE?? tiaaa, napewno, to tak samo realne jak wygrać Copa Libetadores przez Juve- czyli żadne!!Marchisio87 pisze:Teraz oby tylko zagrać w tej Lidze Europejskiej bo jest ku temu okazja by grać w niej i ją wygrać...
AJAX-BVB są najlepszym przykładem jak można upaść i się odrodzić...
Kiedy Ci się ten Ajax odrodził bo jakoś nie bardzo zauważyłem - chyba że jednokrotne wystąpienie w 1/8 LM to sukces, jak tak to przepraszam, a BVB??? Już nie ma Sahina, zaraz pójdzie Kagawa i Barrios i też dziękuje, po sukcesie...
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- gonliSs
- Juventino
Powiem tak. Juventus lubię od zawsze, nie powiem, że im kibicuję, lecz z włoskich drużyn Juventus lubię najbardziej. Oglądałem wczorajszy mecz. Mam tylko jedno zdanie na podsumowanie tego meczu, które zapewne nie spodoba się fanom tego zespołu, ale...
JUVENTUS + WŁOSKA PIŁKA = USTAWIONY MECZ
Jestem zdania, że ten mecz był ustawiony.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak masz rację specjalnie nie wygraliśmy!!! BO my tak lubimy, nawet powiem CI więcej, szkoda, że dopiero od dzisiaj jesteś na forum, bo z miesiąc temu była zrzuta na łapówkę, takgo być z zeta rzucił było by wiecej to Chievo by wygrało, a tak do zabrakło kasy i tylko było nas stać na remis, przed następnym meczem wejdź to sobie sam zobaczysz:D
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
tak na pewno, wszyscy celowali w słupki. Widzialeś ty chłopie kiedy ustawiony mecz?gonliSs pisze:Powiem tak. Juventus lubię od zawsze, nie powiem, że im kibicuję, lecz z włoskich drużyn Juventus lubię najbardziej. Oglądałem wczorajszy mecz. Mam tylko jedno zdanie na podsumowanie tego meczu, które zapewne nie spodoba się fanom tego zespołu, ale...
http://www.youtube.com/watch?v=wPlqg0a34UU
najlepszy przykład. Wszyscy uśmiechnięci, pokojowo nastawieni, robią wszystko, żeby, nie zrobić sobie krzywdy nawzajem.
- wagner
- Juventino
http://www.sport.pl/pilka/1,65083,95728 ... mecze.html
więc kto nam w meczu z Napoli strzeli 3 bramki ? obstawiam Lavezziego !
więc kto nam w meczu z Napoli strzeli 3 bramki ? obstawiam Lavezziego !

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nikt normalny na tym forum się nie napnie, bo to, co piszesz, jest wręcz przezabawne. Dla jasności i ścisłości - korupcja ma to do siebie, że pozwala odnieść przekupionej stronie korzyści finansowe. Chievo nie ma takich pieniędzy, które mogłyby nas zadowolić, uwierz. :rotfl:gonliSs pisze:Powiem tak. Juventus lubię od zawsze, nie powiem, że im kibicuję, lecz z włoskich drużyn Juventus lubię najbardziej. Oglądałem wczorajszy mecz. Mam tylko jedno zdanie na podsumowanie tego meczu, które zapewne nie spodoba się fanom tego zespołu, ale...
Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego tacy ludzie rejestrują się na naszym forum. :shock: Nie macie co robić w wolnym czasie? Polecam jakieś kółko różańcowe. Rewelacja.
- warqula
- Juventino
Drugi komplet punktów z rzędu przeszedł koło nosa. Mecz ciekawy, ale trzeba było strzelić jedną bramkę więcej. Nie mają mentalności mistrzów, inaczej nie potrafię sobie tego wytłumaczyć, bo jeśli można ograć Lazio, Rome, Inter - to jakim cudem remisuje się wygrany mecz z Chievo
Juventus jak dyktator niepodzielnie panuje w Serie A, czy w przechodzącej kryzys lidze, ktoś rzuci wyzwanie Juve i będzie walczył do końca?
- Damianoss60
- Juventino
Totalna kompromitacja nie wierze w to co się stało Del Neri powinien wylecieć i dostać jeszcze kompa na zapęd.Nie wiem co się dzieje i nie rozumiem tłumaczeń trenera jest po prostu beznadziejny w innym klubie już dawno by wyleciał nie wiem na co oni czekali na większą kompromitacje?
PS.Co to za koszulki dziwne mieli w tym meczu ktoś mi wytłumaczy?
PS.Co to za koszulki dziwne mieli w tym meczu ktoś mi wytłumaczy?

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.calciomercato.com/altre-noti ... lie-885596Damianoss60 pisze: PS.Co to za koszulki dziwne mieli w tym meczu ktoś mi wytłumaczy?
Te pomarańczowe koszulki to inicjatywa, która jest sygnałem o rozpoczęciu wraz z początkiem kolejnego sezonu współpracy z Nordiconad. Na stadionie pojawiły się między innymi dzieci z piemonckich szkółek piłkarskich, w towarzystwie swoich rodziców, a także trenerów. Inicjatywa ma na celu przyciągnięcie na stadion całych rodzin.
- Giacobbneri
- Juventino
Ładnie mnie Juve nabrało. Kolejny raz, chyba 5 albo 6 mecz który muszę skończyć oglądać na około pół godziny do końca spotkania. I ciągle to samo zdziwienie jak otrzymuję za pół godziny smsa z wynikiem.
Nie wiem jak to się stało, nie wiem czy znów rozpaczliwie się broniliśmy (chyba nie patrząc pod uwagę minuty strzelenia goli) ale to jest po prostu kpina. Ile jeszcze mamy czekać by wyrzucić tego del neriego ?!
@ Qrczak
Dokładnie. Koniec z tą farsą ...
Nie wiem jak to się stało, nie wiem czy znów rozpaczliwie się broniliśmy (chyba nie patrząc pod uwagę minuty strzelenia goli) ale to jest po prostu kpina. Ile jeszcze mamy czekać by wyrzucić tego del neriego ?!
@ Qrczak
Dokładnie. Koniec z tą farsą ...
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!