Nie oglądałem meczu i widze ,że to była tragedia .
Teraz lepiej nie marnować czasu na oglądanie 2 ostatnich meczów.

Wychodząc do piłki Gigi wydawał się być pewny, momentami nawet zbyt pewny. Dobrze, że dobrą decyzję o zostaniu na linii podjął MarchisioQrczak pisze:Nie oglądałem meczu i widze ,że to była tragedia .
Teraz lepiej nie marnować czasu na oglądanie 2 ostatnich meczów.

Buractwo wychodzi z butów.Dragon pisze:l
Buffon kompromitacja 220% :rotfl: Co za bramkarzyna z A klasy![]()

Co Ty jakis chory jesteś?/ wygrać LE?? tiaaa, napewno, to tak samo realne jak wygrać Copa Libetadores przez Juve- czyli żadne!!Marchisio87 pisze:Teraz oby tylko zagrać w tej Lidze Europejskiej bo jest ku temu okazja by grać w niej i ją wygrać...
AJAX-BVB są najlepszym przykładem jak można upaść i się odrodzić...

tak na pewno, wszyscy celowali w słupki. Widzialeś ty chłopie kiedy ustawiony mecz?gonliSs pisze:Powiem tak. Juventus lubię od zawsze, nie powiem, że im kibicuję, lecz z włoskich drużyn Juventus lubię najbardziej. Oglądałem wczorajszy mecz. Mam tylko jedno zdanie na podsumowanie tego meczu, które zapewne nie spodoba się fanom tego zespołu, ale...
JUVENTUS + WŁOSKA PIŁKA = USTAWIONY MECZ
Jestem zdania, że ten mecz był ustawiony.

Nikt normalny na tym forum się nie napnie, bo to, co piszesz, jest wręcz przezabawne. Dla jasności i ścisłości - korupcja ma to do siebie, że pozwala odnieść przekupionej stronie korzyści finansowe. Chievo nie ma takich pieniędzy, które mogłyby nas zadowolić, uwierz. :rotfl:gonliSs pisze:Powiem tak. Juventus lubię od zawsze, nie powiem, że im kibicuję, lecz z włoskich drużyn Juventus lubię najbardziej. Oglądałem wczorajszy mecz. Mam tylko jedno zdanie na podsumowanie tego meczu, które zapewne nie spodoba się fanom tego zespołu, ale...
JUVENTUS + WŁOSKA PIŁKA = USTAWIONY MECZ
Jestem zdania, że ten mecz był ustawiony.

http://www.calciomercato.com/altre-noti ... lie-885596Damianoss60 pisze: PS.Co to za koszulki dziwne mieli w tym meczu ktoś mi wytłumaczy?