LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 22:19

No niestety, wyglada na to ze Barca po raz kolejny wygra lige.

Mialem nadzieje na Real, bo po pierwsze jesli juz mialbym wybierac miedzy Realem a Barca to wybieram Real, a po drugie to mi troche szkoda Beckhama, przeszedl do takiego klubu i nic nie wygra. ;p

Alizee18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 22:23

Ja równierz miałem nadzieje ze zwyciezca Ligi Hiszpanskiej w tym sezonie bedzie Real bo zeby było fajniej to jak znowu wygra Barca a zapewne wygra to uda im sie obronic mistrzostwo a Davida Beckhama szkoda bo ostatnio byl w wybornej formie i wkoncu poszedł po rozum do głowy , trenowal ciezko i wytrwale a nie jak zwykle tylko reklamy itp
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2007, 22:24 przez Alizee18, łącznie zmieniany 1 raz.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 22:23

oo, Raul wlasnie strzelil 1-1... To moze Real i tak wygra :D

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 22:26

A ja się cieszę, że najprawdopodobniej Barca zdobędzie mistrzostwo :) W dzieciństwie przed Juve, kibicowałem właśnie im. Z całego serca nienawidze Realu, więc uciesze się jeśli i tym razem nie zdobędą mistrzostwa :) No ale niestety właśnie Reyes zdobył bramkę... Więc jedna bramka dzieli Real od mistrzostwa. Mam nadzieję, że jej nie zdobędą i przegrają walkę o mistrzostwo.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 22:39

Tak tylko zeby wszyscy wiedzieli, wyglada na to ze Real wygra La Lige.
Wygrywa 3-1 i jest 85 minuta meczu :)

Alizee18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 22:39

Brawo Real przerwaliscie passe Barcy teras juz mozna smiało powiedziec ze mistrz powedruje do Madrytu :)

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 22:44

Tylko szkoda, że przegonili Juve i Ajax w tytułach mistrzowskich :wink: . Real pokazał klasę, grając słabo pół sezonu. Za to Najwyższy, ukarał Barcę, za rękę Messiego ;]

Bulentus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 22:50

no to sie chyba pomylilem....coz, zdarza sie :wink:

Gratulacje dla Realu! Chociaz ich nie trawie to musze powiedziec, ze nie skapie im tego tytulu. Dlugo musieli czekac i w koncu sie naczekali. Beckham ma swoj tyul i niech sie ciesza chlopaki.

PrzemoJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 22:56

z jednej strony szkoda bo realu nie znosze.no i jeszcze capello i canna:(
przeciwko barcy przemawial tylko ronaldinho i jedyny plus mistrzostwa realu to wlasnie to ze w tym roku ten "geniusz,zlote dziecko futbolu,pilkarz nad pilkarzami"nic nie zdobyl i nie pokazal:)

my tez zdobylismy z capello mistrzostwo(nawet 2),niestety nam je ukradli:( ciekawe czy zatrzymaja go jako trenera,bo real nie gra wielkiej pilki,po prostu barca jest w dolku

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 23:02

kolejny raz kapello wygrywa mistrzostwo jakims megaszczesciem i megacudem po megaproblemach. ja za taka nerwowke i meczarnie dziekuje - nigdy wiecej tego pana ani w juve ani w reprezentacji wloch.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 23:19

Cóż, pasowałoby pogratulować, ale z drugiej strony :twisted:

Nie wiem jakim cudem Barca i Sevilla dały sobie wyrwać mistrzostwo, nadal nie mogę tego pojąć. Real nie grał świetnie przez cały sezon dopiero końcówkę miał bardzo dobrą i to w głównej mierze zawierzyło o mistrzostwie (nie wolno zapomnieć o dobrych spotkaniach z Barcą). Trochę będzie mi głupio widzieć Canne cieszącego się z mistrzostwa Hiszpanii, no i ten Capello...
Nie będę gratulował "mistrzom" bo wg. mnie Królewscy nie zasłużyli na to mistrzostwo..

Obrazek
m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 23:36

wErOn pisze:kolejny raz kapello wygrywa mistrzostwo jakims megaszczesciem i megacudem po megaproblemach. ja za taka nerwowke i meczarnie dziekuje - nigdy wiecej tego pana ani w juve ani w reprezentacji wloch.
Wytłumacz mi proszę na czym ten cud i szczęście polegało! Na tym że wygrali mecz z Mallorcą po której jeździli przez cały mecz?

Cieszę się że Real wygrał... Może teraz miliony dzieci na całym świecie przejrzy na oczy i dostrzeże że to Juve jest "najfajniejsze" a nie barca :P

TURINIO

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 23:37

Nie będę gratulował "mistrzom" bo wg. mnie Królewscy nie zasłużyli na to mistrzostwo..
Nie? A wg Ciebie kto zasłużył..? Przekonana o swojej niesamowitej wielkości Barca? :smile:
Szanuje Capello za to,że potrafił w odpowiedniej chwili skonsolidować zespół,dokonał przebudowy składu,rządził twardą ręką i pokazał jak postępować z 'gwiazdeczkami' typu Cassano czy Ronaldo...Gratulacje dla 'Królewskich'

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' :)
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 23:45

Lukasz_JUVE pisze:Nie będę gratulował "mistrzom" bo wg. mnie Królewscy nie zasłużyli na to mistrzostwo..
Buehehe

Mistrzostwo "słabego" Realu dedykuję wszystkim tym, którzy psioczą na poziom rozgrywek na najwyższym szczeblu we Włoszech :whistle:

PS. Nie wiem, jakim cudem oni tego dokonali, ale cieszy mnie ich sukces.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2007, 23:56

Gratulacje Real Madryt, Mistrz Hiszpani 2006/2007.

Tylko tyle mozna powiedziec, nie bede bluzgal ze nie zaslugiwali, ze mieli szczescie, ze cos tam, bo szanuje wszystkie kluby na swiecie, nawet takie jak Inter i Real (co nie znaczy ze nie mozna sie czasami z nich posmiac :smile: ).

A tak btw, Capello kolejny raz pokazal ze umie wygrywac. to juz jego trzecie mistrzostwo z rzedu, respect for him.

ODPOWIEDZ