LaLiga
- Monte Cristo
- Juventino
No niestety, wyglada na to ze Barca po raz kolejny wygra lige.
Mialem nadzieje na Real, bo po pierwsze jesli juz mialbym wybierac miedzy Realem a Barca to wybieram Real, a po drugie to mi troche szkoda Beckhama, przeszedl do takiego klubu i nic nie wygra. ;p
Mialem nadzieje na Real, bo po pierwsze jesli juz mialbym wybierac miedzy Realem a Barca to wybieram Real, a po drugie to mi troche szkoda Beckhama, przeszedl do takiego klubu i nic nie wygra. ;p
- Alizee18
- Juventino
Ja równierz miałem nadzieje ze zwyciezca Ligi Hiszpanskiej w tym sezonie bedzie Real bo zeby było fajniej to jak znowu wygra Barca a zapewne wygra to uda im sie obronic mistrzostwo a Davida Beckhama szkoda bo ostatnio byl w wybornej formie i wkoncu poszedł po rozum do głowy , trenowal ciezko i wytrwale a nie jak zwykle tylko reklamy itp
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2007, 22:24 przez Alizee18, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monte Cristo
- Juventino
oo, Raul wlasnie strzelil 1-1... To moze Real i tak wygra 

- Szilgu
- Juventino
A ja się cieszę, że najprawdopodobniej Barca zdobędzie mistrzostwo
W dzieciństwie przed Juve, kibicowałem właśnie im. Z całego serca nienawidze Realu, więc uciesze się jeśli i tym razem nie zdobędą mistrzostwa
No ale niestety właśnie Reyes zdobył bramkę... Więc jedna bramka dzieli Real od mistrzostwa. Mam nadzieję, że jej nie zdobędą i przegrają walkę o mistrzostwo.

- Monte Cristo
- Juventino
Tak tylko zeby wszyscy wiedzieli, wyglada na to ze Real wygra La Lige.
Wygrywa 3-1 i jest 85 minuta meczu
Wygrywa 3-1 i jest 85 minuta meczu

- Bulentus
- Juventino
no to sie chyba pomylilem....coz, zdarza sie
Gratulacje dla Realu! Chociaz ich nie trawie to musze powiedziec, ze nie skapie im tego tytulu. Dlugo musieli czekac i w koncu sie naczekali. Beckham ma swoj tyul i niech sie ciesza chlopaki.
Gratulacje dla Realu! Chociaz ich nie trawie to musze powiedziec, ze nie skapie im tego tytulu. Dlugo musieli czekac i w koncu sie naczekali. Beckham ma swoj tyul i niech sie ciesza chlopaki.
- PrzemoJuve
- Juventino
z jednej strony szkoda bo realu nie znosze.no i jeszcze capello i canna:(
przeciwko barcy przemawial tylko ronaldinho i jedyny plus mistrzostwa realu to wlasnie to ze w tym roku ten "geniusz,zlote dziecko futbolu,pilkarz nad pilkarzami"nic nie zdobyl i nie pokazal:)
my tez zdobylismy z capello mistrzostwo(nawet 2),niestety nam je ukradli:( ciekawe czy zatrzymaja go jako trenera,bo real nie gra wielkiej pilki,po prostu barca jest w dolku
przeciwko barcy przemawial tylko ronaldinho i jedyny plus mistrzostwa realu to wlasnie to ze w tym roku ten "geniusz,zlote dziecko futbolu,pilkarz nad pilkarzami"nic nie zdobyl i nie pokazal:)
my tez zdobylismy z capello mistrzostwo(nawet 2),niestety nam je ukradli:( ciekawe czy zatrzymaja go jako trenera,bo real nie gra wielkiej pilki,po prostu barca jest w dolku
- wErOn
- Juventino
kolejny raz kapello wygrywa mistrzostwo jakims megaszczesciem i megacudem po megaproblemach. ja za taka nerwowke i meczarnie dziekuje - nigdy wiecej tego pana ani w juve ani w reprezentacji wloch.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- MrWlodek
- Juventino
Cóż, pasowałoby pogratulować, ale z drugiej strony :twisted:
Nie wiem jakim cudem Barca i Sevilla dały sobie wyrwać mistrzostwo, nadal nie mogę tego pojąć. Real nie grał świetnie przez cały sezon dopiero końcówkę miał bardzo dobrą i to w głównej mierze zawierzyło o mistrzostwie (nie wolno zapomnieć o dobrych spotkaniach z Barcą). Trochę będzie mi głupio widzieć Canne cieszącego się z mistrzostwa Hiszpanii, no i ten Capello...
Nie będę gratulował "mistrzom" bo wg. mnie Królewscy nie zasłużyli na to mistrzostwo..
Nie wiem jakim cudem Barca i Sevilla dały sobie wyrwać mistrzostwo, nadal nie mogę tego pojąć. Real nie grał świetnie przez cały sezon dopiero końcówkę miał bardzo dobrą i to w głównej mierze zawierzyło o mistrzostwie (nie wolno zapomnieć o dobrych spotkaniach z Barcą). Trochę będzie mi głupio widzieć Canne cieszącego się z mistrzostwa Hiszpanii, no i ten Capello...
Nie będę gratulował "mistrzom" bo wg. mnie Królewscy nie zasłużyli na to mistrzostwo..

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Wytłumacz mi proszę na czym ten cud i szczęście polegało! Na tym że wygrali mecz z Mallorcą po której jeździli przez cały mecz?wErOn pisze:kolejny raz kapello wygrywa mistrzostwo jakims megaszczesciem i megacudem po megaproblemach. ja za taka nerwowke i meczarnie dziekuje - nigdy wiecej tego pana ani w juve ani w reprezentacji wloch.
Cieszę się że Real wygrał... Może teraz miliony dzieci na całym świecie przejrzy na oczy i dostrzeże że to Juve jest "najfajniejsze" a nie barca

- TURINIO
- Juventino
Nie? A wg Ciebie kto zasłużył..? Przekonana o swojej niesamowitej wielkości Barca?Nie będę gratulował "mistrzom" bo wg. mnie Królewscy nie zasłużyli na to mistrzostwo..
Szanuje Capello za to,że potrafił w odpowiedniej chwili skonsolidować zespół,dokonał przebudowy składu,rządził twardą ręką i pokazał jak postępować z 'gwiazdeczkami' typu Cassano czy Ronaldo...Gratulacje dla 'Królewskich'
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- klsmkr
- Interista
BueheheLukasz_JUVE pisze:Nie będę gratulował "mistrzom" bo wg. mnie Królewscy nie zasłużyli na to mistrzostwo..
Mistrzostwo "słabego" Realu dedykuję wszystkim tym, którzy psioczą na poziom rozgrywek na najwyższym szczeblu we Włoszech

PS. Nie wiem, jakim cudem oni tego dokonali, ale cieszy mnie ich sukces.
- Monte Cristo
- Juventino
Gratulacje Real Madryt, Mistrz Hiszpani 2006/2007.
Tylko tyle mozna powiedziec, nie bede bluzgal ze nie zaslugiwali, ze mieli szczescie, ze cos tam, bo szanuje wszystkie kluby na swiecie, nawet takie jak Inter i Real (co nie znaczy ze nie mozna sie czasami z nich posmiac
).
A tak btw, Capello kolejny raz pokazal ze umie wygrywac. to juz jego trzecie mistrzostwo z rzedu, respect for him.
Tylko tyle mozna powiedziec, nie bede bluzgal ze nie zaslugiwali, ze mieli szczescie, ze cos tam, bo szanuje wszystkie kluby na swiecie, nawet takie jak Inter i Real (co nie znaczy ze nie mozna sie czasami z nich posmiac
A tak btw, Capello kolejny raz pokazal ze umie wygrywac. to juz jego trzecie mistrzostwo z rzedu, respect for him.