CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Mrówa
- Juventino
Można powiedzieć, że mamy swój stolikazia pisze:ja bym chętnie wpadła, powiedzcie mi tylko, czy coś trzeba rezerwować, potwierdzać? aha, i czy mecze oglądacie w tv (jak są) czy komputer/jakieś streamy?

Transmisje jak napisał jammiq. Jest git, raczej nikt nie narzeka, także zapraszamy :!:

- Nedved11rulez
- Juventino
mam prośbę co do Relacji
, Podeślijcie mi 3 Esy:
1.Skład WYjściowy
2.Wynik Do połowy
3.Wynik Koncowy!
Forza Juve!!!

1.Skład WYjściowy
2.Wynik Do połowy
3.Wynik Koncowy!
Forza Juve!!!

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- lisciozerca
- Juventino
Nie wiem czy ja do tego momentu dożyję, ale ok. Fajnie jakbyś wpadła.ah16 pisze:jak uda mi się zorganizować jakiś transport to na koniec pierwszej połowy może jednak się pojawię..do tego czasu relacje po proszę..
Żeby nie było, jutro będzie na spokojnie 8)
- michunowak
- Juventino
Nedved trochę tak :-D Nie ma to jak niedziela bez głosu i łeb jak sklep :C
Ale...da się załatwić to już niebawem :C
- Kozak92
- Juventino
Ja dziś niestety ostrożnie, bo jutro na 6 do pracy
. Jakbym miał do domu tak blisko jak Mrówa to może więcej by się udało wypić, a tak niestety na Północ będzie trza wracać tramwajem i do tego kilkunastominutowy spacerek do domu
.
FJ

FJ
- Nedved11rulez
- Juventino
Już tak nie narzekaj, najlepsze powroty są na Grabówkę w metrowym śniegu przez cmentarz, o 3 w nocye_bianconero pisze:Ja dziś niestety ostrożnie, bo jutro na 6 do pracy. Jakbym miał do domu tak blisko jak Mrówa to może więcej by się udało wypić, a tak niestety na Północ będzie trza wracać tramwajem i do tego kilkunastominutowy spacerek do domu
.
FJ

na TURBObani rzecz Jasna!

ach ten brak głosu....michunowak pisze:Nedved trochę tak :-D Nie ma to jak niedziela bez głosu i łeb jak sklep :C

Oby Za Frekwencją szedł Pozytywny wynik!Mrówa pisze:Chciałbym powiedzieć, że będzie na bogato, ale dziś 3 piwa i do domu spać, bo jutra od rana robota czeka...
Naliczyłem 9 osób.

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- lisciozerca
- Juventino
To całe "unikanie się" to media wykreowały. Nie ma co przejmować się tymi oszczerstwamiah16 pisze:Lisciu i dlatego staram się ze wszelkich sił przyjechać, żeby nie było, iż unikamy się;p...na 99% będę w okolicach 35 minuty meczu;p....

Do wieczora!