azia pisze:ja bym chętnie wpadła, powiedzcie mi tylko, czy coś trzeba rezerwować, potwierdzać? aha, i czy mecze oglądacie w tv (jak są) czy komputer/jakieś streamy?
Można powiedzieć, że mamy swój stolik
Transmisje jak napisał jammiq. Jest git, raczej nikt nie narzeka, także zapraszamy :!:
Ja dziś niestety ostrożnie, bo jutro na 6 do pracy . Jakbym miał do domu tak blisko jak Mrówa to może więcej by się udało wypić, a tak niestety na Północ będzie trza wracać tramwajem i do tego kilkunastominutowy spacerek do domu .
FJ
e_bianconero pisze:Ja dziś niestety ostrożnie, bo jutro na 6 do pracy . Jakbym miał do domu tak blisko jak Mrówa to może więcej by się udało wypić, a tak niestety na Północ będzie trza wracać tramwajem i do tego kilkunastominutowy spacerek do domu .
FJ
Już tak nie narzekaj, najlepsze powroty są na Grabówkę w metrowym śniegu przez cmentarz, o 3 w nocy
na TURBObani rzecz Jasna!
michunowak pisze:Nedved trochę tak :-D Nie ma to jak niedziela bez głosu i łeb jak sklep :C
Ale...da się załatwić to już niebawem :C
ach ten brak głosu....
Mrówa pisze:Chciałbym powiedzieć, że będzie na bogato, ale dziś 3 piwa i do domu spać, bo jutra od rana robota czeka...
Naliczyłem 9 osób.
Oby Za Frekwencją szedł Pozytywny wynik!
I’m gonna run away and never wonder why... I’m gonna run away and open up my mind...