Życie prywatne Bianconerich

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2013, 01:27

francois pisze: Sam na te wczasy pojechał? ;)
Oj nie :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2013, 21:44

Nasz król Artur jest kolejnym zawodnikiem który trafia na okładkę FIFY, dokładnie będzie na okładce dla południowej i środkowej Ameryki.
Obrazek

Forza Juve!
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2013, 22:17

licze ze w koncu zrobia prawdziwa twarz Vidalowi, jak go juz na okladki dawaja to widze ze fejm Vidala dotartł w koncu do EA SPORTS
:roll:

mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2013, 23:13

bendzamin pisze:
francois pisze: Sam na te wczasy pojechał? ;)
Oj nie :D
ta Vidalova świetna - krągłości ma tam gdzie trzeba i takie jak trzeba. Tylko Arturo by mógł te portki podciągnąć, bo wygląda jak pajac :naughty:
Krystek pisze:Nasz król Artur jest kolejnym zawodnikiem który trafia na okładkę FIFY, dokładnie będzie na okładce dla południowej i środkowej Ameryki.
MOMENTO :!: Biały kołnierzyk sugeruje, że będziemy mieli białe spodenki w pierwszym komplecie, a tu coś dziwnego pokazali... (tak, zdaję sobie sprawę, ze w zależności od strojów rywala będziemy mieli białe lub czarne spodenki i się czepiam, no ale...)

EDIT spoko, podkulam ogon :wink: jakiś tak po prostu 2003/2004, te z SerieB (bo 04/05 takie kołnierzyki nijakie), później też (tak teraz na szybkości wygooglowałem) raczej jak mieliśmy białe kołnierzyki, to i białe spodenki (analogicznie z czarnymi) - wyjątkiem jest w zasadzie ostatni sezon. Więc ok - faktycznie, może i w tym zrobią ten myk :) a swoją drogą wolę czarne spodenki, zawsze mi przypominają sezon 2002/2003

@Bazyliszek ta, żeby tylko nie skończył jak Tupac ;p
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2013, 11:59 przez mati888, łącznie zmieniany 2 razy.

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2013, 23:21

mati888 pisze:. Tylko Arturo by mógł te portki podciągnąć, bo wygląda jak pajac :naughty:
no co..styl "Na Tupaca" zawsze na propsie, tym bardziej ze Arturo jest nawet do niego podobny :prochno:

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 07 lipca 2013, 00:06

mati888 pisze:MOMENTO :!: Biały kołnierzyk sugeruje, że będziemy mieli białe spodenki w pierwszym komplecie, a tu coś dziwnego pokazali... (tak, zdaję sobie sprawę, ze w zależności od strojów rywala będziemy mieli białe lub czarne spodenki i się czepiam, no ale...)
http://www.youtube.com/watch?v=CdYVwW3Mf6I

W tym filmiku widać czarny kołnierzyk i białe spodenki. Zatem może będzie po prostu na odwrót? Czarny kołnierz+białe spodenki oraz biały kołnierzyk+czarne spodenki?

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2013, 00:15

Ciekawe kto z Juve na włoskiej Fifce się ukaże :think: Na 11 i 12 (czy 10 i 11) był Chiellini, czyż nie? Na 13 Marchisio?
mati888 pisze:MOMENTO :!: Biały kołnierzyk sugeruje, że będziemy mieli białe spodenki w pierwszym komplecie, a tu coś dziwnego pokazal
JuveStore sugeruje coś innego (takie jak na okładce) :wink:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2013, 12:37

Mateuszello pisze:Ciekawe kto z Juve na włoskiej Fifce się ukaże :think: Na 11 i 12 (czy 10 i 11) był Chiellini, czyż nie? Na 13 Marchisio?
Ja słyszałem że niestety ma być El Shaarawy.

Forza Juve!
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2013, 13:30

Krystek pisze:
Mateuszello pisze:Ciekawe kto z Juve na włoskiej Fifce się ukaże :think: Na 11 i 12 (czy 10 i 11) był Chiellini, czyż nie? Na 13 Marchisio?
Ja słyszałem że niestety ma być El Shaarawy.
Etam niestety. Przynajmniej mu twarz w końcu zrobią, Markiz i Chiello już mają :v

mephisto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2013, 10:17

Ja na włoskiej bardziej spodziewałem się Balotellego. Skąd te newsy o El Kolorowym? Swoją drogą to pewien nie jestem, ale na jakimś trailerze widać było, że El Shaarawy ma zrobiony 'prawdziwą' twarz, natomiast Vidal jest dalej taki sam jak w 13 :(. Trochę sobie w kulki leci to całe EA. Co by nie mówić to PES pod tym względem ładniej postępuje.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 08 lipca 2013, 17:14

mati888 pisze:Arturo by mógł te portki podciągnąć
ostatnio widziałem takie od razu spodenki uszyte do takiego noszenia, w sensie, że "gacie" są przyszyte do "spodenek", coś jak koszulek jest przyszywany długi rękaw albo do swetra koszulka ;) także taka to już chyba moda za którą tacy jak mu zwyczajnie nie nadążają...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2013, 01:19

mephisto pisze:Ja na włoskiej bardziej spodziewałem się Balotellego. Skąd te newsy o El Kolorowym? Swoją drogą to pewien nie jestem, ale na jakimś trailerze widać było, że El Shaarawy ma zrobiony 'prawdziwą' twarz, natomiast Vidal jest dalej taki sam jak w 13 :(. Trochę sobie w kulki leci to całe EA. Co by nie mówić to PES pod tym względem ładniej postępuje.
Pod względem twarzy PES miażdży FIFĘ. Niby FIFA ma większą bazę danych piłkarzy i klubów, ale to się nie przekłada na ilość prawdziwych twarzy piłkarzy.
Porównanie twarzy piłkarzy JUVE w FIFE 13 vs PES 13:
http://www.youtube.com/watch?v=FsImDPSu4tg

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 09 lipca 2013, 02:03

no z tego porównania to wynika, że Fifa miażdży PS, jedynie chyba De Ceglie na korzyść PSa... no i moooooże Buffon, Vidal, Vucinic i Isla nie podobni do siebie ani tu ani tu

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2013, 09:38

To jest coś niesamowitego, żeby nie umieć zrobić twarzy Vidala. Przecież to jest bardzo charakterystyczny facet :prochno: PESowy bliższy prawdy, tylko tak jakby go ktoś pobił. FIFA pokazuje jak wyglądałby Vidal, gdyby schudł z 15 kilo.

Jeszcze fajny jest Chiello. U jednych wygląda jak morderca, u drugich jakby go z Simsów wyciągnęli.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2013, 14:12

Maly pisze:no z tego porównania to wynika, że Fifa miażdży PS, jedynie chyba De Ceglie na korzyść PSa... no i moooooże Buffon, Vidal, Vucinic i Isla nie podobni do siebie ani tu ani tu
Ja nie potrafie pojąć dlaczego niektórzy ludzi na PESa mówią PS ? PS to playstation, a PES to Pro Evolution Soccer ...

ODPOWIEDZ