Życie prywatne Bianconerich
- mati888
- Juventino
ta Vidalova świetna - krągłości ma tam gdzie trzeba i takie jak trzeba. Tylko Arturo by mógł te portki podciągnąć, bo wygląda jak pajac :naughty:bendzamin pisze:Oj niefrancois pisze: Sam na te wczasy pojechał?
MOMENTO :!: Biały kołnierzyk sugeruje, że będziemy mieli białe spodenki w pierwszym komplecie, a tu coś dziwnego pokazali... (tak, zdaję sobie sprawę, ze w zależności od strojów rywala będziemy mieli białe lub czarne spodenki i się czepiam, no ale...)Krystek pisze:Nasz król Artur jest kolejnym zawodnikiem który trafia na okładkę FIFY, dokładnie będzie na okładce dla południowej i środkowej Ameryki.
EDIT spoko, podkulam ogon

@Bazyliszek ta, żeby tylko nie skończył jak Tupac ;p
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2013, 11:59 przez mati888, łącznie zmieniany 2 razy.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
http://www.youtube.com/watch?v=CdYVwW3Mf6Imati888 pisze:MOMENTO :!: Biały kołnierzyk sugeruje, że będziemy mieli białe spodenki w pierwszym komplecie, a tu coś dziwnego pokazali... (tak, zdaję sobie sprawę, ze w zależności od strojów rywala będziemy mieli białe lub czarne spodenki i się czepiam, no ale...)
W tym filmiku widać czarny kołnierzyk i białe spodenki. Zatem może będzie po prostu na odwrót? Czarny kołnierz+białe spodenki oraz biały kołnierzyk+czarne spodenki?
- Mateuszello
- Juventino
Ciekawe kto z Juve na włoskiej Fifce się ukaże
Na 11 i 12 (czy 10 i 11) był Chiellini, czyż nie? Na 13 Marchisio?

JuveStore sugeruje coś innego (takie jak na okładce)mati888 pisze:MOMENTO :!: Biały kołnierzyk sugeruje, że będziemy mieli białe spodenki w pierwszym komplecie, a tu coś dziwnego pokazal
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Alfa i Omega
- Juventino
Etam niestety. Przynajmniej mu twarz w końcu zrobią, Markiz i Chiello już mają :vKrystek pisze:Ja słyszałem że niestety ma być El Shaarawy.Mateuszello pisze:Ciekawe kto z Juve na włoskiej Fifce się ukażeNa 11 i 12 (czy 10 i 11) był Chiellini, czyż nie? Na 13 Marchisio?
- mephisto
- Juventino
Ja na włoskiej bardziej spodziewałem się Balotellego. Skąd te newsy o El Kolorowym? Swoją drogą to pewien nie jestem, ale na jakimś trailerze widać było, że El Shaarawy ma zrobiony 'prawdziwą' twarz, natomiast Vidal jest dalej taki sam jak w 13
. Trochę sobie w kulki leci to całe EA. Co by nie mówić to PES pod tym względem ładniej postępuje.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ostatnio widziałem takie od razu spodenki uszyte do takiego noszenia, w sensie, że "gacie" są przyszyte do "spodenek", coś jak koszulek jest przyszywany długi rękaw albo do swetra koszulkamati888 pisze:Arturo by mógł te portki podciągnąć

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Arcadio Morello
- Juventino
Pod względem twarzy PES miażdży FIFĘ. Niby FIFA ma większą bazę danych piłkarzy i klubów, ale to się nie przekłada na ilość prawdziwych twarzy piłkarzy.mephisto pisze:Ja na włoskiej bardziej spodziewałem się Balotellego. Skąd te newsy o El Kolorowym? Swoją drogą to pewien nie jestem, ale na jakimś trailerze widać było, że El Shaarawy ma zrobiony 'prawdziwą' twarz, natomiast Vidal jest dalej taki sam jak w 13. Trochę sobie w kulki leci to całe EA. Co by nie mówić to PES pod tym względem ładniej postępuje.
Porównanie twarzy piłkarzy JUVE w FIFE 13 vs PES 13:
http://www.youtube.com/watch?v=FsImDPSu4tg

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no z tego porównania to wynika, że Fifa miażdży PS, jedynie chyba De Ceglie na korzyść PSa... no i moooooże Buffon, Vidal, Vucinic i Isla nie podobni do siebie ani tu ani tu
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
To jest coś niesamowitego, żeby nie umieć zrobić twarzy Vidala. Przecież to jest bardzo charakterystyczny facet
PESowy bliższy prawdy, tylko tak jakby go ktoś pobił. FIFA pokazuje jak wyglądałby Vidal, gdyby schudł z 15 kilo.
Jeszcze fajny jest Chiello. U jednych wygląda jak morderca, u drugich jakby go z Simsów wyciągnęli.

Jeszcze fajny jest Chiello. U jednych wygląda jak morderca, u drugich jakby go z Simsów wyciągnęli.
- Wojtek
- Juventino
Ja nie potrafie pojąć dlaczego niektórzy ludzi na PESa mówią PS ? PS to playstation, a PES to Pro Evolution Soccer ...Maly pisze:no z tego porównania to wynika, że Fifa miażdży PS, jedynie chyba De Ceglie na korzyść PSa... no i moooooże Buffon, Vidal, Vucinic i Isla nie podobni do siebie ani tu ani tu