Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach
- ArtHur
- Juventino
Oglądał ktoś mecze Bełchatów - Śląsk? Nie wiedziałem, ze GKS ma tak beznadziejnych kibiców. Podczas robienia oprawy tak krzyczeli na siebie, żeby później nie mieć sił na meczu? A swoją drogą ładna i głośna ekipa z Wrocławia.
- paku
- Juventino
A co to za etap ? Bo ja trochę chyba nie kumam tej większości. Etap sportowy ? Jakby byli na prawdę mocarzami to by mieli 12 pkt przewagi nad Legią, jutrzejszy mecz z Wisła by nie miał znaczenia.FalsoVero pisze:Jak dla mnie i chyba większości sukcesem w polskiej piłce jest dojście do takiego etapu w jakim znalazł się Lech...VirusT pisze::shock: czekaj czekaj, jakie to wy sukcesy odnosicie? :shock: Puchar UEFA zdobyliscie? Bo jak narazie nawet Mistrzowsta Polski nie zgarneliscie,to jakimi sukcesami mozecie sie szczycic :shock:
- Juve Master
- Juventino
Jak mniemam chodzi o to, gdzie udało się zajść Lechowi w PU. Bystry z Ciebie Wiślak. Do zobaczenia jutro na Bułgarskiej, zapraszam na piwo po meczu. Ja stawiam. :>paku pisze:A co to za etap ? Bo ja trochę chyba nie kumam tej większości. Etap sportowy ? Jakby byli na prawdę mocarzami to by mieli 12 pkt przewagi nad Legią, jutrzejszy mecz z Wisła by nie miał znaczenia.
- paku
- Juventino
A gdzie doszli ? To aż taki wielki sukces dla was ? GratulacjeJuve Master pisze:Jak mniemam chodzi o to, gdzie udało się zajść Lechowi w PU. Bystry z Ciebie Wiślak. Do zobaczenia jutro na Bułgarskiej, zapraszam na piwo po meczu. Ja stawiam. :>paku pisze:A co to za etap ? Bo ja trochę chyba nie kumam tej większości. Etap sportowy ? Jakby byli na prawdę mocarzami to by mieli 12 pkt przewagi nad Legią, jutrzejszy mecz z Wisła by nie miał znaczenia.

- Juve Master
- Juventino
Ciekaw jestem, czy Wisełka byłaby chociaż w stanie wyjść z grupy, w której był Lech :> Wątpiepaku pisze:A gdzie doszli ? To aż taki wielki sukces dla was ? Gratulacje

- paku
- Juventino
Masz zamiar się licytować kto kogo pokonał?Juve Master pisze:Ciekaw jestem, czy Wisełka byłaby chociaż w stanie wyjść z grupy, w której był Lech :> Wątpiepaku pisze:A gdzie doszli ? To aż taki wielki sukces dla was ? Gratulacje

- Juve Master
- Juventino
Nie. W ogóle nie zamierzam. Daję już sobie spokój z gdybaniem, bo to faktycznie bez sensu. Ponadto nie odbieram też osiągnięć Wisły w Pucharze UEFA, które jednak miały miejsce dawno temu. (stosunkowopaku pisze:Masz zamiar się licytować kto kogo pokonał?

O tym, która drużyna jest najlepsza w Polsce najpewniej zadecyduje jutrzejszy mecz, na który serdecznie zapraszam do Poznania.
Lech nie doszedł zbyt daleko w PU. Jednak, każdy obiektywny kibic powierdzi, że zaprezentowali się w większości meczów bardzo korzystnie i na pewno nie przynieśli wstydu jak wiele polskich zespołów z czołówki ligowej tabeli na przestrzeni ostatnich paru lat.
- ArtHur
- Juventino
Czyli jeśli zakryje twarz na stadionie to zaplace kilkadziesiat tys. zlotych kary? A po za tym co mają race do bezpieczeństwa? Dlaczego oni chcą zabić ruch kibicowski w Polsce? Dlaczego uważają, że jest niebezpiecznie na stadionach, skoro jest cholera BARDZO BEZPIECZNIE, szczególnie w Ekstraklasie. Dlaczego uważają, że Anglie uważają za wzór?Wnoszenie rac(!), rzucanie przedmiotów na boisko i zakrywanie twarzy będzie od sierpnia przestępstwem - grzywna dla kibola może wynieść dziesiątki tysięcy złotych. Jeśli na stadionie dojdzie do zadymy z winy klubu, zapłaci prawie pół miliona - mówi Adam Rapacki, wiceminister spraw wewnętrznych, autor ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych
PARANOJA!!!
Więcej tu: http://www.sport.pl/pilka/1,65029,64908 ... nawet.html
Ah, no i zaskoczyly mnie koemnatrze czytelników(bo zawsze są przeciwko GW). Ciekawe, czy któryś z tych "mądrych" był na jakimkolwiek stadionie?
- paku
- Juventino
W piątek mecz Wisła - Górnik. Niby pod względem kibicowskim taki sam jak wszystkie mecze na Reymonta na wiosnę, ponieważ nie wpuszczamy kibiców przyjezdnych ze względu na budowę na stadionie. A tu psikus, i dowiaduje się iż Górnik otrzyma 600 biletów. I do tego Górnicy płaczą że za mało. Lol.
- D-Rose
- Juventino
Oni tak zawsze maja. Jak Ruch dal im 2.500 na WDS to tez malo, mimo ze na swoj stadion skapili sie co do biletu dla Chorzowskich. W mysl zasady im mniej tym lepiej.paku pisze:W piątek mecz Wisła - Górnik. Niby pod względem kibicowskim taki sam jak wszystkie mecze na Reymonta na wiosnę, ponieważ nie wpuszczamy kibiców przyjezdnych ze względu na budowę na stadionie. A tu psikus, i dowiaduje się iż Górnik otrzyma 600 biletów. I do tego Górnicy płaczą że za mało. Lol.
- oliver
- Juventino
http://www.legialive.pl/news/30049_Na_m ... oping.html
Wraca normalność
Chyba nie muszę pisać z czym to się wiąże :C :C
Wraca normalność

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- gregor_g4
- Juventino
jak nie masz nic do powiedzenia to po co sie odzywasz?Lypsky pisze:Z czym się to wiąże? Wybierasz się na krytą?
normalność na Legii? wszystko niby ok, tylko ciekawe na jak długo...
- oliver
- Juventino
Nie chodziło mi to pod katem samego siebie. Chodziło mi o to, że wreszcie będzie doping i jest szansa, że będzie to trwało dużej niż jeden mecz, a co za tym idzie powoli powoli i będzie można uświadomić tym co zapomnieli, że kibice Legii są najlepsi w Polsce.Lypsky pisze:Z czym się to wiąże? Wybierasz się na krytą?
Nie trzeba brać ostatnich lat, wystarczy wziąść pod uwagę mecz ze Śląskiem i wynik też nie pozostał obojętny w wobec temu wydarzeniu.Lypsky pisze: Doping tylko z krytej to nie to samo co za starych dobrych lat.
Masz 100% rację, ale piłkarze będą czuli się o wiele lepiej psychicznie słysząc doping z krytej (tych 4tyś czy ile tam się mieści) , niż to że hańbią klub?
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti