Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2009, 11:07

Oglądał ktoś mecze Bełchatów - Śląsk? Nie wiedziałem, ze GKS ma tak beznadziejnych kibiców. Podczas robienia oprawy tak krzyczeli na siebie, żeby później nie mieć sił na meczu? A swoją drogą ładna i głośna ekipa z Wrocławia.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2009, 11:54

FalsoVero pisze:
VirusT pisze::shock: czekaj czekaj, jakie to wy sukcesy odnosicie? :shock: Puchar UEFA zdobyliscie? Bo jak narazie nawet Mistrzowsta Polski nie zgarneliscie,to jakimi sukcesami mozecie sie szczycic :shock:
Jak dla mnie i chyba większości sukcesem w polskiej piłce jest dojście do takiego etapu w jakim znalazł się Lech...
A co to za etap ? Bo ja trochę chyba nie kumam tej większości. Etap sportowy ? Jakby byli na prawdę mocarzami to by mieli 12 pkt przewagi nad Legią, jutrzejszy mecz z Wisła by nie miał znaczenia.

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2009, 12:38

paku pisze:A co to za etap ? Bo ja trochę chyba nie kumam tej większości. Etap sportowy ? Jakby byli na prawdę mocarzami to by mieli 12 pkt przewagi nad Legią, jutrzejszy mecz z Wisła by nie miał znaczenia.
Jak mniemam chodzi o to, gdzie udało się zajść Lechowi w PU. Bystry z Ciebie Wiślak. Do zobaczenia jutro na Bułgarskiej, zapraszam na piwo po meczu. Ja stawiam. :>

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2009, 12:47

Juve Master pisze:
paku pisze:A co to za etap ? Bo ja trochę chyba nie kumam tej większości. Etap sportowy ? Jakby byli na prawdę mocarzami to by mieli 12 pkt przewagi nad Legią, jutrzejszy mecz z Wisła by nie miał znaczenia.
Jak mniemam chodzi o to, gdzie udało się zajść Lechowi w PU. Bystry z Ciebie Wiślak. Do zobaczenia jutro na Bułgarskiej, zapraszam na piwo po meczu. Ja stawiam. :>
A gdzie doszli ? To aż taki wielki sukces dla was ? Gratulacje :D

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2009, 13:13

paku pisze:A gdzie doszli ? To aż taki wielki sukces dla was ? Gratulacje :D
Ciekaw jestem, czy Wisełka byłaby chociaż w stanie wyjść z grupy, w której był Lech :> Wątpie :)

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2009, 14:15

Juve Master pisze:
paku pisze:A gdzie doszli ? To aż taki wielki sukces dla was ? Gratulacje :D
Ciekaw jestem, czy Wisełka byłaby chociaż w stanie wyjść z grupy, w której był Lech :> Wątpie :)
Masz zamiar się licytować kto kogo pokonał? :D

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2009, 14:22

paku pisze:Masz zamiar się licytować kto kogo pokonał? :D
Nie. W ogóle nie zamierzam. Daję już sobie spokój z gdybaniem, bo to faktycznie bez sensu. Ponadto nie odbieram też osiągnięć Wisły w Pucharze UEFA, które jednak miały miejsce dawno temu. (stosunkowo ;) )
O tym, która drużyna jest najlepsza w Polsce najpewniej zadecyduje jutrzejszy mecz, na który serdecznie zapraszam do Poznania.

Lech nie doszedł zbyt daleko w PU. Jednak, każdy obiektywny kibic powierdzi, że zaprezentowali się w większości meczów bardzo korzystnie i na pewno nie przynieśli wstydu jak wiele polskich zespołów z czołówki ligowej tabeli na przestrzeni ostatnich paru lat.

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2009, 12:01

Wnoszenie rac(!), rzucanie przedmiotów na boisko i zakrywanie twarzy będzie od sierpnia przestępstwem - grzywna dla kibola może wynieść dziesiątki tysięcy złotych. Jeśli na stadionie dojdzie do zadymy z winy klubu, zapłaci prawie pół miliona - mówi Adam Rapacki, wiceminister spraw wewnętrznych, autor ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych
Czyli jeśli zakryje twarz na stadionie to zaplace kilkadziesiat tys. zlotych kary? A po za tym co mają race do bezpieczeństwa? Dlaczego oni chcą zabić ruch kibicowski w Polsce? Dlaczego uważają, że jest niebezpiecznie na stadionach, skoro jest cholera BARDZO BEZPIECZNIE, szczególnie w Ekstraklasie. Dlaczego uważają, że Anglie uważają za wzór?
PARANOJA!!!
Więcej tu: http://www.sport.pl/pilka/1,65029,64908 ... nawet.html
Ah, no i zaskoczyly mnie koemnatrze czytelników(bo zawsze są przeciwko GW). Ciekawe, czy któryś z tych "mądrych" był na jakimkolwiek stadionie?

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2009, 10:24

W piątek mecz Wisła - Górnik. Niby pod względem kibicowskim taki sam jak wszystkie mecze na Reymonta na wiosnę, ponieważ nie wpuszczamy kibiców przyjezdnych ze względu na budowę na stadionie. A tu psikus, i dowiaduje się iż Górnik otrzyma 600 biletów. I do tego Górnicy płaczą że za mało. Lol.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2009, 11:07

paku pisze:W piątek mecz Wisła - Górnik. Niby pod względem kibicowskim taki sam jak wszystkie mecze na Reymonta na wiosnę, ponieważ nie wpuszczamy kibiców przyjezdnych ze względu na budowę na stadionie. A tu psikus, i dowiaduje się iż Górnik otrzyma 600 biletów. I do tego Górnicy płaczą że za mało. Lol.
Oni tak zawsze maja. Jak Ruch dal im 2.500 na WDS to tez malo, mimo ze na swoj stadion skapili sie co do biletu dla Chorzowskich. W mysl zasady im mniej tym lepiej.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2009, 17:15

http://www.legialive.pl/news/30049_Na_m ... oping.html

Wraca normalność :D :D Chyba nie muszę pisać z czym to się wiąże :C :C

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2009, 19:57

Z czym się to wiąże? Wybierasz się na krytą?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2009, 20:24

Lypsky pisze:Z czym się to wiąże? Wybierasz się na krytą?
jak nie masz nic do powiedzenia to po co sie odzywasz?

normalność na Legii? wszystko niby ok, tylko ciekawe na jak długo...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2009, 20:32

Nie ciśnieniuj chłopak, nie ciebie się pytałem.
Doping tylko z krytej to nie to samo co za starych dobrych lat.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2009, 20:59

Lypsky pisze:Z czym się to wiąże? Wybierasz się na krytą?
Nie chodziło mi to pod katem samego siebie. Chodziło mi o to, że wreszcie będzie doping i jest szansa, że będzie to trwało dużej niż jeden mecz, a co za tym idzie powoli powoli i będzie można uświadomić tym co zapomnieli, że kibice Legii są najlepsi w Polsce.
Lypsky pisze: Doping tylko z krytej to nie to samo co za starych dobrych lat.
Nie trzeba brać ostatnich lat, wystarczy wziąść pod uwagę mecz ze Śląskiem i wynik też nie pozostał obojętny w wobec temu wydarzeniu.
Masz 100% rację, ale piłkarze będą czuli się o wiele lepiej psychicznie słysząc doping z krytej (tych 4tyś czy ile tam się mieści) , niż to że hańbią klub?

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
ODPOWIEDZ