Serie A (11): JUVENTUS 1-1 Inter
- Internazionale
- Interista
A co wy się podniecacie, że jesteście beniaminkami? Przecież każdy wie, że Juve to nie pierwszy lepszy klub z ulicy, jednak macie osłabienia po spadku do Serie B. Macie - ale to nie oznacza, że nie będziecie walczyć o scudetto. Będziecie - ale mimo to nie wygracie tej walkiIbra_fan pisze: jako beniaminek.

...bo scudetto zdobędzie Inter

Forza Inter!
- Internazionale
- Interista
Na razie może i wam różnicy nie robi, ale uważaj, bo teraz nadchodzi okres panowania Interu w Serie A.Sapo_JuveFan pisze: chlopie przeciez Wy juz macie taka strate do nas ze jedno czy dwa scudetta nie robi nam roznicy - no, ale pomarzyc zawsze mozna
Forza Inter!
- krop
- Juventino
Chyba jak sobie kolego pograsz w FifeInternazionale pisze:Na razie może i wam różnicy nie robi, ale uważaj, bo teraz nadchodzi okres panowania Interu w Serie A.Sapo_JuveFan pisze: chlopie przeciez Wy juz macie taka strate do nas ze jedno czy dwa scudetta nie robi nam roznicy - no, ale pomarzyc zawsze mozna

- Drugo ufficialmente
- Juventino
Panowie troche powagi mówienie, że dobrze tak Figo ze złamał noge to lekka przesada, a co do fanów Interu to nie prowokujcie bez sensu, na takiego typu dyskusje rozmawiajcie na swoim forum!!!
- Internazionale
- Interista
Kropek => O stary!! Wez mnie nie dobijaj... Nie będe z tobą gadał, bo to nie ma sensu
Jeżeli nie wiesz o co mi chodzi (bo tu nie chodzi o to ze Inter wygra teraz np. 10 scudetto z rzędu) to na prawde jesteś po prostu głupi.
...
Fakt, podejście na prawde "zarąbiste"...

...
Fakt, podejście na prawde "zarąbiste"...

Forza Inter!
- alex_pl
- Juventino
Zapewne jak po meczu Milan-Inter wejdę na forum Interu to ujrzę wypowiedzi Lord of San Siro, w którym będzie wyliczał która drużyna miała więcej groźnych sytuacji, a że okaże się iż Inter miał mniej to kolega i tak znajdzie inną statystykę(na pewno nie bramkową) i powie że Inter i tak był lepszy.
Jeszcze raz powiem, to co mówiłem wcześniej, 44 minuta "Goal from nothing" i od tego momentu bronicie się wyprowadzając kontry i rażąc nie skutecznością, mało tego, broniąc się całą drużyną praktycznie, tracicie bramkę, a minutę wcześniej Camor ośmiesza Waszą obronę, TO JEST MISTRZ WłOCH? :shock: graliście z Beniaminkiem w końcu.
PS.Przykro mi z powodu Figo, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
PS2 Przykro mi z powodu Ibrahimovica, że sobie nie pograł
Jeszcze raz powiem, to co mówiłem wcześniej, 44 minuta "Goal from nothing" i od tego momentu bronicie się wyprowadzając kontry i rażąc nie skutecznością, mało tego, broniąc się całą drużyną praktycznie, tracicie bramkę, a minutę wcześniej Camor ośmiesza Waszą obronę, TO JEST MISTRZ WłOCH? :shock: graliście z Beniaminkiem w końcu.

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- Giacobbneri
- Juventino
Widzę , że napinka z dwóch stron w jak najlepszej formie . Nie ma to jak internetowi napinacze
Jeszcze nie ma połowy sezonu a Wy już się kłócicie kto wygra ligę . Oby nie skorzystał ten trzeci
My jeśli chcemy zdobyć mistrzostwo to musimy jednak grać troszkę lepiej .
Co do meczu to cóż - wielki to on nie był . Typowe spotkanie jak na Derby gdzie grają dwa bardzo mocne zespoły . Mógł wygrać Inter , mogliśmy wygrać my toteż remis jest raczej sprawiedliwym wynikiem . My przeważaliśmy , lecz trzeba uczciwie powiedzieć że niewiele zagrożenia z tego było . Te strzały Nedveda
ach . Inter z kolei grał dość słabo ale miał 2-3 kontry gdzie mogli to lepiej rozegrać i niewiadomo czy goli by z tego nie były . Jednak Buffon & Chiellini to klasa. Ja trochę jestem zdziwiony że na prawej flance grał Palla ( który jednak sporo szarpał i miał kilka dobrych akcji w 2 połowie ale widać że "ciągnęło go na lewą" ) a Camor , Marchionni , Hasan i Iaquinta zasiedli na ławie i tak późno Ranieri robił zmiany . Camor to bezsprzecznie gracz kluczowy dla naszej taktyki i z nim w składzie jest o wiele ciekawiej i lepiej to wszystko wygląda na boisku . Troszkę też gra siadła po strzelonym golu ale cóż remis zły nie jest zważywszy na to że goniliśmy wynik i udało się odrobić straty , choć nie ukrywam że liczyłem się że nasi zrobią wszystko żeby wygrać , a nie zaryzykowali pod koniec tak jakbym oczekiwał . Teraz trzeba już koncentrować się na Parmie i tam zgarnąć komplet punktów .

Co do meczu to cóż - wielki to on nie był . Typowe spotkanie jak na Derby gdzie grają dwa bardzo mocne zespoły . Mógł wygrać Inter , mogliśmy wygrać my toteż remis jest raczej sprawiedliwym wynikiem . My przeważaliśmy , lecz trzeba uczciwie powiedzieć że niewiele zagrożenia z tego było . Te strzały Nedveda

- Spitfire
- Juventino
ja bym mu jeszcze nos złamał łokciem 8)JUVE1803 pisze:Panowie troche powagi mówienie, że dobrze tak Figo ze złamał noge to lekka przesada, a co do fanów Interu to nie prowokujcie bez sensu, na takiego typu dyskusje rozmawiajcie na swoim forum!!!
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Del Rajko
- Juventino
Marchionni, Andrade, Boumsong, Camoranesi, Grygera (na początku sezonu), Iaquinta w kadrze co 2 mecz.Lord of San Siro pisze:Z kontuzjami borykamy się od początku sezonu
Za chamstwo nikt nie będzie dżentelmenem. Jaki jest Luis Figo każdy wie.JUVE1803 pisze:mówienie, że dobrze tak Figo ze złamał noge to lekka przesada
Słaba kość musiała puścić
:rotfl: Potrafisz je wymienić? :oops:Internazionale pisze:Inter miał 5-6 stuprocentówek
A już tak całkiem na poważnie, gdy masz na przeciwko siebie Buffona to nie możesz mówić o 100% sytuacjach.
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2007, 22:14 przez Del Rajko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hoffman
- Juventino
Właśnie tak dla mnie wyglądał ten mecz i podpisuje się pod tym w 1oo%.alex_pl pisze:Zapewne jak po meczu Milan-Inter wejdę na forum Interu to ujrzę wypowiedzi Lord of San Siro, w którym będzie wyliczał która drużyna miała więcej groźnych sytuacji, a że okaże się iż Inter miał mniej to kolega i tak znajdzie inną statystykę(na pewno nie bramkową) i powie że Inter i tak był lepszy.
- szuli
- Interista
witam, to moj 1szy post na tym forum i mam nadzieje, ze wniose czasem cos do dyskusji
postaram sie rowniez zagladac tu od czasu do czasu zeby forum było barwniejsze 8)
jesli chodzi o mecz to czytam troche rozne wypowiedzi i niektorzy twierdza ze mecz byl rowny inni ze mieliscie przewage
otoz moim zdaniem byliscie wiecej przy pilce ale nic konkretnego z tego nie wynikalo za to my kontratakowalismy i nie potrafilismy wykonczyc akcji
kazdemu czegos brakowalo wiec mysle ze remis nie jest najgorszy, ale był to remis ze wskazaniem na naszą druzyne
czekam teraz na rewanz i na mecze z milanem i fiorą - te spotkania pokaza kto jest najlepszy a na koniec sezonu wygra poprostu najlepsza druzyna i twierdzenie teraz ze odskoczymy wam na tyle i tyle punktow jest bezpodstawne
a uciecha z tego ze komuś złamno noge jest poprostu głupotą
postaram sie rowniez zagladac tu od czasu do czasu zeby forum było barwniejsze 8)
jesli chodzi o mecz to czytam troche rozne wypowiedzi i niektorzy twierdza ze mecz byl rowny inni ze mieliscie przewage
otoz moim zdaniem byliscie wiecej przy pilce ale nic konkretnego z tego nie wynikalo za to my kontratakowalismy i nie potrafilismy wykonczyc akcji
kazdemu czegos brakowalo wiec mysle ze remis nie jest najgorszy, ale był to remis ze wskazaniem na naszą druzyne
czekam teraz na rewanz i na mecze z milanem i fiorą - te spotkania pokaza kto jest najlepszy a na koniec sezonu wygra poprostu najlepsza druzyna i twierdzenie teraz ze odskoczymy wam na tyle i tyle punktow jest bezpodstawne
a uciecha z tego ze komuś złamno noge jest poprostu głupotą

- Don Tom
- Juventino
Internazionale pisze:Na razie może i wam różnicy nie robi, ale uważaj, bo teraz nadchodzi okres panowania Interu w Serie A.Sapo_JuveFan pisze: chlopie przeciez Wy juz macie taka strate do nas ze jedno czy dwa scudetta nie robi nam roznicy - no, ale pomarzyc zawsze mozna
a co zamiezacie ukrasc nam jeszcze jakiegos zawodnika?!
..a tak na serio to szczerze nie widzi mi sie to.. patrzac realnie to Juventus szybko odmladza sklad.. probuje to robic takze milan i wiele innych klubow.. wiec nie mow mi ze nadzchodzi okres panowania Interu bo z tego co wiem to najlepszych i najbardziej utalentowanych mlodzikow ma JUVE nie ten wasz "klub"..
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- TdF
- Interista
A wy nam?Don Tom pisze:a co zamiezacie ukrasc nam jeszcze jakiegos zawodnika?!
Z tego co wiem to primavera Interu zdobyła ostatnio mistrzostwo. Poza tym, jeśli planujecie budować swoją potęgę na młodzikach to nie wróżę wam sukcesów.z tego co wiem to najlepszych i najbardziej utalentowanych mlodzikow ma JUVE nie ten wasz "klub"..
Inter per Sempre