Serie A (11): JUVENTUS 1-1 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Internazionale

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 21:05

Ibra_fan pisze: jako beniaminek.
A co wy się podniecacie, że jesteście beniaminkami? Przecież każdy wie, że Juve to nie pierwszy lepszy klub z ulicy, jednak macie osłabienia po spadku do Serie B. Macie - ale to nie oznacza, że nie będziecie walczyć o scudetto. Będziecie - ale mimo to nie wygracie tej walki :P :D

...bo scudetto zdobędzie Inter :)

Forza Inter!
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 21:09

Internazionale pisze:...bo scudetto zdobędzie Inter :)
chlopie przeciez Wy juz macie taka strate do nas ze jedno czy dwa scudetta nie robi nam roznicy - no, ale pomarzyc zawsze mozna :smile:

Internazionale

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 21:12

Sapo_JuveFan pisze: chlopie przeciez Wy juz macie taka strate do nas ze jedno czy dwa scudetta nie robi nam roznicy - no, ale pomarzyc zawsze mozna :smile:
Na razie może i wam różnicy nie robi, ale uważaj, bo teraz nadchodzi okres panowania Interu w Serie A.

Forza Inter!
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 21:14

Internazionale pisze:
Sapo_JuveFan pisze: chlopie przeciez Wy juz macie taka strate do nas ze jedno czy dwa scudetta nie robi nam roznicy - no, ale pomarzyc zawsze mozna :smile:
Na razie może i wam różnicy nie robi, ale uważaj, bo teraz nadchodzi okres panowania Interu w Serie A.
Chyba jak sobie kolego pograsz w Fife :) hehe jak tak czytam Twoje wypowiedzi to sie przynajmniej posmiac mozna:D

Drugo ufficialmente

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 21:20

Panowie troche powagi mówienie, że dobrze tak Figo ze złamał noge to lekka przesada, a co do fanów Interu to nie prowokujcie bez sensu, na takiego typu dyskusje rozmawiajcie na swoim forum!!!

Barton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 21:20

Sapo_JuveFan pisze:
Internazionale pisze:...bo scudetto zdobędzie Inter :)
chlopie przeciez Wy juz macie taka strate do nas ze jedno czy dwa scudetta nie robi nam roznicy
Zarąbiste podejście...

Internazionale

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 21:22

Kropek => O stary!! Wez mnie nie dobijaj... Nie będe z tobą gadał, bo to nie ma sensu ;) Jeżeli nie wiesz o co mi chodzi (bo tu nie chodzi o to ze Inter wygra teraz np. 10 scudetto z rzędu) to na prawde jesteś po prostu głupi.

...

Fakt, podejście na prawde "zarąbiste"... :)

Forza Inter!
alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 21:39

Zapewne jak po meczu Milan-Inter wejdę na forum Interu to ujrzę wypowiedzi Lord of San Siro, w którym będzie wyliczał która drużyna miała więcej groźnych sytuacji, a że okaże się iż Inter miał mniej to kolega i tak znajdzie inną statystykę(na pewno nie bramkową) i powie że Inter i tak był lepszy.
Jeszcze raz powiem, to co mówiłem wcześniej, 44 minuta "Goal from nothing" i od tego momentu bronicie się wyprowadzając kontry i rażąc nie skutecznością, mało tego, broniąc się całą drużyną praktycznie, tracicie bramkę, a minutę wcześniej Camor ośmiesza Waszą obronę, TO JEST MISTRZ WłOCH? :shock: graliście z Beniaminkiem w końcu.
PS.Przykro mi z powodu Figo, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
PS2 Przykro mi z powodu Ibrahimovica, że sobie nie pograł :)

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 21:45

Widzę , że napinka z dwóch stron w jak najlepszej formie . Nie ma to jak internetowi napinacze :D Jeszcze nie ma połowy sezonu a Wy już się kłócicie kto wygra ligę . Oby nie skorzystał ten trzeci :P My jeśli chcemy zdobyć mistrzostwo to musimy jednak grać troszkę lepiej .

Co do meczu to cóż - wielki to on nie był . Typowe spotkanie jak na Derby gdzie grają dwa bardzo mocne zespoły . Mógł wygrać Inter , mogliśmy wygrać my toteż remis jest raczej sprawiedliwym wynikiem . My przeważaliśmy , lecz trzeba uczciwie powiedzieć że niewiele zagrożenia z tego było . Te strzały Nedveda :/ ach . Inter z kolei grał dość słabo ale miał 2-3 kontry gdzie mogli to lepiej rozegrać i niewiadomo czy goli by z tego nie były . Jednak Buffon & Chiellini to klasa. Ja trochę jestem zdziwiony że na prawej flance grał Palla ( który jednak sporo szarpał i miał kilka dobrych akcji w 2 połowie ale widać że "ciągnęło go na lewą" ) a Camor , Marchionni , Hasan i Iaquinta zasiedli na ławie i tak późno Ranieri robił zmiany . Camor to bezsprzecznie gracz kluczowy dla naszej taktyki i z nim w składzie jest o wiele ciekawiej i lepiej to wszystko wygląda na boisku . Troszkę też gra siadła po strzelonym golu ale cóż remis zły nie jest zważywszy na to że goniliśmy wynik i udało się odrobić straty , choć nie ukrywam że liczyłem się że nasi zrobią wszystko żeby wygrać , a nie zaryzykowali pod koniec tak jakbym oczekiwał . Teraz trzeba już koncentrować się na Parmie i tam zgarnąć komplet punktów .

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 22:03

JUVE1803 pisze:Panowie troche powagi mówienie, że dobrze tak Figo ze złamał noge to lekka przesada, a co do fanów Interu to nie prowokujcie bez sensu, na takiego typu dyskusje rozmawiajcie na swoim forum!!!
ja bym mu jeszcze nos złamał łokciem 8)

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 22:08

Lord of San Siro pisze:Z kontuzjami borykamy się od początku sezonu
Marchionni, Andrade, Boumsong, Camoranesi, Grygera (na początku sezonu), Iaquinta w kadrze co 2 mecz.
JUVE1803 pisze:mówienie, że dobrze tak Figo ze złamał noge to lekka przesada
Za chamstwo nikt nie będzie dżentelmenem. Jaki jest Luis Figo każdy wie.
Słaba kość musiała puścić
Internazionale pisze:Inter miał 5-6 stuprocentówek
:rotfl: Potrafisz je wymienić? :oops:
A już tak całkiem na poważnie, gdy masz na przeciwko siebie Buffona to nie możesz mówić o 100% sytuacjach.
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2007, 22:14 przez Del Rajko, łącznie zmieniany 1 raz.

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 22:13

alex_pl pisze:Zapewne jak po meczu Milan-Inter wejdę na forum Interu to ujrzę wypowiedzi Lord of San Siro, w którym będzie wyliczał która drużyna miała więcej groźnych sytuacji, a że okaże się iż Inter miał mniej to kolega i tak znajdzie inną statystykę(na pewno nie bramkową) i powie że Inter i tak był lepszy.
Jeszcze raz powiem, to co mówiłem wcześniej, 44 minuta "Goal from nothing" i od tego momentu bronicie się wyprowadzając kontry i rażąc nie skutecznością, mało tego, broniąc się całą drużyną praktycznie, tracicie bramkę, a minutę wcześniej Camor ośmiesza Waszą obronę, TO JEST MISTRZ WłOCH? :shock: graliście z Beniaminkiem w końcu.
PS.Przykro mi z powodu Figo, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
PS2 Przykro mi z powodu Ibrahimovica, że sobie nie pograł :)
Właśnie tak dla mnie wyglądał ten mecz i podpisuje się pod tym w 1oo%.

szuli

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 22:18

witam, to moj 1szy post na tym forum i mam nadzieje, ze wniose czasem cos do dyskusji
postaram sie rowniez zagladac tu od czasu do czasu zeby forum było barwniejsze 8)

jesli chodzi o mecz to czytam troche rozne wypowiedzi i niektorzy twierdza ze mecz byl rowny inni ze mieliscie przewage
otoz moim zdaniem byliscie wiecej przy pilce ale nic konkretnego z tego nie wynikalo za to my kontratakowalismy i nie potrafilismy wykonczyc akcji
kazdemu czegos brakowalo wiec mysle ze remis nie jest najgorszy, ale był to remis ze wskazaniem na naszą druzyne

czekam teraz na rewanz i na mecze z milanem i fiorą - te spotkania pokaza kto jest najlepszy a na koniec sezonu wygra poprostu najlepsza druzyna i twierdzenie teraz ze odskoczymy wam na tyle i tyle punktow jest bezpodstawne
a uciecha z tego ze komuś złamno noge jest poprostu głupotą

Obrazek
Don Tom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 23:07

Internazionale pisze:

a co zamiezacie ukrasc nam jeszcze jakiegos zawodnika?!
..a tak na serio to szczerze nie widzi mi sie to.. patrzac realnie to Juventus szybko odmladza sklad.. probuje to robic takze milan i wiele innych klubow.. wiec nie mow mi ze nadzchodzi okres panowania Interu bo z tego co wiem to najlepszych i najbardziej utalentowanych mlodzikow ma JUVE nie ten wasz "klub"..

JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2007, 23:32

Don Tom pisze:a co zamiezacie ukrasc nam jeszcze jakiegos zawodnika?!
A wy nam?
z tego co wiem to najlepszych i najbardziej utalentowanych mlodzikow ma JUVE nie ten wasz "klub"..
Z tego co wiem to primavera Interu zdobyła ostatnio mistrzostwo. Poza tym, jeśli planujecie budować swoją potęgę na młodzikach to nie wróżę wam sukcesów.

Inter per SempreObrazek
Zablokowany