Mercato (2012-2014)
- bendzamin
- Redaktor

Wprowadzili nowe, trochę bardziej zakręcone przepisy.zoff pisze:A nie podnieśli tego limitu non-EU do dwóch na okienko transferowe?
http://www.juvepoland.com/news.php?id=25983 - polecam lekturę tego newsa i komentarzy zahora pod nim
- Lucas87
- Juventino

Zunigę trzeba zrozumieć. Chłop znalazł się w niezbyt komfortowej sytuacji. Z Lulicem ten sam problem co z Kolarovem niestety. Jeśli nie sprzedamy któregoś z wymienionych powyżej zawodników- to patowa sytuacja. Ciekawe czy wobec tych problemów powróci temat Bonaventury.
- Dolce Vita
- Juventino

Czyli z Lazio Lulicia możemy bez problemu ściągać? Kurczę, niech w końcu kraje Bałkańskie wejdą do UE 
- Kucharius1
- Juventino

Owszem możemy, gdyby nie to że Lazio nam go nie sprzeda. Chyba że z naszej strony pojawi się jakaś szalona oferta, ale to nie możliwe, bo Beppe takiej nie złoży, a i Lulic nie jest takim pewniakiem by za niego bulić więcej niż 10 mln.
PS. Coraz częściej pojawia się tutaj syndrom fana Realu. Piszemy o nabywaniu zawodników tak, jakby ich obecne kluby nie miały w tej kwestii nic do powiedzenia.
PS. Coraz częściej pojawia się tutaj syndrom fana Realu. Piszemy o nabywaniu zawodników tak, jakby ich obecne kluby nie miały w tej kwestii nic do powiedzenia.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2013, 14:51 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 51 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Moze mi ktos powiedzieć o co chodzi z tym podskakiwaniem Zunigi?
- stahoo
- Juventino

Śmieciarze śpiewali 'kto nie skacze, ten za Juve'.
Daleki byłbym od tego stwierdzenia, bo umówmy się, że w kwestii wielkich medialnie transferów nie jesteśmy rozpieszczani. Natomiast na forum da sie wyczuć hipokryzję: Nie oddawać Vidala Realowi, postawić zaporę w postaci ceny, np 50 mln € vs 30 mln € za Joveticia? Ale jak to? On jest wart z 20!Kucharius1 pisze: PS. Coraz częściej pojawia się tutaj syndrom fana Realu. Piszemy o nabywaniu zawodników tak, jakby ich obecne kluby nie miały w tej kwestii nic do powiedzenia.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2013, 15:21 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Nie było żadnego oficjalnego potwierdzenia, ale według Transfermarkt po rocznym wypożyczeniu 19-letniego Elvisa Kabashiego z Empoli, zdecydowaliśmy się na jego wykupienie za 1,8 mln euro. W zeszłym sezonie w Primaverze grającej 3-5-2, biegał on po lewej stronie. Jest lewonożny i chyba ma kopa tą lewą nogą (jego gol z meczu z Belgią U-19):
- kdzr
- Juventino

Ty se możesz nie chcieć. Na szczęście to nie Ty jesteś osobą odpowiadającą za transfery. Co miał zrobić? Przecież nigdy nie wiadomo co tym zwierzakom strzeli do łba, podskoczył, ale nie sądzę, by sprawiło mu to jakąkolwiek frajdę...Dolce Vita pisze:Ja już go w Juventusie nie chce.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Eric6666
- Juventino

Ogbonna mówił, że nigdy nie zagra w Juventusie i czy ktoś mu się dziwi? i teraz życzę mu, aby został jednym z najlepszych obrońców w lidze.
Isla na samym początku wypalił z Realem i jego notowania dla kibiców poleciały, że hoho...
piłkarze to zawodowcy i powinni się odpowiednio zachowywać. Można mówić, że nie chcemy Hamsika, bo on otwarcie chce walczyć z Juventusem i walczyć na słowne zaczepki. Zuniga zrobił to co każdy w Napoli? ( wnioskuje, nie widziałem sytuacji), bo jest zawodnikiem Napoli i powinien się zachowywać jak ich zawodnik. Wolelibyście Zunigę, który przestałby chodzić na treningi, pobił prezydenta klubu, zwyzywał trenera, aby wymusić na nich transfer? ( nie odpowiadajcie
).
Jestem niesamowicie dumny i szczęśliwy, że Juventus niszczy takich jak Napoli swoją klasą i zachowaniem. Nie walczą na słowne zaczepki, bo to nigdzie nie prowadzi. A zawodnicy jak Buffon, wcześniej Del Piero itd., którzy są też niesamowici także po za klubem mogą nam zazdrościć wszyscy.
Isla na samym początku wypalił z Realem i jego notowania dla kibiców poleciały, że hoho...
piłkarze to zawodowcy i powinni się odpowiednio zachowywać. Można mówić, że nie chcemy Hamsika, bo on otwarcie chce walczyć z Juventusem i walczyć na słowne zaczepki. Zuniga zrobił to co każdy w Napoli? ( wnioskuje, nie widziałem sytuacji), bo jest zawodnikiem Napoli i powinien się zachowywać jak ich zawodnik. Wolelibyście Zunigę, który przestałby chodzić na treningi, pobił prezydenta klubu, zwyzywał trenera, aby wymusić na nich transfer? ( nie odpowiadajcie
Jestem niesamowicie dumny i szczęśliwy, że Juventus niszczy takich jak Napoli swoją klasą i zachowaniem. Nie walczą na słowne zaczepki, bo to nigdzie nie prowadzi. A zawodnicy jak Buffon, wcześniej Del Piero itd., którzy są też niesamowici także po za klubem mogą nam zazdrościć wszyscy.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Sebkovič
- Juventino

Liverpool wyraził chęć pozyskania Matriego. W grę wchodzi nawet wymiana za Fabio Boriniego. Kwotowo to nawet wielkiej różnicy nie ma ( o milion droższy Matri), obaj grają na tych samych pozycjach a na plus za Borinim przemawia wiek tylko, że nie widziałem tego młodego włocha tak naprawdę w akcji.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- Dolce Vita
- Juventino

Napisałem JA. Nikomu nie każę uważać tak samo więc się tak nie spinaj.kdzr pisze:Ty se możesz nie chcieć. Na szczęście to nie Ty jesteś osobą odpowiadającą za transfery. Co miał zrobić? Przecież nigdy nie wiadomo co tym zwierzakom strzeli do łba, podskoczył, ale nie sądzę, by sprawiło mu to jakąkolwiek frajdę...Dolce Vita pisze:Ja już go w Juventusie nie chce.
- StaryDobryNedved
- Juventino

To słabo oglądasz Serie A bo ja pamiętam jaką świetna rundę wiosenną zaliczył przed Euro, na które z resztą pojechał.sebinho86 pisze:Liverpool wyraził chęć pozyskania Matriego. W grę wchodzi nawet wymiana za Fabio Boriniego. Kwotowo to nawet wielkiej różnicy nie ma ( o milion droższy Matri), obaj grają na tych samych pozycjach a na plus za Borinim przemawia wiek tylko, że nie widziałem tego młodego włocha tak naprawdę w akcji.