Jakiej muzy sluchacie ??
- herr_braun
- Juventino
Nie wiem czy ktoś z was slyszal o takim zespole STATIC X. Jest to moja ulubiona kapela i gdybym miał ją zakwalifikować do jakiegośtypu to pewnie byłby to NU Metal. Oprócz tego słucham ( w nawiasach najlepsze piosenki):
System of a down (innervision)
Godsmack (re-align)
Marlin Manson (the gold age of grotesque)
Limp Bizkit (Gimme the mic)
linkin Park (from the inside)
Korn (got the life)
iron maiden(nomad)
sepultura (bloody roots)
slipknot (vermilion vol.2)
System of a down (innervision)
Godsmack (re-align)
Marlin Manson (the gold age of grotesque)
Limp Bizkit (Gimme the mic)
linkin Park (from the inside)
Korn (got the life)
iron maiden(nomad)
sepultura (bloody roots)
slipknot (vermilion vol.2)
- Kali
- Juventino
Zgadzam się z tobą "herr_braun" NU METAL to dobra rzecz. Osobiście uważam Linkin Park za NAJLEPSZY zespół na świecie
. Lubie też posłuchać dobrego rapu (nie polski Hip-hop). Podobają mi się również niektóre piosenki "pop", czasami Marlin Manson (Sweet Dreams-polecam).

Ti Amo Juve!
- K.
- Juventino
wspólczuje jeśli ktoś nie zna języka i przede wszystkim tematu, ale jesli ktoś radzi sobie z textami Linkin Park, POD, SOAD i innych kapel nazywanymi w MTV nu-metalowymi, powinien poradzić sobie z tym dość prostym textemJaro pisze:Mógłbyś przetłumaczyćto jest polskie forum i myśle że zawarcie tych 101 punktów w JEZYKU POLSKIM sprawi iż to moze byc szerzej dostępny temat do dyskusji
![]()
![]()
![]()
no chyba, że ktoś słucha bo 'fajnie brzmi' 8) ...

- Jaro
- Juventino
No owszem też współczuje jak ktoś nie zna wogóle żadnego języka obcego języka-ale weź poprawke na to że niektórzy mogą znać język perfecto ale np niemieckikyle666 pisze:wspólczuje jeśli ktoś nie zna języka i przede wszystkim tematu, ale jesli ktoś radzi sobie z textami Linkin Park, POD, SOAD i innych kapel nazywanymi w MTV nu-metalowymi, powinien poradzić sobie z tym dość prostym textemJaro pisze:Mógłbyś przetłumaczyćto jest polskie forum i myśle że zawarcie tych 101 punktów w JEZYKU POLSKIM sprawi iż to moze byc szerzej dostępny temat do dyskusji
![]()
![]()
![]()
no chyba, że ktoś słucha bo 'fajnie brzmi' 8) ...

A ja myśle tylko o naszych młodszych forumowiczach którzy mogliby poprzez dyskusje zdobyć wiele umiejętności ale argumenty wyrażane w języku angielskim mogą ich troche odstraszyć 8) Widzisz jaki ja jestem dobry

Pozdro