Jakiej muzy sluchacie ??

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2004, 22:14

Nie wiem czy ktoś z was slyszal o takim zespole STATIC X. Jest to moja ulubiona kapela i gdybym miał ją zakwalifikować do jakiegośtypu to pewnie byłby to NU Metal. Oprócz tego słucham ( w nawiasach najlepsze piosenki):
System of a down (innervision)
Godsmack (re-align)
Marlin Manson (the gold age of grotesque)
Limp Bizkit (Gimme the mic)
linkin Park (from the inside)
Korn (got the life)
iron maiden(nomad)
sepultura (bloody roots)
slipknot (vermilion vol.2)

Kali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2004, 22:58

Zgadzam się z tobą "herr_braun" NU METAL to dobra rzecz. Osobiście uważam Linkin Park za NAJLEPSZY zespół na świecie :D . Lubie też posłuchać dobrego rapu (nie polski Hip-hop). Podobają mi się również niektóre piosenki "pop", czasami Marlin Manson (Sweet Dreams-polecam).

Ti Amo Juve!
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2004, 00:18

Jaro pisze:Mógłbyś przetłumaczyć :wink: to jest polskie forum i myśle że zawarcie tych 101 punktów w JEZYKU POLSKIM sprawi iż to moze byc szerzej dostępny temat do dyskusji :wink: :wink: :D :D
wspólczuje jeśli ktoś nie zna języka i przede wszystkim tematu, ale jesli ktoś radzi sobie z textami Linkin Park, POD, SOAD i innych kapel nazywanymi w MTV nu-metalowymi, powinien poradzić sobie z tym dość prostym textem

no chyba, że ktoś słucha bo 'fajnie brzmi' 8) ...

Obrazek
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2004, 10:24

kyle666 pisze:
Jaro pisze:Mógłbyś przetłumaczyć :wink: to jest polskie forum i myśle że zawarcie tych 101 punktów w JEZYKU POLSKIM sprawi iż to moze byc szerzej dostępny temat do dyskusji :wink: :wink: :D :D
wspólczuje jeśli ktoś nie zna języka i przede wszystkim tematu, ale jesli ktoś radzi sobie z textami Linkin Park, POD, SOAD i innych kapel nazywanymi w MTV nu-metalowymi, powinien poradzić sobie z tym dość prostym textem

no chyba, że ktoś słucha bo 'fajnie brzmi' 8) ...
No owszem też współczuje jak ktoś nie zna wogóle żadnego języka obcego języka-ale weź poprawke na to że niektórzy mogą znać język perfecto ale np niemiecki :wink: Angielski nie jest w polsce obowiązującym językiem obcym:są jeszcze niemiecki,francuski,hiszpański,włoski,rosyjski :D Ktoś Ci rzuci wstawkę w języku hiszpańskim to zobaczymy jak ze słownikiem będziesz latał :lol:
A ja myśle tylko o naszych młodszych forumowiczach którzy mogliby poprzez dyskusje zdobyć wiele umiejętności ale argumenty wyrażane w języku angielskim mogą ich troche odstraszyć 8) Widzisz jaki ja jestem dobry :D
Pozdro :)

ODPOWIEDZ