Serie A 12/13 (35): JUVENTUS 1-0 Palermo [DPL na meczu!] 31!

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 03:16

Nie wiem czy to od Was chłopaki, ale jak oglądałem relację live, to na jednym z placów widziałem flagę Polski :wink:

Relacja od Sky jak coś i było to przed wyjazdem pullmana, kiedy jeden z reporterów mówił np. kiedy przybędą na dany plac bądź prosił o okrzyki dla konkretnego piłkarza.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 10:02

Ein pisze:Nie wiem czy to od Was chłopaki, ale jak oglądałem relację live, to na jednym z placów widziałem flagę Polski :wink:
na Placu Piazza Vittorio Veneto spędziliśmy sporo czasu oczywiście z flagą :D

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 10:39

Obszerne multimedia ze SKY w HD do pobrania na konkurencyjnym portalu :wink:

Nie, żebym reklamował, ale natknąłem się, to informuję.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 12:34

Bazyliszek pisze:
Lato1897 pisze:Dzisiaj rano w radiu RMF MAXXX we fleszu sportowym też wyraźnie powiedzieli, że było to 31 mistrzostwo, więc nie jest tak źle z tymi polskimi mediami :wink:
teleexpres o 17:00 rowniez powiedzial o 31 mistrzostwach ;)
Za to w sporcie na TVN w niedzielę myślałem, że tylko powiedzą że Juve obroniło tytuł, ale musieli na koniec dodać zdanie o 29 :/

Ale trudno, tak widnieje oficjalnie, to tak podają.
Swoją drogą lipę mają ci co kupili koszulki z "29", była taka akcja kilka lat temu :smile:

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 13:20

@D@$ pisze:Ale trudno, tak widnieje oficjalnie, to tak podają.
Swoją drogą lipę mają ci co kupili koszulki z "29", była taka akcja kilka lat temu :smile:
Nawet nic nie mów... :prochno:

Krótko i na temat, panowie - 31!!!!!!!!1111razrazraz

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 13:40

Teleexpres, TVN, Panorama? Panowie bądźmy poważni. Czy kiedykolwiek te źródła podawały jakieś ciekawe informacje związane stricte z naszym klubem?

Ilość Scudetto to jest dobra kwestia przy segregacji wiernych kibiców od sezonowców, którzy mogli przybyć po tym sezonie z okazji tegorocznej Champions League.

Obrazek
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 13:50

zoff pisze:Teleexpres, TVN, Panorama? Panowie bądźmy poważni. Czy kiedykolwiek te źródła podawały jakieś ciekawe informacje związane stricte z naszym klubem?

Ilość Scudetto to jest dobra kwestia przy segregacji wiernych kibiców od sezonowców, którzy mogli przybyć po tym sezonie z okazji tegorocznej Champions League.
Moze przy zakladaniu konta na JP damy pytanie potwierdzajace czy jestes kibicem Juve? Znaczy w sensie, ile Juventus zdobyl razy Scudetto? :D
(i jedyna dopuszczalna odpowiedzia bedzie 31?)
Jeden z moich kolegow spotkal gdzies juz takie pytania przy logowaniu sie na forum anglojezyczne, nie pamietam juz kto, i jakiego klubu, ale mysle, ze taka segregacja nie bylaby glupim pomyslem.

A propos, wiadomo juz ile odpocznie sobie Pogba?

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 13:56

Dobry Mudżyn pisze: A propos, wiadomo juz ile odpocznie sobie Pogba?
Paul może już lecieć na Malediwy, pierwszy oficjalny mecz Juventusu w którym będzie mógł zagrać to mecz o Superpuchar Włoch 13/14.

Obrazek
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 15:36

8) wjazd autokaru już na Piazzo Castello

http://www.giornalettismo.com/archives/ ... alermo-99/

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 16:10

zoff pisze:Teleexpres, TVN, Panorama? Panowie bądźmy poważni. Czy kiedykolwiek te źródła podawały jakieś ciekawe informacje związane stricte z naszym klubem?
kuźwa, czego wy chcecie dzieci? oczekujecie, że Maciej Orłoś w teleexpresie będzie krzyczał "31 na boisku!", Monika Olejnik będzie mówiła : "Federacja zabrała Juventusowi 2 mistrzostwa włoch, ale tak naprawdę to spisek morattiego i figc wymierzony w moggiego" itd? Bądźmy poważni, no ludzie.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 17:54

Ja myślę, że te polskie media, które podały informacje o 31 mistrzostwie dla Juventusu, same nie były świadome o czym mówią. Nie sprawdziły żadnych źródeł itd., tylko spojrzały na flagi na stadionach i po tym złożyły informacje. Także nie byłbym taki zadowolony na waszym miejscu, że oni podają info zgodne z życzeniami kibiców Juve. Oglądałem wczoraj serwis sportowy po wiadomościach i Kurowski wyraźnie powiedział o 29 mistrzostwach, bo pewnie oni w tej redakcji bardziej się orientują w tych sprawach. Na koniec jeszcze jakiś włoski fan Juve krzyczał do kamery coś w stylu "Nakupujemy top playerów i za rok wygramy Lidze Mistrzów!!!!!111" :prochno:

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 20:15

@D@$ pisze:Swoją drogą lipę mają ci co kupili koszulki z "29", była taka akcja kilka lat temu :smile:
Jak i ci, którzy noszą koszulki z nazwiskiem Trezeguet czy Nedveda, nie? Przecież oni już nie grają w Juve.

Już kiedyś (podczas tej akcji) była mowa o tym, że jak zdobędziemy kolejne tytuły to będziemy 'w plecy'. Zgodnie jednak stwierdzono, że będzie to symbol tego iż żaden z nas nie zgadza się z kradzieżą tych 2 tytułów. Ja w żadnym wypadku swojej koszulki nie odstawiam. :prochno:

MVP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 22:33

pan Zambrotta pisze:
kuźwa, czego wy chcecie dzieci? oczekujecie, że Maciej Orłoś w teleexpresie będzie krzyczał "31 na boisku!", Monika Olejnik będzie mówiła : "Federacja zabrała Juventusowi 2 mistrzostwa włoch, ale tak naprawdę to spisek morattiego i figc wymierzony w moggiego" itd? Bądźmy poważni, no ludzie.
Tego właśnie chcemy!

Chcieć a mieć :(
Swoją drogą szkoda że Monika nie jest kibicem Juve, pewnie by coś zdziałała :smile:

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2013, 23:03

MVP pisze:
pan Zambrotta pisze:
Tego właśnie chcemy!

Chcieć a mieć :(
Swoją drogą szkoda że Monika nie jest kibicem Juve, pewnie by coś zdziałała :smile:
Mam nadzieje, ze to niezbyt smaczny zart.
:doh:
How about- no thank you. We don't want any !
Nie chcemy takich kibiców jak towarzyszka Stokrotka. :x
Chyba bym sie wkurzyl jakby ta kobieta (bardziej nie trawie tylko Szczuki i Senyszyn) byla kibicka Juve. :snooty:

Ale w sumie, dla nieogarnietych Januszkow, lepiej, ze w eter idzie ze mamy 31 mistrzostw. JA sie z tego powodu ciesze. :ok:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Zablokowany