Serie A 12/13 (35): JUVENTUS 1-0 Palermo [DPL na meczu!] 31!
- Ein
- Juventino
Nie wiem czy to od Was chłopaki, ale jak oglądałem relację live, to na jednym z placów widziałem flagę Polski
Relacja od Sky jak coś i było to przed wyjazdem pullmana, kiedy jeden z reporterów mówił np. kiedy przybędą na dany plac bądź prosił o okrzyki dla konkretnego piłkarza.
Relacja od Sky jak coś i było to przed wyjazdem pullmana, kiedy jeden z reporterów mówił np. kiedy przybędą na dany plac bądź prosił o okrzyki dla konkretnego piłkarza.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- charles
- Juventino
na Placu Piazza Vittorio Veneto spędziliśmy sporo czasu oczywiście z flagąEin pisze:Nie wiem czy to od Was chłopaki, ale jak oglądałem relację live, to na jednym z placów widziałem flagę Polski![]()

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- wojczech7
- Juventino
Obszerne multimedia ze SKY w HD do pobrania na konkurencyjnym portalu
Nie, żebym reklamował, ale natknąłem się, to informuję.
Nie, żebym reklamował, ale natknąłem się, to informuję.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- @D@$
- Juventino
Za to w sporcie na TVN w niedzielę myślałem, że tylko powiedzą że Juve obroniło tytuł, ale musieli na koniec dodać zdanie o 29Bazyliszek pisze:teleexpres o 17:00 rowniez powiedzial o 31 mistrzostwachLato1897 pisze:Dzisiaj rano w radiu RMF MAXXX we fleszu sportowym też wyraźnie powiedzieli, że było to 31 mistrzostwo, więc nie jest tak źle z tymi polskimi mediami

Ale trudno, tak widnieje oficjalnie, to tak podają.
Swoją drogą lipę mają ci co kupili koszulki z "29", była taka akcja kilka lat temu
- Pawełek
- Juventino
Nawet nic nie mów...@D@$ pisze:Ale trudno, tak widnieje oficjalnie, to tak podają.
Swoją drogą lipę mają ci co kupili koszulki z "29", była taka akcja kilka lat temu

Krótko i na temat, panowie - 31!!!!!!!!1111razrazraz
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Teleexpres, TVN, Panorama? Panowie bądźmy poważni. Czy kiedykolwiek te źródła podawały jakieś ciekawe informacje związane stricte z naszym klubem?
Ilość Scudetto to jest dobra kwestia przy segregacji wiernych kibiców od sezonowców, którzy mogli przybyć po tym sezonie z okazji tegorocznej Champions League.
Ilość Scudetto to jest dobra kwestia przy segregacji wiernych kibiców od sezonowców, którzy mogli przybyć po tym sezonie z okazji tegorocznej Champions League.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Moze przy zakladaniu konta na JP damy pytanie potwierdzajace czy jestes kibicem Juve? Znaczy w sensie, ile Juventus zdobyl razy Scudetto?zoff pisze:Teleexpres, TVN, Panorama? Panowie bądźmy poważni. Czy kiedykolwiek te źródła podawały jakieś ciekawe informacje związane stricte z naszym klubem?

(i jedyna dopuszczalna odpowiedzia bedzie 31?)
Jeden z moich kolegow spotkal gdzies juz takie pytania przy logowaniu sie na forum anglojezyczne, nie pamietam juz kto, i jakiego klubu, ale mysle, ze taka segregacja nie bylaby glupim pomyslem.
A propos, wiadomo juz ile odpocznie sobie Pogba?
BESTER MANN, BESTEEER !

- charles
- Juventino
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- pan Zambrotta
- Juventino
kuźwa, czego wy chcecie dzieci? oczekujecie, że Maciej Orłoś w teleexpresie będzie krzyczał "31 na boisku!", Monika Olejnik będzie mówiła : "Federacja zabrała Juventusowi 2 mistrzostwa włoch, ale tak naprawdę to spisek morattiego i figc wymierzony w moggiego" itd? Bądźmy poważni, no ludzie.zoff pisze:Teleexpres, TVN, Panorama? Panowie bądźmy poważni. Czy kiedykolwiek te źródła podawały jakieś ciekawe informacje związane stricte z naszym klubem?
- ewerthon
- Juventino
Ja myślę, że te polskie media, które podały informacje o 31 mistrzostwie dla Juventusu, same nie były świadome o czym mówią. Nie sprawdziły żadnych źródeł itd., tylko spojrzały na flagi na stadionach i po tym złożyły informacje. Także nie byłbym taki zadowolony na waszym miejscu, że oni podają info zgodne z życzeniami kibiców Juve. Oglądałem wczoraj serwis sportowy po wiadomościach i Kurowski wyraźnie powiedział o 29 mistrzostwach, bo pewnie oni w tej redakcji bardziej się orientują w tych sprawach. Na koniec jeszcze jakiś włoski fan Juve krzyczał do kamery coś w stylu "Nakupujemy top playerów i za rok wygramy Lidze Mistrzów!!!!!111" 

- Desant.
- Juventino
Jak i ci, którzy noszą koszulki z nazwiskiem Trezeguet czy Nedveda, nie? Przecież oni już nie grają w Juve.@D@$ pisze:Swoją drogą lipę mają ci co kupili koszulki z "29", była taka akcja kilka lat temu
Już kiedyś (podczas tej akcji) była mowa o tym, że jak zdobędziemy kolejne tytuły to będziemy 'w plecy'. Zgodnie jednak stwierdzono, że będzie to symbol tego iż żaden z nas nie zgadza się z kradzieżą tych 2 tytułów. Ja w żadnym wypadku swojej koszulki nie odstawiam.

- MVP
- Juventino
Tego właśnie chcemy!pan Zambrotta pisze:kuźwa, czego wy chcecie dzieci? oczekujecie, że Maciej Orłoś w teleexpresie będzie krzyczał "31 na boisku!", Monika Olejnik będzie mówiła : "Federacja zabrała Juventusowi 2 mistrzostwa włoch, ale tak naprawdę to spisek morattiego i figc wymierzony w moggiego" itd? Bądźmy poważni, no ludzie.zoff pisze:Teleexpres, TVN, Panorama? Panowie bądźmy poważni. Czy kiedykolwiek te źródła podawały jakieś ciekawe informacje związane stricte z naszym klubem?
Chcieć a mieć

Swoją drogą szkoda że Monika nie jest kibicem Juve, pewnie by coś zdziałała
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Mam nadzieje, ze to niezbyt smaczny zart.MVP pisze:Tego właśnie chcemy!pan Zambrotta pisze:kuźwa, czego wy chcecie dzieci? oczekujecie, że Maciej Orłoś w teleexpresie będzie krzyczał "31 na boisku!", Monika Olejnik będzie mówiła : "Federacja zabrała Juventusowi 2 mistrzostwa włoch, ale tak naprawdę to spisek morattiego i figc wymierzony w moggiego" itd? Bądźmy poważni, no ludzie.zoff pisze:Teleexpres, TVN, Panorama? Panowie bądźmy poważni. Czy kiedykolwiek te źródła podawały jakieś ciekawe informacje związane stricte z naszym klubem?
Chcieć a mieć![]()
Swoją drogą szkoda że Monika nie jest kibicem Juve, pewnie by coś zdziałała :smile:
:doh:
How about- no thank you. We don't want any !
Nie chcemy takich kibiców jak towarzyszka Stokrotka. :x
Chyba bym sie wkurzyl jakby ta kobieta (bardziej nie trawie tylko Szczuki i Senyszyn) byla kibicka Juve. :snooty:
Ale w sumie, dla nieogarnietych Januszkow, lepiej, ze w eter idzie ze mamy 31 mistrzostw. JA sie z tego powodu ciesze.

BESTER MANN, BESTEEER !