Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]
- pumex
- Juventino

Atalanta jeśli już w minimalny sposób zagraża, to ze wszędobylskich dośrodkowań. Dobrze, że myślmy odeszli od tego badziewnego pomysłu na grę.

PYTANIE:
KTOŚ SIĘ ORIENTUJE, CZY NA ESPN, NA KTÓRYM OGLĄDAM MECZ (http://mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581) BĘDZIE RÓWNIEŻ CEREMONIA WRĘCZENIA PUCHARU?

- juventusprzemek
- Juventino
Niech Alex zostanie i strzeli te 200 w Serie A dla Juve, Alex zapewne zgodziłby się na te samą rolę. Może na 3 frontach byłoby więcej dla niego miejsca.
Grazie Alex!
Grazie Alex!
- bendzamin
- Redaktor
http://www.mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581
Tutaj stream 2 dziala pieknie.
Alex
Ogolnie gramy na stojaco, ale nie ma sie chyba czemu dziwic. Asysta Borriello przy bramce Marrone i sam strzal tez piekne.
BTW milan przegrywa 0-1, a ksiezniczka Boateng zszedl z kontuzja :lol: reakcja stadionu na wiesci z Mediolanu
Tutaj stream 2 dziala pieknie.
Alex

BTW milan przegrywa 0-1, a ksiezniczka Boateng zszedl z kontuzja :lol: reakcja stadionu na wiesci z Mediolanu

- Arcadio Morello
- Juventino
Bardzo dobrze, że Alex strzelił bramkę
. Mam nadzieje, że to nie jego ostatnia bramka na nowym stadionie
. Muszą z nim przedłużyć kontrakt.

- Wojtek
- Juventino
On wszyscy są na ławce rezerwowych a nie na trybunach.StaryDobryNedved pisze:Bo widziałem na trybunach od groma naszych z Marchisio i Buffonem na czele.
A disposizione: Manninger, Barzagli, Marchisio, Pepe, Quagliarella, Matri, Vucinic.
Tak, będzie. Wiem bo przed przerwą na dole było napisane coś o ceremoni ;ppumex pisze: PYTANIE:
KTOŚ SIĘ ORIENTUJE, CZY NA ESPN, NA KTÓRYM OGLĄDAM MECZ (http://mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581) BĘDZIE RÓWNIEŻ CEREMONIA WRĘCZENIA PUCHARU?
- bianconeristy
- Juventino
Ja oglądam na sopcaście (Adres: PLS Stop NFL for Copyright Infringement), a link ( i inne) możecie znaleźć na rojadirecta.me lub soccer-live.pl
- SKAr7
- Juventino
Świetne zachowanie Conte - wyraźnie ustawił drużynę pod to, żeby Alex sobie postrzelał. Chłopaki robią sztuczny tłum w polu karnym i piłka do Del Piero. Tak samo Padoin, wychodził sam na sam, kąt nie tak ostry, ale jednak podał do krytego Ale 

- stahoo
- Juventino
Dokładnie. Pal licho, że akurat do Alexa, ale za taka zespołowość należą się brawa.booyak pisze:Ewidentnie czekał żeby podać do Alexa. Także nie ma go co winićpumex pisze:Padoin wypadł całkiem, całkiem. Szkoda, że w sytuacji podbramkowej próbował podawać. Powinien strzelać.
Marrone swoją grą powoduje, że Verratti powinien się martwić o ławkę :C
- johnnybgoode
- Juventino
Fakt, trzeba Ci przyznać rację, ale dalej tragicznie wyprowadza piłkę. Raz przepchnął ciałem bodajże Denisa i tak wybił piłkę, że od razu stworzyło się ponowne zagrożenie. Cóż, taki typ obrońcypumex pisze::
Prześwietny mecz Bonucciego, super kasuje każdą akcję Atalanty, w końcu nie boi się grać agresywnie ciałem

Chyba nie zrozumiałeś kolegi: siedzą na trybunie jako rezerwowi. Nie siedzą na ławeczce obok Conte, tylko wyżej, za szybką, na trybunie.On wszyscy są na ławce rezerwowych a nie na trybunach.
A disposizione: Manninger, Barzagli, Marchisio, Pepe, Quagliarella, Matri, Vucinic
- booyak
- Juventino
Dziś akurat do 28 min było to ważne. Swoją drogą szkoda że bramka nie padła w 30 minuciestahoo pisze:Dokładnie. Pal licho, że akurat do Alexa, ale za taka zespołowość należą się brawa.booyak pisze:Ewidentnie czekał żeby podać do Alexa. Także nie ma go co winićpumex pisze:Padoin wypadł całkiem, całkiem. Szkoda, że w sytuacji podbramkowej próbował podawać. Powinien strzelać.

★ ★ ★
- deszczowy
- Juventino
Pumi, mój puszystowłosy przyjacielu, Boriello dziś ładna asysta a Ty nadal hejtujesz. No weee! Aż JuveR na czacie się zbeształ z tego