Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 15:59

ESPN

bywały transmisje w lepszej jakości, ale też nie jest najgorzej

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 15:59

:ball: No cóż... mecz do złudzenia przypomina sparing, który ogląda się bardzo przyjemnie. Juve w pełni kontroluje to, co się dzieje na boisku.
Atalanta jeśli już w minimalny sposób zagraża, to ze wszędobylskich dośrodkowań. Dobrze, że myślmy odeszli od tego badziewnego pomysłu na grę.
:ball: Prześwietny mecz Bonucciego, super kasuje każdą akcję Atalanty, w końcu nie boi się grać agresywnie ciałem
:ball: Marrone również gra fajne zawody. Jest bardzo opanowany, mądrze porusza się po boisku, będziemy mieli z niego pociechę. W tym sezonie jeśli był na boisku, zawsze przyczyniał się do zwycięstwa. No i ma chyba tego samego fryzjera co Borriello :prochno:
:ball: Borriello, podobnie jak Giaccherini, zaliczył asystę, jednak ich gra dziś mi się mało podoba. Ciężko u nich z przyjęciem piłki.
:ball: Padoin wypadł całkiem, całkiem. Szkoda, że w sytuacji podbramkowej próbował podawać. Powinien strzelać.
:ball: Dobrze, ża Alex ustrzelił :!:

PYTANIE:
KTOŚ SIĘ ORIENTUJE, CZY NA ESPN, NA KTÓRYM OGLĄDAM MECZ (http://mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581) BĘDZIE RÓWNIEŻ CEREMONIA WRĘCZENIA PUCHARU?

Obrazek
juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 16:00

Niech Alex zostanie i strzeli te 200 w Serie A dla Juve, Alex zapewne zgodziłby się na te samą rolę. Może na 3 frontach byłoby więcej dla niego miejsca.
Grazie Alex!

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 16:01

http://www.mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581
Tutaj stream 2 dziala pieknie.

Alex :bravo: Ogolnie gramy na stojaco, ale nie ma sie chyba czemu dziwic. Asysta Borriello przy bramce Marrone i sam strzal tez piekne.

BTW milan przegrywa 0-1, a ksiezniczka Boateng zszedl z kontuzja :lol: reakcja stadionu na wiesci z Mediolanu :ok:

Obrazek
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 16:01

Bardzo dobrze, że Alex strzelił bramkę :D. Mam nadzieje, że to nie jego ostatnia bramka na nowym stadionie :). Muszą z nim przedłużyć kontrakt.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 16:02

StaryDobryNedved pisze:Bo widziałem na trybunach od groma naszych z Marchisio i Buffonem na czele.
On wszyscy są na ławce rezerwowych a nie na trybunach.
A disposizione: Manninger, Barzagli, Marchisio, Pepe, Quagliarella, Matri, Vucinic.
pumex pisze: PYTANIE:
KTOŚ SIĘ ORIENTUJE, CZY NA ESPN, NA KTÓRYM OGLĄDAM MECZ (http://mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581) BĘDZIE RÓWNIEŻ CEREMONIA WRĘCZENIA PUCHARU?
Tak, będzie. Wiem bo przed przerwą na dole było napisane coś o ceremoni ;p

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pumex pisze: :ball: Padoin wypadł całkiem, całkiem. Szkoda, że w sytuacji podbramkowej próbował podawać. Powinien strzelać.
Ewidentnie czekał żeby podać do Alexa. Także nie ma go co winić :prochno:

★ ★ ★
bianconeristy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ja oglądam na sopcaście (Adres: PLS Stop NFL for Copyright Infringement), a link ( i inne) możecie znaleźć na rojadirecta.me lub soccer-live.pl

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Świetne zachowanie Conte - wyraźnie ustawił drużynę pod to, żeby Alex sobie postrzelał. Chłopaki robią sztuczny tłum w polu karnym i piłka do Del Piero. Tak samo Padoin, wychodził sam na sam, kąt nie tak ostry, ale jednak podał do krytego Ale :)

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 16:03

booyak pisze:
pumex pisze: :ball: Padoin wypadł całkiem, całkiem. Szkoda, że w sytuacji podbramkowej próbował podawać. Powinien strzelać.
Dokładnie. Pal licho, że akurat do Alexa, ale za taka zespołowość należą się brawa.

Marrone swoją grą powoduje, że Verratti powinien się martwić o ławkę :C

wankej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 16:04

Pełna kontrola meczu, do tego ładny gol Marrone i oczywiście Alexa :-D Brawo!

PS. Milan 0-1 Novara

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pumex pisze::
:ball: Prześwietny mecz Bonucciego, super kasuje każdą akcję Atalanty, w końcu nie boi się grać agresywnie ciałem
Fakt, trzeba Ci przyznać rację, ale dalej tragicznie wyprowadza piłkę. Raz przepchnął ciałem bodajże Denisa i tak wybił piłkę, że od razu stworzyło się ponowne zagrożenie. Cóż, taki typ obrońcy ;)
On wszyscy są na ławce rezerwowych a nie na trybunach.
A disposizione: Manninger, Barzagli, Marchisio, Pepe, Quagliarella, Matri, Vucinic
Chyba nie zrozumiałeś kolegi: siedzą na trybunie jako rezerwowi. Nie siedzą na ławeczce obok Conte, tylko wyżej, za szybką, na trybunie.

betek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Na C+ Sport, Gol i Weekend, pokazuja 3 mecze ligi angielskiej :snooty:

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 16:05

stahoo pisze:
booyak pisze:
Dokładnie. Pal licho, że akurat do Alexa, ale za taka zespołowość należą się brawa.
Dziś akurat do 28 min było to ważne. Swoją drogą szkoda że bramka nie padła w 30 minucie :prochno: 28 ostatnio to nie lubiana przeze mnie liczba :prochno:

★ ★ ★
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2012, 16:06

Pumi, mój puszystowłosy przyjacielu, Boriello dziś ładna asysta a Ty nadal hejtujesz. No weee! Aż JuveR na czacie się zbeształ z tego :prochno:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zablokowany