T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- Hoffman
- Juventino
Przyłączam się do tego pytania, jako że nie zostało zauważone ponownie ;ptabo89 pisze:jako, że moje pytanie nie zostało zauważone pozwolę sobie je jeszcze raz zacytować:
czy opcja żeby był tylko ten 2 wzór w dwóch kolorach juz nie ma szans powodzenia:?:tabo89 pisze:niezależnie od tego jaka będzie decyzja w sprawie kolorów chciałem spytać czy będzie wykonana pierwsza próbna sztuka koszulek
- LordJuve
- Juventino
Hoffman pisze:tabo89 pisze:jako, że moje pytanie nie zostało zauważone pozwolę sobie je jeszcze raz zacytować:
tabo89 pisze:niezależnie od tego jaka będzie decyzja w sprawie kolorów chciałem spytać czy będzie wykonana pierwsza próbna sztuka koszulek
czy opcja żeby był tylko ten 2 wzór w dwóch kolorach juz nie ma szans powodzenia:?:
Przyłączam się do tego pytania, jako że nie zostało zauważone ponownie ;p
Odpowie ktoś?
Pamiętacie? Parę lat temu robiliśmy bluzy, były wykonane egzemplarze próbne. Potem były polówki, też mieliśmy możliwość zobaczenia egzemplarza próbnego. Więc? Myślę, że to istotne. Taką koszulkę można łatwo spieprzyć i nim 100 osób zapłaci 40 zł to warto sprawdzić jak się producent postarał.
Kolejna sprawa. Wiele osób było za szarą koszulką z grafiką z wersji 2. Chyba taka opcja cieszy się największą popularnością. Dlaczego więc nie można w sposób demokratyczny powiązać świetny kolor z świetnym wzorem? Szczerze powiedziawszy wersja numer 1 jest zdecydowanie gorsza.
Jeszcze jedno. Pamiętam, że przy okazji akcji poszewek tabo89 chciałem mieć nieco inny napis niż reszta. Wiecie co? Udało się, wystarczyło dogadać się z producentem i nie było problemu, żebym JA SAM, JEDYNY, miał inny napis niż reszta.
Po co to piszę? A no po to, że chyba bez różnicy jest dla producenta co nadrukuje na szarej czy białej koszulce. Koszulki będą te same, tylko będą się różnić kolorem. Proces technologiczny też jest taki sam, zmienia się tylko grafikę, więc myślę, że producentowi nie robi różnicy wydrukowanie 100 koszulek, z których 30 jest białych z grafiką numer 2, 50 jest szarych z drugą grafiką a 20 to wersja numer 1.
Po prostu, producent będzie miał partie koszulek, na które będzie nadrukowywał dwa wzory, dla niego jest bez różnicy na jaką koszulkę nadrukuje daną grafikę. Ważne jest to, żeby ilość zamówień była opłacalna, czyli żeby opłacało się uruchomić produkcję.
Wystarczy trochę chęci i wszystko można dogadać.
- Buri
- Juventino
konkrety proszę o konkrety. Wzór drugi zdecydowanie lepszy, szary kolor, tylko co z tarczą (bez, czy z "29")
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- jarmel
- Redaktor
Myślę, że nie ma na co czekaćfaja69 pisze:nie wiem czy chcecie już zapisy? jeśli tak to trwały by do końca lutego, wpłaty byśmy zaczęli na samym początku marca, i pewnie pod koniec marca koszulki były by u Was.

#AllegriOut
- LordJuve
- Juventino
Hola, hola...wstrzymajcie nieco konie bo możecie być niezadowoleni potem.jarmel pisze:Myślę, że nie ma na co czekaćfaja69 pisze:nie wiem czy chcecie już zapisy? jeśli tak to trwały by do końca lutego, wpłaty byśmy zaczęli na samym początku marca, i pewnie pod koniec marca koszulki były by u Was.
Szkoda, że nie ma już tematów o bluzach i polówkach. Byłby to świetny rodzaj "vademecum" dla każdego kto chce organizować taką akcję.
Właśnie. Wersja 2 w kolorze szarym. Co od tarczy, nie ma sensu się zastanawiać, to już bez większej różnicy czy z czy bez "29".Buri pisze:konkrety proszę o konkrety. Wzór drugi zdecydowanie lepszy, szary kolor, tylko co z tarczą (bez, czy z "29")
- tabo89
- Juventino
Nie wiem czy o ten temat chodzi ale coś jest:LordJuve pisze:[Szkoda, że nie ma już tematów o bluzach i polówkach. Byłby to świetny rodzaj "vademecum" dla każdego kto chce organizować taką akcję.
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... za&start=0
- faja69
- Juventino
Lordzie szkoda tylko że nie przeczytałeś to co napisałem pare postów wcześniej bo dla mnie to jest mały problem, z tym ile wzorów w jakich kolorach i 6-7 rozmiarach.. trzeba być ostrożnym i patrzeć co się do paczki wkłada aby nic nie pomylić.
wiem że każdy by chciał dla siebie jak najlepiej i nie liczy się ani z organizatorem ani resztą.
producent nie wykonuje niestety wersji w jednym egzemplarzu, tak było i z szalikami i rękawiczkami czy czapkami.
jeśli chcecie zamieszczę wzór jaki robił inter i jak im to wyszło:

wiem że każdy by chciał dla siebie jak najlepiej i nie liczy się ani z organizatorem ani resztą.
producent nie wykonuje niestety wersji w jednym egzemplarzu, tak było i z szalikami i rękawiczkami czy czapkami.
jeśli chcecie zamieszczę wzór jaki robił inter i jak im to wyszło:

Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 18:24 przez faja69, łącznie zmieniany 1 raz.

- CzarnyZkultury
- Juventino
beznadziejna ta koszulka interu. okropny krój.
ps. podzielam zdanie lorda, że wzór 2 ale kolor szary koszulki.
ps. podzielam zdanie lorda, że wzór 2 ale kolor szary koszulki.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 18:21 przez CzarnyZkultury, łącznie zmieniany 1 raz.
- LordJuve
- Juventino
No skoro reszta w większości chce szarą koszulkę z grafiką z drugiego wzoru to chyba jednak mam na uwadze to, co chce "reszta", a Tyfaja69 pisze: wiem że każdy by chciał dla siebie jak najlepiej i nie liczy się ani z organizatorem ani resztą.

Poza tym, myślę, że zdecydowana większość to byłaby właśnie wersja numer 2 w kolorze szarym także nie miałbyś wiele pojedynczych egzemplarzy do wysyłania.
Po prostu inny kolor, bez zmian w grafice itp.
Dawniej nie było tak, że producent nie wykonuje, jeśli nie wykonywał to się szukało innego. To też świadczy o profesjonalizmie i dobrej woli producenta.faja69 pisze:producent nie wykonuje niestety wersji w jednym egzemplarzu, tak było i z szalikami i rękawiczkami czy czapkami.
No, ale jestem w stanie brać w ciemno jeśli tylko będzie szara ver. 2.