T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 16:12

Na bank się piszę na 2 wzór.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 16:16

stahoo pisze:Na bank się piszę na 2 wzór.
Podobnie ja z tym, że razy 2.

Obrazek
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 17:03

Też wolę, napis z "29" niż "1897". Tym bardziej, że do przyszłego roku na pewno będzie aktualny :PP

Obrazek
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 17:13

nie wiem czy chcecie już zapisy? jeśli tak to trwały by do końca lutego, wpłaty byśmy zaczęli na samym początku marca, i pewnie pod koniec marca koszulki były by u Was.

Obrazek
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 17:15

tabo89 pisze:jako, że moje pytanie nie zostało zauważone pozwolę sobie je jeszcze raz zacytować:
tabo89 pisze:niezależnie od tego jaka będzie decyzja w sprawie kolorów chciałem spytać czy będzie wykonana pierwsza próbna sztuka koszulek :?:
czy opcja żeby był tylko ten 2 wzór w dwóch kolorach juz nie ma szans powodzenia:?:
Przyłączam się do tego pytania, jako że nie zostało zauważone ponownie ;p

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 17:28

Hoffman pisze:
tabo89 pisze:jako, że moje pytanie nie zostało zauważone pozwolę sobie je jeszcze raz zacytować:
tabo89 pisze:niezależnie od tego jaka będzie decyzja w sprawie kolorów chciałem spytać czy będzie wykonana pierwsza próbna sztuka koszulek :?:

czy opcja żeby był tylko ten 2 wzór w dwóch kolorach juz nie ma szans powodzenia:?:

Przyłączam się do tego pytania, jako że nie zostało zauważone ponownie ;p

Odpowie ktoś?

Pamiętacie? Parę lat temu robiliśmy bluzy, były wykonane egzemplarze próbne. Potem były polówki, też mieliśmy możliwość zobaczenia egzemplarza próbnego. Więc? Myślę, że to istotne. Taką koszulkę można łatwo spieprzyć i nim 100 osób zapłaci 40 zł to warto sprawdzić jak się producent postarał.

Kolejna sprawa. Wiele osób było za szarą koszulką z grafiką z wersji 2. Chyba taka opcja cieszy się największą popularnością. Dlaczego więc nie można w sposób demokratyczny powiązać świetny kolor z świetnym wzorem? Szczerze powiedziawszy wersja numer 1 jest zdecydowanie gorsza.

Jeszcze jedno. Pamiętam, że przy okazji akcji poszewek tabo89 chciałem mieć nieco inny napis niż reszta. Wiecie co? Udało się, wystarczyło dogadać się z producentem i nie było problemu, żebym JA SAM, JEDYNY, miał inny napis niż reszta.
Po co to piszę? A no po to, że chyba bez różnicy jest dla producenta co nadrukuje na szarej czy białej koszulce. Koszulki będą te same, tylko będą się różnić kolorem. Proces technologiczny też jest taki sam, zmienia się tylko grafikę, więc myślę, że producentowi nie robi różnicy wydrukowanie 100 koszulek, z których 30 jest białych z grafiką numer 2, 50 jest szarych z drugą grafiką a 20 to wersja numer 1.

Po prostu, producent będzie miał partie koszulek, na które będzie nadrukowywał dwa wzory, dla niego jest bez różnicy na jaką koszulkę nadrukuje daną grafikę. Ważne jest to, żeby ilość zamówień była opłacalna, czyli żeby opłacało się uruchomić produkcję.

Wystarczy trochę chęci i wszystko można dogadać.

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 17:35

konkrety proszę o konkrety. Wzór drugi zdecydowanie lepszy, szary kolor, tylko co z tarczą (bez, czy z "29")

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 17:37

faja69 pisze:nie wiem czy chcecie już zapisy? jeśli tak to trwały by do końca lutego, wpłaty byśmy zaczęli na samym początku marca, i pewnie pod koniec marca koszulki były by u Was.
Myślę, że nie ma na co czekać :)

#AllegriOut
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 17:49

jarmel pisze:
faja69 pisze:nie wiem czy chcecie już zapisy? jeśli tak to trwały by do końca lutego, wpłaty byśmy zaczęli na samym początku marca, i pewnie pod koniec marca koszulki były by u Was.
Myślę, że nie ma na co czekać :)
Hola, hola...wstrzymajcie nieco konie bo możecie być niezadowoleni potem.

Szkoda, że nie ma już tematów o bluzach i polówkach. Byłby to świetny rodzaj "vademecum" dla każdego kto chce organizować taką akcję.

Buri pisze:konkrety proszę o konkrety. Wzór drugi zdecydowanie lepszy, szary kolor, tylko co z tarczą (bez, czy z "29")
Właśnie. Wersja 2 w kolorze szarym. Co od tarczy, nie ma sensu się zastanawiać, to już bez większej różnicy czy z czy bez "29".

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 18:06

LordJuve pisze:[Szkoda, że nie ma już tematów o bluzach i polówkach. Byłby to świetny rodzaj "vademecum" dla każdego kto chce organizować taką akcję.
Nie wiem czy o ten temat chodzi ale coś jest:

http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... za&start=0

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 18:12

Lordzie szkoda tylko że nie przeczytałeś to co napisałem pare postów wcześniej bo dla mnie to jest mały problem, z tym ile wzorów w jakich kolorach i 6-7 rozmiarach.. trzeba być ostrożnym i patrzeć co się do paczki wkłada aby nic nie pomylić.
wiem że każdy by chciał dla siebie jak najlepiej i nie liczy się ani z organizatorem ani resztą.

producent nie wykonuje niestety wersji w jednym egzemplarzu, tak było i z szalikami i rękawiczkami czy czapkami.

jeśli chcecie zamieszczę wzór jaki robił inter i jak im to wyszło:

ObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 18:24 przez faja69, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 18:18

beznadziejna ta koszulka interu. okropny krój.

ps. podzielam zdanie lorda, że wzór 2 ale kolor szary koszulki.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 18:21 przez CzarnyZkultury, łącznie zmieniany 1 raz.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 18:19

faja69 pisze: wiem że każdy by chciał dla siebie jak najlepiej i nie liczy się ani z organizatorem ani resztą.
No skoro reszta w większości chce szarą koszulkę z grafiką z drugiego wzoru to chyba jednak mam na uwadze to, co chce "reszta", a Ty :?: :o

Poza tym, myślę, że zdecydowana większość to byłaby właśnie wersja numer 2 w kolorze szarym także nie miałbyś wiele pojedynczych egzemplarzy do wysyłania.

Po prostu inny kolor, bez zmian w grafice itp.
faja69 pisze:producent nie wykonuje niestety wersji w jednym egzemplarzu, tak było i z szalikami i rękawiczkami czy czapkami.
Dawniej nie było tak, że producent nie wykonuje, jeśli nie wykonywał to się szukało innego. To też świadczy o profesjonalizmie i dobrej woli producenta.

No, ale jestem w stanie brać w ciemno jeśli tylko będzie szara ver. 2. :wink:

Boksic9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 18:23

fajny ten interu jest podoba mi sie

Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
tabo89

Juventino
Juventino