Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:07

Obrazek

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:11

iltalismano pisze:Splywaja informacje o zintensyfikowanych rozmowach z Viola w celu dogadania Jo-Jo.

Llorente, Tevez, Vucinic,Giovinco.
Dolaczyc Jovetica i mamy skok jakosciowy o jakim marzylismy.

Cudo. Witamy w Juve Carlitos ;)
Taaa, i kto niby na szpicy bedzie gral? Llorente przez caly sezon?
Moim zdaniem ktos z dwojki Matri/Quagliarella musi zostac.

Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:14

Monte Cristo pisze:
iltalismano pisze:Splywaja informacje o zintensyfikowanych rozmowach z Viola w celu dogadania Jo-Jo.

Taaa, i kto niby na szpicy bedzie gral? Llorente przez caly sezon?
Moim zdaniem ktos z dwojki Matri/Quagliarella musi zostac.

Kiepskie to info, bo Jovetic do nas dolaczy. ;)

To my mamy cos takiego jak szpica?

Llorente bedzie siedzial na lawce,a grac bedzie Jo-Jo i Tevez ; )

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
X_ray

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:15

Monte Cristo pisze:

2 miesiące okienka...ale ty już WIESZ.

Gratki :-D

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:15

Monte Cristo pisze:Taaa, i kto niby na szpicy bedzie gral? Llorente przez caly sezon? Moim zdaniem ktos z dwojki Matri/Quagliarella musi zostac.
Przydałoby się, bo uchroniłoby to nas przed oglądaniem Mirka na szpicy, gdzie jest słabiutki. Chociaż, Jovetic miniony sezon w dużej mierze spędził właśnie na pozycji wysuniętego snajpera, więc może on w przypadku niemocy Llorente grywałby za niego (jeśli oczywiście do nas dołączy)
Monte Cristo pisze:Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.
Co na to szczypek?

Dawać więcej fot Teveza, dawać więcej! :wink:

Jestem mega ciekawy, co na taki ruch Marotty i rozentuzjazmowany tłum kibiców powie Mirko V. :think:
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 16:17 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:17

"Tevez nie mogłby mnie zdradzic przechodząc do Juventusu" - Desygnator sedziów

Obrazek

https://pbs.twimg.com/media/BNsRPzsCQAAJk7K.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BNsRsX8CUAALLhu.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BNsQvSvCYAAIuM6.jpg

i moje ulubione pt. "Przyjechałem was pozabijać mediolanskie kundle":

Obrazek

:twisted:
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 16:21 przez D-Rose, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek
StaryDobryNedved

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:19

Co nie, Tevez z Jojo, atak marzeń. :D Aż się boję o tym myśleć. Atak już będzie z głowy tylko jeszcze te skrzydła. Ja właśnie główne problemy w nich widziałem podczas np. meczu z Bayernem. Chyba, że będziemy grali 4-3-3, wtedy można to zrobić tak:

Tevez-LL-Jojo
Vucinic-LL-Jojo
Tevez-LL-Gio
Tevez-Q-Jojo

itp.
Można tym rotować w nieskończoność i spadku jakości nie będzie wielkiego (no chyba tylko wtedy kiedy nie ma Carlitosa na boichu, bo jak wszyscy wiemy Carlito>>>>najlepszy napastnik Serie A>>>Jojo>>>cała reszta naszego napadu).

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:27

Robaku pisze:I jeszcze jedno nikt jakos nie hejtuje managera Jojo i Ljajica za to, że stawia DelleValle sprawe na ostrzu noza - albo puscisz Joveticia, albo za rok nie bedziesz mial zadnego, ok. to jest super bo robi to przeciwko Fiorze, ale jak kucharski chce ugrac wiecej dla swojego klienta to juz jest złe. Wiadomo Kucharz sie nie popisal, podjarał sie na hajs jaki mogłby dostac, ale jednak Kucharz musi sie przejmowac tylko jednym - interesem swojego mocodawcy.
Robaku drogi,nie chcę mi się w takich chwilach tracić farby z klawiatury i resztek sił mej prawicy na pisanie o jakimś tam lewandowskim a'ka w kadrze jestem Rasiakiem. Jego menago,niejaki pan Cezary K. zrobił/robi lewemu wielką krzywdę.Grajek ten jest już skreslony w całych Niemczech,w caluśkich jak leci.4 gole trafione Realowi,rozstrzelanie bayernu w finale DFB Pokal w roku 2012,te rekordy strzeleckie itp itd,to wszystko już tak nie błyszczy jak błyszczało kiedyś,czy błyszczeć by mogło gdyby nie żenada transferowa obu panów.Nie chcę mi się naprawdę języka na to strzępić.
pumex pisze:Jestem mega ciekawy, co na taki ruch Marotty i rozentuzjazmowany tłum kibiców powie Mirko V. :think:
Nic? Będzie zbyt leniwy by się na ten temat wypowiadać.No albo opcja numer dwa-sam też fapie po kątach :lol:
pumex pisze:Dawać więcej fot Teveza, dawać więcej! :wink:
Dokładnie! Też przy masturbacji jedna-dwie fotki szybko mnie nudzą i ciśnienie...opada :prochno:
Monte Cristo pisze:Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.
Oby,oby! Skoro już mamy(!!!!) u nas Teveza i Llorente od dawna to mi....starczy.Olać tego Jojo,wypiąć poślady w stronę Florencji i tyle.Po co przepłacać za Jojo skoro jeśli licząc na niego wydatek rzędu 25-30mln€ to w to miejsce można mieć Naniego i Coentrao,wtedy skok jakościowy na skrzydłach będzie OGROMNY,no i alternatywy do grania 4-3-3 :ok:

Dla Was też jak już Carlitos transportuje się w kierunku Turynu i przywdział już na szyję nasze barwy to zrobił się on nagle jakiś taki ładniejszy i już nie jest takim brzydkim Apaczem a urokliwym(nawet bardzo) Apaczem? :smile:
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 16:32 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:28

W końcu na to czekałem. Na Oragne Sport piszą, że Juventus włączył się znowu do walki o Lewego :D

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:30

Antek666 pisze: Dla Was też jak już Carlitos transportuje się w kierunku Turynu i przywdział już na szyję nasze barwy to zrobił się on nagle jakiś taki ładniejszy i już nie jest takim brzydkim Apaczem a urokliwym(nawet bardzo) Apaczem? :smile:
No, leć po chusteczki.
Ja tam liczę na tego Joveticia mimo wszystko.

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:30

Jeszcze niedawno zdecydowana większość forum twierdziła, że ze wydająć 15 milionów nie możemy sprowadzić TOP'a. Tymczasem Marotta udowadnia nam, że można i to za mniej niż 15 milionów :)

Jaram się tym transferem. Teraz będziemy mieć w ataku gracza, który w pojedynke może przesądzać o losach meczu. Takiego zawodnika nam brakowało. Jeśli tylko Carlosowi nie będzie odbijać do głowy, to będziemy mieli z niego ogromny pożytek.

Nie ukrywam, że jeśli Marottcie udało się pozyskać Teveza za te 12 milionów to liczę na jeszcze jedno wzmocnienie ataku. Oczywiście, żeby zrobić miejsce dla nowego grajka trzeba się pozbyć przynajmniej jednego napastnika - Quag/Matri.

Teraz tylko trzeba czekać. Oby badania przeszły pomyślnie i można zacząć fapać ;)

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:31

D-Rose pisze:
i moje ulubione pt. "Przyjechałem was pozabijać mediolanskie kundle":

Obrazek

:twisted:
:smile:
Monte Cristo pisze: Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.
Sorry, ale żaden z Ciebie autorytet w kwestiach mercato. :wink:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:33

Antek666 pisze:
pumex pisze:Jestem mega ciekawy, co na taki ruch Marotty i rozentuzjazmowany tłum kibiców powie Mirko V. :think:
Nic? Będzie zbyt leniwy by się na ten temat wypowiadać.No albo opcja numer dwa-sam też fapie po kątach :lol:
Wątpię, żeby cieszył się z transferu Teveza, mówię serio zapominając na chwilę o mojej delikatnej niechęci do jego osoby. Vucinic już parokrotnie się wypowiadał, w odróżnieniu do chociażby Matriego, że jego zdaniem Juventusowi nie potrzeba nowych napastników, że atak jest silny etc (chyba lekko zluzował przy temacie Joveticia). Ponadto pamiętam podobne wypowiedzi Mira jeszcze z czasów gry w Romie.

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:33

Obrazek
Obrazek

Dziennikarz SKY powiedział, że nie widział jeszcze takiego dzikiego tłumu na lotnisku :D Ależ byliśmy wyposzczeni tymi wynalazkami w ataku.

Obrazek
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 16:35

baka pisze:W końcu na to czekałem. Na Oragne Sport piszą, że Juventus włączył się znowu do walki o Lewego :D
To byłaby bomba w stylu najlepszych dyrektorów sportowych. Robienie szumu przy nazwiskach Higuain i Jovetić, a za plecami wyhaczenie kolejno Teveza i Lewego. Skok jakościowy w najgorszym wypadku identyczny jak przy pierwszej parze, a za mniejszą kase. Gdyby jeszcze udało się opchnąć jednego z naszych obecnych napastników Milanowi i dołożyć zarobione w ten sposób pieniądze na Ogbonne czy innego Zunige to już w ogóle kosmos.

Obrazek
Zablokowany