Mercato (2012-2014)
- Monte Cristo
- Juventino
Taaa, i kto niby na szpicy bedzie gral? Llorente przez caly sezon?iltalismano pisze:Splywaja informacje o zintensyfikowanych rozmowach z Viola w celu dogadania Jo-Jo.
Llorente, Tevez, Vucinic,Giovinco.
Dolaczyc Jovetica i mamy skok jakosciowy o jakim marzylismy.
Cudo. Witamy w Juve Carlitos
Moim zdaniem ktos z dwojki Matri/Quagliarella musi zostac.
Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Kiepskie to info, bo Jovetic do nas dolaczy.Monte Cristo pisze:Taaa, i kto niby na szpicy bedzie gral? Llorente przez caly sezon?iltalismano pisze:Splywaja informacje o zintensyfikowanych rozmowach z Viola w celu dogadania Jo-Jo.
Moim zdaniem ktos z dwojki Matri/Quagliarella musi zostac.
Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.

To my mamy cos takiego jak szpica?
Llorente bedzie siedzial na lawce,a grac bedzie Jo-Jo i Tevez ; )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- X_ray
- Juventino
2 miesiące okienka...ale ty już WIESZ.Monte Cristo pisze:Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.iltalismano pisze:Splywaja informacje o zintensyfikowanych rozmowach z Viola w celu dogadania Jo-Jo.
Gratki :-D
- pumex
- Juventino
Przydałoby się, bo uchroniłoby to nas przed oglądaniem Mirka na szpicy, gdzie jest słabiutki. Chociaż, Jovetic miniony sezon w dużej mierze spędził właśnie na pozycji wysuniętego snajpera, więc może on w przypadku niemocy Llorente grywałby za niego (jeśli oczywiście do nas dołączy)Monte Cristo pisze:Taaa, i kto niby na szpicy bedzie gral? Llorente przez caly sezon? Moim zdaniem ktos z dwojki Matri/Quagliarella musi zostac.
Co na to szczypek?Monte Cristo pisze:Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.
Dawać więcej fot Teveza, dawać więcej!
Jestem mega ciekawy, co na taki ruch Marotty i rozentuzjazmowany tłum kibiców powie Mirko V.

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 16:17 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

- D-Rose
- Juventino
"Tevez nie mogłby mnie zdradzic przechodząc do Juventusu" - Desygnator sedziów

https://pbs.twimg.com/media/BNsRPzsCQAAJk7K.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BNsRsX8CUAALLhu.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BNsQvSvCYAAIuM6.jpg
i moje ulubione pt. "Przyjechałem was pozabijać mediolanskie kundle":

:twisted:

https://pbs.twimg.com/media/BNsRPzsCQAAJk7K.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BNsRsX8CUAALLhu.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BNsQvSvCYAAIuM6.jpg

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 16:21 przez D-Rose, łącznie zmieniany 3 razy.

- StaryDobryNedved
- Juventino
Co nie, Tevez z Jojo, atak marzeń.
Aż się boję o tym myśleć. Atak już będzie z głowy tylko jeszcze te skrzydła. Ja właśnie główne problemy w nich widziałem podczas np. meczu z Bayernem. Chyba, że będziemy grali 4-3-3, wtedy można to zrobić tak:
Tevez-LL-Jojo
Vucinic-LL-Jojo
Tevez-LL-Gio
Tevez-Q-Jojo
itp.
Można tym rotować w nieskończoność i spadku jakości nie będzie wielkiego (no chyba tylko wtedy kiedy nie ma Carlitosa na boichu, bo jak wszyscy wiemy Carlito>>>>najlepszy napastnik Serie A>>>Jojo>>>cała reszta naszego napadu).

Tevez-LL-Jojo
Vucinic-LL-Jojo
Tevez-LL-Gio
Tevez-Q-Jojo
itp.
Można tym rotować w nieskończoność i spadku jakości nie będzie wielkiego (no chyba tylko wtedy kiedy nie ma Carlitosa na boichu, bo jak wszyscy wiemy Carlito>>>>najlepszy napastnik Serie A>>>Jojo>>>cała reszta naszego napadu).
- Antek666
- Juventino
Robaku drogi,nie chcę mi się w takich chwilach tracić farby z klawiatury i resztek sił mej prawicy na pisanie o jakimś tam lewandowskim a'ka w kadrze jestem Rasiakiem. Jego menago,niejaki pan Cezary K. zrobił/robi lewemu wielką krzywdę.Grajek ten jest już skreslony w całych Niemczech,w caluśkich jak leci.4 gole trafione Realowi,rozstrzelanie bayernu w finale DFB Pokal w roku 2012,te rekordy strzeleckie itp itd,to wszystko już tak nie błyszczy jak błyszczało kiedyś,czy błyszczeć by mogło gdyby nie żenada transferowa obu panów.Nie chcę mi się naprawdę języka na to strzępić.Robaku pisze:I jeszcze jedno nikt jakos nie hejtuje managera Jojo i Ljajica za to, że stawia DelleValle sprawe na ostrzu noza - albo puscisz Joveticia, albo za rok nie bedziesz mial zadnego, ok. to jest super bo robi to przeciwko Fiorze, ale jak kucharski chce ugrac wiecej dla swojego klienta to juz jest złe. Wiadomo Kucharz sie nie popisal, podjarał sie na hajs jaki mogłby dostac, ale jednak Kucharz musi sie przejmowac tylko jednym - interesem swojego mocodawcy.
Nic? Będzie zbyt leniwy by się na ten temat wypowiadać.No albo opcja numer dwa-sam też fapie po kątach :lol:pumex pisze:Jestem mega ciekawy, co na taki ruch Marotty i rozentuzjazmowany tłum kibiców powie Mirko V.
Dokładnie! Też przy masturbacji jedna-dwie fotki szybko mnie nudzą i ciśnienie...opadapumex pisze:Dawać więcej fot Teveza, dawać więcej!

Oby,oby! Skoro już mamy(!!!!) u nas Teveza i Llorente od dawna to mi....starczy.Olać tego Jojo,wypiąć poślady w stronę Florencji i tyle.Po co przepłacać za Jojo skoro jeśli licząc na niego wydatek rzędu 25-30mln€ to w to miejsce można mieć Naniego i Coentrao,wtedy skok jakościowy na skrzydłach będzie OGROMNY,no i alternatywy do grania 4-3-3Monte Cristo pisze:Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.

Dla Was też jak już Carlitos transportuje się w kierunku Turynu i przywdział już na szyję nasze barwy to zrobił się on nagle jakiś taki ładniejszy i już nie jest takim brzydkim Apaczem a urokliwym(nawet bardzo) Apaczem?
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 16:32 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackadder
- Juventino
No, leć po chusteczki.Antek666 pisze: Dla Was też jak już Carlitos transportuje się w kierunku Turynu i przywdział już na szyję nasze barwy to zrobił się on nagle jakiś taki ładniejszy i już nie jest takim brzydkim Apaczem a urokliwym(nawet bardzo) Apaczem?
Ja tam liczę na tego Joveticia mimo wszystko.

- Marian.
- Juventino
Jeszcze niedawno zdecydowana większość forum twierdziła, że ze wydająć 15 milionów nie możemy sprowadzić TOP'a. Tymczasem Marotta udowadnia nam, że można i to za mniej niż 15 milionów 
Jaram się tym transferem. Teraz będziemy mieć w ataku gracza, który w pojedynke może przesądzać o losach meczu. Takiego zawodnika nam brakowało. Jeśli tylko Carlosowi nie będzie odbijać do głowy, to będziemy mieli z niego ogromny pożytek.
Nie ukrywam, że jeśli Marottcie udało się pozyskać Teveza za te 12 milionów to liczę na jeszcze jedno wzmocnienie ataku. Oczywiście, żeby zrobić miejsce dla nowego grajka trzeba się pozbyć przynajmniej jednego napastnika - Quag/Matri.
Teraz tylko trzeba czekać. Oby badania przeszły pomyślnie i można zacząć fapać

Jaram się tym transferem. Teraz będziemy mieć w ataku gracza, który w pojedynke może przesądzać o losach meczu. Takiego zawodnika nam brakowało. Jeśli tylko Carlosowi nie będzie odbijać do głowy, to będziemy mieli z niego ogromny pożytek.
Nie ukrywam, że jeśli Marottcie udało się pozyskać Teveza za te 12 milionów to liczę na jeszcze jedno wzmocnienie ataku. Oczywiście, żeby zrobić miejsce dla nowego grajka trzeba się pozbyć przynajmniej jednego napastnika - Quag/Matri.
Teraz tylko trzeba czekać. Oby badania przeszły pomyślnie i można zacząć fapać

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
D-Rose pisze:
Sorry, ale żaden z Ciebie autorytet w kwestiach mercato.Monte Cristo pisze: Jovetic do nas NIE dolaczy. Potwierdzone info.
- pumex
- Juventino
Wątpię, żeby cieszył się z transferu Teveza, mówię serio zapominając na chwilę o mojej delikatnej niechęci do jego osoby. Vucinic już parokrotnie się wypowiadał, w odróżnieniu do chociażby Matriego, że jego zdaniem Juventusowi nie potrzeba nowych napastników, że atak jest silny etc (chyba lekko zluzował przy temacie Joveticia). Ponadto pamiętam podobne wypowiedzi Mira jeszcze z czasów gry w Romie.Antek666 pisze:Nic? Będzie zbyt leniwy by się na ten temat wypowiadać.No albo opcja numer dwa-sam też fapie po kątach :lol:pumex pisze:Jestem mega ciekawy, co na taki ruch Marotty i rozentuzjazmowany tłum kibiców powie Mirko V.

- meda11
- Juventino
To byłaby bomba w stylu najlepszych dyrektorów sportowych. Robienie szumu przy nazwiskach Higuain i Jovetić, a za plecami wyhaczenie kolejno Teveza i Lewego. Skok jakościowy w najgorszym wypadku identyczny jak przy pierwszej parze, a za mniejszą kase. Gdyby jeszcze udało się opchnąć jednego z naszych obecnych napastników Milanowi i dołożyć zarobione w ten sposób pieniądze na Ogbonne czy innego Zunige to już w ogóle kosmos.baka pisze:W końcu na to czekałem. Na Oragne Sport piszą, że Juventus włączył się znowu do walki o Lewego