Mercato (2012-2014)
- kuba2424
- Juventino

I ja powoli wpadam w euforię czytając te wszystkie doniesienia prasowe oraz wasze wypowiedzi. Mimo wszystko wolę podejść do tego bardzo ostrożnie, żeby później przez najbliższy tydzień się nie wkuwriać, bo coś jednak nie wypaliło. A zdarza się...
Jeśli Tevez wypali, cofam 3/4 moich krytycznych wypowiedzi odnośnie Marotty.
Nie mogę się doczekać oficjału.
Jeśli Tevez wypali, cofam 3/4 moich krytycznych wypowiedzi odnośnie Marotty.
Nie mogę się doczekać oficjału.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
No tak, ale myślę, że w nowym sezonie możemy przejść na 4-3-3, do tej pory też się sporo o tym pisało.pumex pisze: Jest zdolny do gry na lewej obronie... w 4-3-3, a nie na WB w 3-5-2.
Niebawem Paratici i Marotta mają opuścić Anglię.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2013, 21:27 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- bendzamin
- Redaktor

Na włoskie się powoływali wcześniej w tej niby-relacji live z całego mercato, a teraz walnęli newsa chyba na podstawie źródeł własnych i właśnie ogłosili to na żywo na antenie, podając dodatkowo kwotę (10 mln Ł + bonusy).pan Zambrotta pisze: @bendzamin, z tego co widzę na stronie angielskigo sky, oni się powołują na włoskiego odpowiednika, więc imho to nie jest 'kolejne' źródło.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 90 razy
Najlepiej wszyscy od razu, albo 3 (do wyboru bo i tak wszyscy jednakowo słabi), a za pieniądze otrzymane z tego szrotu będzie nas stać na JoJo.szczypek pisze:Wiem, że jest miło, ale bez takich...kun10 pisze:Dyszka dla Teveza ??
Ciekawe kto poleci od nas? Giovinco? Vucinic? Matri? Quagliarella?
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Mate.G
- Juventino

Jeśli miałbym wybierać to zostawiłbym tylko ostatniego, ale z tej dwójki jeśli odejdzie dwóch będzie dobrze...szczypek pisze:Ciekawe kto poleci od nas? Giovinco? Vucinic? Matri? Quagliarella?kun10 pisze:Dyszka dla Teveza ??
- koki90
- Juventino

Jeśli warunki transferu się potwierdzą, to będzie to świetny ruch. Mało tego, będziemy mogli mieć realne nadzieje na pozyskanie Joveticia. Jeśli w te mercato kupilibyśmy Czarnogórca, do tego Zuniga lub Ogbonna to mercato oceniłbym na bardzo dobre. Więcej nie wyciśniemy.
- kun10
- Juventino

To akurat był tralling z mojej stronyszczypek pisze:Wiem, że jest miło, ale bez takich...kun10 pisze:Dyszka dla Teveza ??
Ciekawe kto poleci od nas? Giovinco? Vucinic? Matri? Quagliarella?
Ja osobiście jestem za sprzedarzą Matriego i Szwagra
- filippo
- Juventino

Mnie się wydaje, że Conte nie puści Vucinica. Matri odejdzie, i w ten sposób ustabilizuje się atak na kolejny sezon.meda11 pisze:Strzelam, że Mirko i Alejandro. Pierwszego wyślemy na wyspy, a drugiego oddamy Milanowi.szczypek pisze:Ciekawe kto poleci od nas? Giovinco? Vucinic? Matri? Quagliarella?
Chciałbym bardzo, ale ciężko mi uwierzyć, że Jovetic do nas przyjdzie w tym oknie. Musiałby odejść Vucinic, a ani Conte tego nie będzie chciał, ani sam zainteresowany. Gio jest nie do ruszenia, pierwszy sezon, i za dużo zainwestowaliśmy w niego, żeby go od razu odpuszczać
forumowy ujadacz
- Myzarel
- Juventino

O "kurczę" chopaki i dziewczyny, dziewczyny i chopaki. Otwieram sześciopak.
Ll i Tevez. Za taką cenę. Szapo ba panie Marotta.
Znaczy i tak czekamy na oficialkę
Ll i Tevez. Za taką cenę. Szapo ba panie Marotta.
Znaczy i tak czekamy na oficialkę
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti