Mercato (2012-2014)
- kuba2424
- Juventino
I ja powoli wpadam w euforię czytając te wszystkie doniesienia prasowe oraz wasze wypowiedzi. Mimo wszystko wolę podejść do tego bardzo ostrożnie, żeby później przez najbliższy tydzień się nie wkuwriać, bo coś jednak nie wypaliło. A zdarza się...
Jeśli Tevez wypali, cofam 3/4 moich krytycznych wypowiedzi odnośnie Marotty.
Nie mogę się doczekać oficjału.
Jeśli Tevez wypali, cofam 3/4 moich krytycznych wypowiedzi odnośnie Marotty.
Nie mogę się doczekać oficjału.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
No tak, ale myślę, że w nowym sezonie możemy przejść na 4-3-3, do tej pory też się sporo o tym pisało.pumex pisze: Jest zdolny do gry na lewej obronie... w 4-3-3, a nie na WB w 3-5-2.
Niebawem Paratici i Marotta mają opuścić Anglię.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2013, 21:27 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- bendzamin
- Redaktor
Na włoskie się powoływali wcześniej w tej niby-relacji live z całego mercato, a teraz walnęli newsa chyba na podstawie źródeł własnych i właśnie ogłosili to na żywo na antenie, podając dodatkowo kwotę (10 mln Ł + bonusy).pan Zambrotta pisze: @bendzamin, z tego co widzę na stronie angielskigo sky, oni się powołują na włoskiego odpowiednika, więc imho to nie jest 'kolejne' źródło.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Najlepiej wszyscy od razu, albo 3 (do wyboru bo i tak wszyscy jednakowo słabi), a za pieniądze otrzymane z tego szrotu będzie nas stać na JoJo.szczypek pisze:Wiem, że jest miło, ale bez takich...kun10 pisze:Dyszka dla Teveza ??
Ciekawe kto poleci od nas? Giovinco? Vucinic? Matri? Quagliarella?

- Mate.G
- Juventino
Jeśli miałbym wybierać to zostawiłbym tylko ostatniego, ale z tej dwójki jeśli odejdzie dwóch będzie dobrze...szczypek pisze:Ciekawe kto poleci od nas? Giovinco? Vucinic? Matri? Quagliarella?kun10 pisze:Dyszka dla Teveza ??
- koki90
- Juventino
Jeśli warunki transferu się potwierdzą, to będzie to świetny ruch. Mało tego, będziemy mogli mieć realne nadzieje na pozyskanie Joveticia. Jeśli w te mercato kupilibyśmy Czarnogórca, do tego Zuniga lub Ogbonna to mercato oceniłbym na bardzo dobre. Więcej nie wyciśniemy.
- kun10
- Juventino
To akurat był tralling z mojej stronyszczypek pisze:Wiem, że jest miło, ale bez takich...kun10 pisze:Dyszka dla Teveza ??
Ciekawe kto poleci od nas? Giovinco? Vucinic? Matri? Quagliarella?

Ja osobiście jestem za sprzedarzą Matriego i Szwagra
- filippo
- Juventino
Mnie się wydaje, że Conte nie puści Vucinica. Matri odejdzie, i w ten sposób ustabilizuje się atak na kolejny sezon.meda11 pisze:Strzelam, że Mirko i Alejandro. Pierwszego wyślemy na wyspy, a drugiego oddamy Milanowi.szczypek pisze:Ciekawe kto poleci od nas? Giovinco? Vucinic? Matri? Quagliarella?
Chciałbym bardzo, ale ciężko mi uwierzyć, że Jovetic do nas przyjdzie w tym oknie. Musiałby odejść Vucinic, a ani Conte tego nie będzie chciał, ani sam zainteresowany. Gio jest nie do ruszenia, pierwszy sezon, i za dużo zainwestowaliśmy w niego, żeby go od razu odpuszczać
forumowy ujadacz
- Myzarel
- Juventino
O "kurczę" chopaki i dziewczyny, dziewczyny i chopaki. Otwieram sześciopak.
Ll i Tevez. Za taką cenę. Szapo ba panie Marotta.
Znaczy i tak czekamy na oficialkę
Ll i Tevez. Za taką cenę. Szapo ba panie Marotta.

Znaczy i tak czekamy na oficialkę
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti