Serie A (31): Genoa 3-2 JUVENTUS
- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Heh, mialem to pisać już wcześniej bo też to zauważyłem dopiero za kolejnym razem ,ale machnąłem ręką. Dla mnie to istny dramat. On miałby problemy żeby grać w polskiej lidze a jest naszym podstawowym obrońcą :!:white_wolv pisze:Dopiero dzisiaj zdolalem zebrac sie w sobie i popatrzec na bramki z tego spotkania...
To co zrobil Zdenek przy bramce Rafaelle przechodzi moje pojecie, po prostu tego nie ogarniam..patrze i nie wierze wlasnym oczom..

- mnowo
 - Qualità Juventino

Co Wy od niego chcecie, chciał zastawić profesjonalną pułapkę ofsajdową, tak?...white_wolv pisze:Dopiero dzisiaj zdolalem zebrac sie w sobie i popatrzec na bramki z tego spotkania...
To co zrobil Zdenek przy bramce Rafaelle przechodzi moje pojecie, po prostu tego nie ogarniam..patrze i nie wierze wlasnym oczom..
- M.
 - Juventino

Ja tam wierzę własnym oczom. Jeśli chodzi o niego to wątpię, żeby mnie zdziwiło. Nie pierwsza i nie ostatnia (white_wolv pisze:Dopiero dzisiaj zdolalem zebrac sie w sobie i popatrzec na bramki z tego spotkania...
:roll:
						- white_wolv
 - Juventino

To nie chodzi o wpadke.
To chodzi o to ze on zamiast biegnac z plucami na plecach po prostu sobie truchtal i patrzyl co sie dzieje.. to jest niewiarygodne. Po prostu wydymał nas wszystkich na naszych oczach..

To chodzi o to ze on zamiast biegnac z plucami na plecach po prostu sobie truchtal i patrzyl co sie dzieje.. to jest niewiarygodne. Po prostu wydymał nas wszystkich na naszych oczach..