Serie A (31): Genoa 3-2 JUVENTUS
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Heh, mialem to pisać już wcześniej bo też to zauważyłem dopiero za kolejnym razem ,ale machnąłem ręką. Dla mnie to istny dramat. On miałby problemy żeby grać w polskiej lidze a jest naszym podstawowym obrońcą :!:white_wolv pisze:Dopiero dzisiaj zdolalem zebrac sie w sobie i popatrzec na bramki z tego spotkania...
To co zrobil Zdenek przy bramce Rafaelle przechodzi moje pojecie, po prostu tego nie ogarniam..patrze i nie wierze wlasnym oczom..

- mnowo
- Qualità Juventino
Co Wy od niego chcecie, chciał zastawić profesjonalną pułapkę ofsajdową, tak?...white_wolv pisze:Dopiero dzisiaj zdolalem zebrac sie w sobie i popatrzec na bramki z tego spotkania...
To co zrobil Zdenek przy bramce Rafaelle przechodzi moje pojecie, po prostu tego nie ogarniam..patrze i nie wierze wlasnym oczom..

- M.
- Juventino
Ja tam wierzę własnym oczom. Jeśli chodzi o niego to wątpię, żeby mnie zdziwiło. Nie pierwsza i nie ostatnia (white_wolv pisze:Dopiero dzisiaj zdolalem zebrac sie w sobie i popatrzec na bramki z tego spotkania...

:roll:
- white_wolv
- Juventino
To nie chodzi o wpadke.
To chodzi o to ze on zamiast biegnac z plucami na plecach po prostu sobie truchtal i patrzyl co sie dzieje.. to jest niewiarygodne. Po prostu wydymał nas wszystkich na naszych oczach..
To chodzi o to ze on zamiast biegnac z plucami na plecach po prostu sobie truchtal i patrzyl co sie dzieje.. to jest niewiarygodne. Po prostu wydymał nas wszystkich na naszych oczach..