Serie A (31): Genoa 3-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2009, 13:26

white_wolv pisze:Dopiero dzisiaj zdolalem zebrac sie w sobie i popatrzec na bramki z tego spotkania...

To co zrobil Zdenek przy bramce Rafaelle przechodzi moje pojecie, po prostu tego nie ogarniam..patrze i nie wierze wlasnym oczom..
Heh, mialem to pisać już wcześniej bo też to zauważyłem dopiero za kolejnym razem ,ale machnąłem ręką. Dla mnie to istny dramat. On miałby problemy żeby grać w polskiej lidze a jest naszym podstawowym obrońcą :!: :pray:

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2009, 13:46

white_wolv pisze:Dopiero dzisiaj zdolalem zebrac sie w sobie i popatrzec na bramki z tego spotkania...

To co zrobil Zdenek przy bramce Rafaelle przechodzi moje pojecie, po prostu tego nie ogarniam..patrze i nie wierze wlasnym oczom..
Co Wy od niego chcecie, chciał zastawić profesjonalną pułapkę ofsajdową, tak?... :ok:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2009, 19:43

Ja tam wierzę własnym oczom. Jeśli chodzi o niego to wątpię, żeby mnie zdziwiło. Nie pierwsza i nie ostatnia ( :( ) taka wpadka Zdenka.

:roll:
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 kwietnia 2009, 22:43

To nie chodzi o wpadke.
To chodzi o to ze on zamiast biegnac z plucami na plecach po prostu sobie truchtal i patrzyl co sie dzieje.. to jest niewiarygodne. Po prostu wydymał nas wszystkich na naszych oczach..

Zablokowany